- 8 Nisan 2023
- 5.420
- 47.806
- 468
Atayizler bunu da açıklasın.Yok ben şu an şok oldum.erdoğanın neden hep kazandığını anladım.mülteci falan halt etmiş.sanırım bizim bilmediğimiz bir alem var orda işler farklı yürüyor.şu an bi acaip oldum
Damat geldi aklima kulaklari çınlasın, dolarla mi maas aliyorsunuz nihohoh demistiBunu cidden yazdın mı yaşimdi sana dışa bağımlı ülkeyiz desem, üretimini burada yaptığımız şeylerin hammaddesini bile dolarla dışardan alıyoruz, o yüzden dolar arttıkça bu doğrudan senin cüzdanını etkiliyor desem çok mu boşa anlatmış olurum? Hatta dur sana bir sır vereyim: dolar artmıyor, TL eriyor
Diyorum ya şarabı biz icecektik, bunlar hayırdırAtayizler bunu da açıklasın.
Ben gicik etme kotami doldurdum foxdakilerin yuzunu gorup guluyorum.Haydiniyi geceler uyyun uyyun hersey cok guzel olacakAyyyy şimdi de gelmiş doların artmasını güzelliyorBu çok başka bir boyut arkadaşlar toplaşın bi
Niye tüm topu yine bize atıyorsunuz?Atayizler bunu da açıklasın.
Arap Faikten miOf kimden istersen al malı. Dağdaki diyeni şikayet ediyorum ben. Ettim, etmeye devam edeceğim.
Ne bileyim dedim onudamı inkar ediyorlar. Oydaşlarıyla mutluluklar diliyoruz ozaman.Yoo birinci turda ve ikinci turdaki oy sayılarını bakmamış sadece.
Katılımın yüzdesine de bakmamış.
Yeterince mutlu etmemiş oy verip kazanmak bir de birilerini sinir edeyip mutlu edeyim demiş sanırım.
Neden acaba ne kadar mutluluk yetiyor tatmin olması için üzücü aslında ya.
Yani demek istiyor ki "mesela elinde araba varsa onun da değeri arttı" gel de bu arkadaşa alım gücünü anlatBen ne yazdığını bile anlamadım ki neyi güzelliyor bileyim
Cidden aşağılamak için demiyorum sorun bende demek ki ben anlamadım ne anlatıyor
Ben hiçbir şey anlamadım ya hu. Doların güncel durumunu paylaştım, sanki küfür etmişim gibi tepkiyle "kız" diyerek bir tuhaf bir şeyler yazdı.Diyorum ya şarabı biz icecektik, bunlar hayırdır
Aha bunu anladım birileri mutsuz oldukça mutlu oluyorsunuz ama mutluluk kriteri için iyi değil hatta değişik.Ben gicik etme kotami doldurdum foxdakilerin yuzunu gorup guluyorum.Haydiniyi geceler uyyun uyyun hersey cok guzel olacak
Aslan oğlum deyince aslan mı anlıyorsunuz. Türkçe dersi aldınız mı. Hanedanı Türkiyeden sürdüren kim acaba.Bu kisileri tanıyor musunuz, sizin ailedenler..Eki Görüntüle 3253995
Evi arabası olmayanlar ne yapacak?Yani demek istiyor ki "mesela elinde araba varsa onun da değeri arttı" gel de bu arkadaşa alım gücünü anlatsonunda da hortum mortum deyip bahçeli'ye bağlamış o kısımları ben de anlamadım
Seçimden sonra bir uyanış yaşanınca öyle olmuş olabilir bilemedim şimdi.Ben hiçbir şey anlamadım ya hu. Doların güncel durumunu paylaştım, sanki küfür etmişim gibi tepkiyle "kız" diyerek bir tuhaf bir şeyler yazdı.
Çok teşekkurlerCanım kardeşim geçmiş olsun... Sen sağlığına dikkat et düşünme artık buraları...
Kaçtılar kendileri.Yargilanmamak için kaçtılar.Aslan oğlum deyince aslan mı anlıyorsunuz. Türkçe dersi aldınız mı. Hanedanı Türkiyeden sürdüren kim acaba.
Ona bile gerek yok ki arabayı aldığı tarihte o araba kaç dolar ediyordu, şimdi kaç dolar ediyor onu hesaplamaya çalışsa çözer işin tüm sırrınıEvi arabası olmayanlar ne yapacak?
Bunu cidden yazdın mı yaşimdi sana dışa bağımlı ülkeyiz desem, üretimini burada yaptığımız şeylerin hammaddesini bile dolarla dışardan alıyoruz, o yüzden dolar arttıkça bu doğrudan senin cüzdanını etkiliyor desem çok mu boşa anlatmış olurum? Hatta dur sana bir sır vereyim: dolar artmıyor, TL eriyor
Aslan oglum gibi gazlama usulu torunum diyorsunuz yani, ama size aslan diyen yok sorun orda. Osmanli torunuyum demekle torun olunmuyor gercek osmanli torunları bunlar. Siz tebaasiniz hanedanin kulusunuz yani.Aslan oğlum deyince aslan mı anlıyorsunuz. Türkçe dersi aldınız mı. Hanedanı Türkiyeden sürdüren kim acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?