Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bana suan disa bagimli olmayan ülke gösterebilir misiniz? Cok merak ettim hangisi kalmış.
Globallesen dünyada suan dünya ekonomileri bile resesyonlardan dolayı bankalar, büyük şirketler iflas ediyor.
Turkiyenin daha 20 yıl once ucuncu dünya ülkeleri arasında yer aldigini hatırlatmak isterim, yani benim coğrafya kitabında haritada oyle gözüktüğünde ben cok üzülmüştüm. Simdi memlekete gidince (ankara), dogup büyüdüğüm sehirden daha lüks bir sehir olması cok enteresan. Bu arada ikinci dünya savaşında yer bir olup ondan sonra yeniden insa edilmiş bir sehirde yaşıyorum. Ve asla Turkiye o zamanki gibi ucuncu dünya ülkesi degil.
Şimdi siz Holandayla Turkiyeyi mı kiyasladiniz?ve ondan bakarak mı bu fikirlere ulaştınız.himm tamamm.

Screenshot_20230529-011420_WhatsApp.webp

Mehter marsiyla gelip, İzmir marsiyla gitti ☹️
Kesinlikle burunlarından kıl aldırmıyorlar.çok farklı bir duygu içindeler ciddi söylüyorum.a öylemiymiş bilmiyordum öğrendim demek çok mu zor.ne eksiltir senden.neyin inadı bu.dik duruş mu sergilemiş oluyorsun.battıkça batıyorsun

🤣🤣🤣🤣ah canim ya cok iyi anliyorum diyecegim. hic anlamiyorum bu kadar cik kaybet cik kaybet yetti da sinir kaldirmiyor tabii.Ben cok yazistim bu siyaset meydaninda artik gozumu actim.yormuyorum kendimi dalgami geciyorum😉
Ekonomistleri dinledikçe ben hiç gülemiyorum ama.

Kesinlikle burunlarından kıl aldırmıyorlar.çok farklı bir duygu içindeler ciddi söylüyorum.a öylemiymiş bilmiyordum öğrendim demek çok mu zor.ne eksiltir senden.neyin inadı bu.dik duruş mu sergilemiş oluyorsun.battıkça batıyorsun
Hanedan niye gonderildi diyen bir insana hic birsey anlatamazsiniz. Aslan oglummus bilmem neymis turkce dersi almis miyim diye soruyor bir de 🤦🏼‍♀️

Back
X