• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Aslan oğlum kısmını anlamadım zayen.türkçe tarih birbirine karıştı.
Oğlumuza aslan oğlum dediğimizde nasıl aslan olmuyorsa, o da torunum demekle torun olmuyor sanirim bunu demek istedi. Eee madem torun olmadığını biliyorsun neyin mucadelesi yani bu bu kadar?

Beyazca disardan okuyorsaniz burayi ek bilgi vereyim size, cok begeniyorsunuz ya osmanliyi tebaa olmayi, osmanlida ilk nufus sayiminda buyuk bas hayvanlar ve erkekler sayildi, kadinlar sayılmadı.

Son düzenleme:
Sanırım aslan oğlum deyince oğlum aslan görüntüsünde mi oluyor olmadığına göre bende osmanlı torunuyum diyince osmanlı mı oluyorum demek istemiş.al sana bilmece.
Osmanlı da kardeş kardeşi tanımaz,taht kavgası uğruna kaç kardeşin kellesi gitti.Bunlar da hala Osmanlı torunuyum diye geziyor ortada.

4F2AE4C7-3847-4FF7-88BF-85F3A14E8A56.webp

Osmanlı da kardeş kardeşi tanımaz,taht kavgası uğruna kaç kardeşin kellesi gitti.Bunlar da hala Osmanlı torunuyum diye geziyor ortada.
Şu anda da aynı hülyalar içindeler biliyormusun.sarayda yaşayan lider ağır vergiler altında ezilen halk.al sana osmanlı.bizde dış güçler kılıçtaroğluda ingiliz imparatoru aha araplarda var tam osmanlı işte

Şu anda da aynı hülyalar içindeler biliyormusun.sarayda yaşayan lider ağır vergiler altında ezilen halk.al sana osmanlı.bizde dış güçler kılıçtaroğluda ingiliz imparatoru aha araplarda var tam osmanlı işte
Herhalde canim,en büyük hedefleri bu zaten.Hilafeti geri getirip,Osmanlıcılık oynamak.Şu anda lale devrini yaşıyorlar ama,halkın gözü kör olmuş.Zafer naralari atıyorlar.

Herhalde canim,en büyük hedefleri bu zaten.Hilafeti geri getirip,Osmanlıcılık oynamak.Şu anda lale devrini yaşıyorlar ama,halkın gözü kör olmuş.Zafer naralari atıyorlar.
Ya komiğime giden ne bazı erkekler var gençler.osmanlıyı getireceğiz falan diyorlar ya.ozamanki hareme heveslenmiyorlarsa neyim.sanıyorlar ki osmanlı geldi hoop hareme.

Ya komiğime giden ne bazı erkekler var gençler.osmanlıyı getireceğiz falan diyorlar ya.ozamanki hareme heveslenmiyorlarsa neyim.sanıyorlar ki osmanlı geldi hoop hareme.
Ne Osmanlı'si,altı ay zor gider bu ekonomiyle.Secim kazanmak uğruna o kadar çok şey gizlendi ki halktan.

Back
X