Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Damat geldi aklima kulaklari çınlasın, dolarla mi maas aliyorsunuz nihohoh demisti

Ne bileyim dedim onudamı inkar ediyorlar. Oydaşlarıyla mutluluklar diliyoruz ozaman.

Ben ne yazdığını bile anlamadım ki neyi güzelliyor bileyim
Cidden aşağılamak için demiyorum sorun bende demek ki ben anlamadım ne anlatıyor
Yani demek istiyor ki "mesela elinde araba varsa onun da değeri arttı" gel de bu arkadaşa alım gücünü anlat sonunda da hortum mortum deyip bahçeli'ye bağlamış o kısımları ben de anlamadım

Ben gicik etme kotami doldurdum foxdakilerin yuzunu gorup guluyorum.Haydiniyi geceler uyyun uyyun hersey cok guzel olacak
Aha bunu anladım birileri mutsuz oldukça mutlu oluyorsunuz ama mutluluk kriteri için iyi değil hatta değişik.
Ama diğer cümlenize katılıyorum her şey güzel olacak bir yerde herkes için sadece sizin için değil

Yani demek istiyor ki "mesela elinde araba varsa onun da değeri arttı" gel de bu arkadaşa alım gücünü anlat sonunda da hortum mortum deyip bahçeli'ye bağlamış o kısımları ben de anlamadım
Evi arabası olmayanlar ne yapacak?

14 Mayıs seçimi oy dağılımı

Sn Recep Tayyip Erdoğan 26.086.097 Oy
Sn Kemal Kılıçdaroğlu 23.873.505 Oy
Sn Sinan Oğan 2.796.582 Oy

toplam oy ; 52.756.184

ilk tur fark ; 2.212.592 oy

28 Mayıs seçimi oy dağılımı
Sn Recep Tayyip Erdoğan 26.689.664 Oy
Sn Kemal Kılıçdaroğlu 24.724.940 Oy

toplam oy ; 51.414.604

ikinci tur fark ; 1.964.724

iki tur arasında kullanılan ki oy farkı 1.341.580

yani 1.3 milyon kişi oy kullanmamış Sn Sinan Oğan ekibinin oylarının 600 K kadarı Sn Recep Tayyip Erdoğan için, 850 K kadarı da Sn Kemal Kılıçdaroğlu'na gittiğini farz edersek buna kullanılmayan 2.2 M Oğan oyu seçimin kaderini belirlemiştir.

bu hesaplama düz mantık ile yapılmış ve sesli düşündüğüm bir hesaplamadır.

Son düzenleme:

Bana suan disa bagimli olmayan ülke gösterebilir misiniz? Cok merak ettim hangisi kalmış.
Globallesen dünyada suan dünya ekonomileri bile resesyonlardan dolayı bankalar, büyük şirketler iflas ediyor.
Turkiyenin daha 20 yıl once ucuncu dünya ülkeleri arasında yer aldigini hatırlatmak isterim, yani benim coğrafya kitabında haritada oyle gözüktüğünde ben cok üzülmüştüm. Simdi memlekete gidince (ankara), dogup büyüdüğüm sehirden daha lüks bir sehir olması cok enteresan. Bu arada ikinci dünya savaşında yer bir olup ondan sonra yeniden insa edilmiş bir sehirde yaşıyorum. Ve asla Turkiye o zamanki gibi ucuncu dünya ülkesi degil.

Aslan oğlum deyince aslan mı anlıyorsunuz. Türkçe dersi aldınız mı. Hanedanı Türkiyeden sürdüren kim acaba.
Aslan oglum gibi gazlama usulu torunum diyorsunuz yani, ama size aslan diyen yok sorun orda. Osmanli torunuyum demekle torun olunmuyor gercek osmanli torunları bunlar. Siz tebaasiniz hanedanin kulusunuz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…