Tabi tabi. Suçları neydi pekiKaçtılar kendileri.Yargilanmamak için kaçtılar.
Kurulu düzeninizi(!) bozup gelin ondan sonra konuşalım bu konularıBu arada ikinci dünya savaşında yer bir olup ondan sonra yeniden insa edilmiş bir sehirde yaşıyorum
Şimdi siz Holandayla Turkiyeyi mı kiyasladiniz?ve ondan bakarak mı bu fikirlere ulaştınız.himm tamamm.Bana suan disa bagimli olmayan ülke gösterebilir misiniz? Cok merak ettim hangisi kalmış.
Globallesen dünyada suan dünya ekonomileri bile resesyonlardan dolayı bankalar, büyük şirketler iflas ediyor.
Turkiyenin daha 20 yıl once ucuncu dünya ülkeleri arasında yer aldigini hatırlatmak isterim, yani benim coğrafya kitabında haritada oyle gözüktüğünde ben cok üzülmüştüm. Simdi memlekete gidince (ankara), dogup büyüdüğüm sehirden daha lüks bir sehir olması cok enteresan. Bu arada ikinci dünya savaşında yer bir olup ondan sonra yeniden insa edilmiş bir sehirde yaşıyorum. Ve asla Turkiye o zamanki gibi ucuncu dünya ülkesi degil.
E oku araştır kendin öğren alışmışsın bedavaciliga.Atama laf diyenin dilini severim Beyza hadi sinirimi zıplatma uza.Tabi tabi. Suçları neydi peki
Çok güzel olduğunda bizleri de hatırlaaaaBen gicik etme kotami doldurdum foxdakilerin yuzunu gorup guluyorum.Haydiniyi geceler uyyun uyyun hersey cok guzel olacak
Nasıl yaaa Almanya bizi kıskanmıyor muyduay ben şok.
Tarih okuyun okuyun okuyun diyip duruyor du.E oku araştır kendin öğren alışmışsın bedavaciliga.Atama laf diyenin dilini severim Beyza hadi sinirimi zıplatma uza.
Kendileri öyle ya herkesi de oyle saniyolar akkoyunlar off cahiliyet kokuyo hepsi,ha bide ağızlarinin ac kokusunu da aliyorum burdan.Tam olarak neyi kiskaniyorlarmis? Orasini kacirdim
Mehter marsiyla gelip, İzmir marsiyla gittiE oku araştır kendin öğren alışmışsın bedavaciliga.Atama laf diyenin dilini severim Beyza hadi sinirimi zıplatma uza.
PüsküllüHangi yazarı okuyalım neyi okuyalım lütfen kaynak da verin.
Ben acayip severim tarih okumayı.
Ortadoğu tarihçilerini okurum özellikle.
Öyle okuyun demekle bitmez ki ne okuyalım?
Ne?
Bundan Osmanlı hanedanliginin haberi var miOsmanlı torunuyum tabi. Rahatsız mı oldunuz
Kesinlikle burunlarından kıl aldırmıyorlar.çok farklı bir duygu içindeler ciddi söylüyorum.a öylemiymiş bilmiyordum öğrendim demek çok mu zor.ne eksiltir senden.neyin inadı bu.dik duruş mu sergilemiş oluyorsun.battıkça batıyorsunMehter marsiyla gelip, İzmir marsiyla gitti
Ekonomistleri dinledikçe ben hiç gülemiyorum ama.ah canim ya cok iyi anliyorum diyecegim. hic anlamiyorum bu kadar cik kaybet cik kaybet yetti da sinir kaldirmiyor tabii.Ben cok yazistim bu siyaset meydaninda artik gozumu actim.yormuyorum kendimi dalgami geciyorum
Hanedan niye gonderildi diyen bir insana hic birsey anlatamazsiniz. Aslan oglummus bilmem neymis turkce dersi almis miyim diye soruyor bir deKesinlikle burunlarından kıl aldırmıyorlar.çok farklı bir duygu içindeler ciddi söylüyorum.a öylemiymiş bilmiyordum öğrendim demek çok mu zor.ne eksiltir senden.neyin inadı bu.dik duruş mu sergilemiş oluyorsun.battıkça batıyorsun
Yok canım ne ekonomisi sana bana laf sokacak ortamı oluştu ya yeter.oda bir iki gün eğlendirir sonra gerçekler ortaya çıkınca gülüşlerde solar.Ekonomistleri dinledikçe ben hiç gülemiyorum ama.
Bence ülke bu haldeyken bile seçim kazanan yöneticiyi kıskanıyor olabilirler. Bana da sonradan dank ettiTam olarak neyi kiskaniyorlarmis? Orasini kacirdim
Aslan oğlum kısmını anlamadım zayen.türkçe tarih birbirine karıştı.Hanedan niye gonderildi diyen bir insana hic birsey anlatamazsiniz. Aslan oglummus bilmem neymis turkce dersi almis miyim diye soruyor bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?