• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Marketlerde çıkma ürün dedikleri mallar var oraya talim edenleri bir görsen varya.
Başlık açık kalırsa hep görsel atacağım. Çarık çürüğün atıldığı kasalardan sebze meyve seçenleri her zaman görüyorum. Ramazan’da şam fıstıklı güllaç sordum lokal bir yere, onu çıkarmıyoruz insanlar alamıyor dediler. Artık et de dağıtmıyorum ben, aman löseve bağışlarım daha iyi.

Başlık açık kalırsa hep görsel atacağım. Çarık çürüğün atıldığı kasalardan sebze meyve seçenleri her zaman görüyorum. Ramazan’da şam fıstıklı güllaç sordum lokal bir yere, onu çıkarmıyoruz insanlar alamıyor dediler. Artık et de dağıtmıyorum ben, aman löseve bağışlarım daha iyi.
Tahmin ediyorum fiatınıda insanlar nasıl alıpta yesin ki,en güzeli lösev zaten eskiden farklı yerlere giderdi gönül rahatlığıyla şimdi yok artık.

Marketlerde çıkma ürün dedikleri mallar var oraya talim edenleri bir görsen varya.
Abla İstanbul'da iken 101 karşımızda idi, büyükçe bir çöp konteyneri var onun karşısında, süt ürünleri skt'si erken bitiyor, atıyorlardı oraya kapış kapış oluyordu hemen.

Abla İstanbul'da iken 101 karşımızda idi, büyükçe bir çöp konteyneri var onun karşısında, süt ürünleri skt'si erken bitiyor, atıyorlardı oraya kapış kapış oluyordu hemen.
Gider yani niye olmasın ki,insanın alacak parası yoksa kapar anında,günü geçmiş umurunda bile olmaz.

Ona ben de denk geldim. Yine dediğin gibi A101’in sokağındaki çöp konteynırıydı, bu kadar insan ne yapıyor diye sormadan çaktım olayı A101 görünce.

dun sultagazide multeciler tarafından ( uzerinde ay yıldız olan ) zafer partisi bayragı yere atılıp üstünde tepinilmiş
bu tablonun mimarı herkesi tebrik ediyorum.
kutlamalara son gaaz devam edin arkadaslar 5 yıl içinde kimlere kimlere daha vatandaslık satılacak ülkemin nereleri satılacak içim daralıyor

Bakın mesela siz de benim yapmadığım şeyleri yaptığımı ima etmişsiniz. Kimseyi küçümsemedim, ibadetini göstererek yapana da laf etmedim hiç bir zaman. Sadece bana söylenen laflardan rahatsız oldum ve kendimi sorguladım,hümanist kalmak için kendimi zorladım demiştim.

Ben hep söylüyorum Tayyip beye oy veren mühendis misal beni korkutmuyor. Benim tedirgin olduğum kesim cahil kesim,mülteci kesim. Yarın nüfusları 40-50 milyona ulaşacak olan kesim. Güvenliğimizi tehlikeye atacak olanlar bana endişe veriyor. Sokağa palayla çıkacak,silah atacak olanlardan endişeliyim çünkü canım söz konusu. Gerisi inanın çok önemli olmayacak.

Demekki her iki tarafın da rahatsız olduğu söylemler var ve hep olacak geçemeyiz bunun önüne. Mültecilerin peyderpey gönderileceğini düşünüyorum sizin kadar karamsar değilim. Bende kiliçdaroğlu ve hdp dayanışmasindan endişeliydim hdp mitinglerinde ki konuşmalardan tehditlerden. Bir gece de basilan karakollari aynı gece sehit edilen onlarca askerimizi unutmadık. Ellerini kollarını sallayarak gelen saldiri düzenleyip yine ellerini kollarını sallayarak gidenleri. Dalga geçilen iha sihalarla şu an bunlar yaşanmıyor. Neyse herkesin görüşü kendine yaşayıp göreceğiz artık hep beraber.

dun sultagazide multeciler tarafından ( uzerinde ay yıldız olan ) zafer partisi bayragı yere atılıp üstünde tepinilmiş
bu tablonun mimarı herkesi tebrik ediyorum.
kutlamalara son gaaz devam edin arkadaslar 5 yıl içinde kimlere kimlere daha vatandaslık satılacak ülkemin nereleri satılacak içim daralıyor
Ay zaten çok da bi yerimizdeydi, sevmesinler bizi ya bi zahmet.

Cahillik başa bela. Tarih okuyun okuyun. Bastırmayın cehlinizi filimlerle
Cahillik başa bela dedikten sonra film yazmayı bilmiyor olduğun gerçeğiyle yüzleşip geceden sabaha kendini eğitime adadın mı inşallah peki?

🤣🤣🤣🤣ah canim ya cok iyi anliyorum diyecegim. hic anlamiyorum bu kadar cik kaybet cik kaybet yetti da sinir kaldirmiyor tabii.Ben cok yazistim bu siyaset meydaninda artik gozumu actim.yormuyorum kendimi dalgami geciyorum😉
Mültecileri boşa toplamadınız :))))))

Demekki her iki tarafın da rahatsız olduğu söylemler var ve hep olacak geçemeyiz bunun önüne. Mültecilerin peyderpey gönderileceğini düşünüyorum sizin kadar karamsar değilim. Bende kiliçdaroğlu ve hdp dayanışmasindan endişeliydim hdp mitinglerinde ki konuşmalardan tehditlerden. Bir gece de basilan karakollari aynı gece sehit edilen onlarca askerimizi unutmadık. Ellerini kollarını sallayarak gelen saldiri düzenleyip yine ellerini kollarını sallayarak gidenleri. Dalga geçilen iha sihalarla şu an bunlar yaşanmıyor. Neyse herkesin görüşü kendine yaşayıp göreceğiz artık hep beraber.
Mülteciler konusunda umarım sizin dediğiniz olur. Çünkü can güvenliğinden daha önemli bir durum yok,canımız sağ olursa her türlüsüyle savaşırız.

Back
X