Oğlumuza aslan oğlum dediğimizde nasıl aslan olmuyorsa, o da torunum demekle torun olmuyor sanirim bunu demek istedi. Eee madem torun olmadığını biliyorsun neyin mucadelesi yani bu bu kadar?Aslan oğlum kısmını anlamadım zayen.türkçe tarih birbirine karıştı.
Evlerden ırakPüsküllü.
Sanırım aslan oğlum deyince oğlum aslan görüntüsünde mi oluyor olmadığına göre bende osmanlı torunuyum diyince osmanlı mı oluyorum demek istemiş.al sana bilmece.Aslan oğlum kısmını anlamadım zayen.türkçe tarih birbirine karıştı.
Osmanlı da kardeş kardeşi tanımaz,taht kavgası uğruna kaç kardeşin kellesi gitti.Bunlar da hala Osmanlı torunuyum diye geziyor ortada.Sanırım aslan oğlum deyince oğlum aslan görüntüsünde mi oluyor olmadığına göre bende osmanlı torunuyum diyince osmanlı mı oluyorum demek istemiş.al sana bilmece.
Sacmaliyorum diyemedi oyle dedi işte, olsun biz anladik. Turkcemiz kit degil cok sukurSanırım aslan oğlum deyince oğlum aslan görüntüsünde mi oluyor olmadığına göre bende osmanlı torunuyum diyince osmanlı mı oluyorum demek istemiş.al sana bilmece.
Şu anda da aynı hülyalar içindeler biliyormusun.sarayda yaşayan lider ağır vergiler altında ezilen halk.al sana osmanlı.bizde dış güçler kılıçtaroğluda ingiliz imparatoru aha araplarda var tam osmanlı işteOsmanlı da kardeş kardeşi tanımaz,taht kavgası uğruna kaç kardeşin kellesi gitti.Bunlar da hala Osmanlı torunuyum diye geziyor ortada.
Herhalde canim,en büyük hedefleri bu zaten.Hilafeti geri getirip,Osmanlıcılık oynamak.Şu anda lale devrini yaşıyorlar ama,halkın gözü kör olmuş.Zafer naralari atıyorlar.Şu anda da aynı hülyalar içindeler biliyormusun.sarayda yaşayan lider ağır vergiler altında ezilen halk.al sana osmanlı.bizde dış güçler kılıçtaroğluda ingiliz imparatoru aha araplarda var tam osmanlı işte
Ya komiğime giden ne bazı erkekler var gençler.osmanlıyı getireceğiz falan diyorlar ya.ozamanki hareme heveslenmiyorlarsa neyim.sanıyorlar ki osmanlı geldi hoop hareme.Herhalde canim,en büyük hedefleri bu zaten.Hilafeti geri getirip,Osmanlıcılık oynamak.Şu anda lale devrini yaşıyorlar ama,halkın gözü kör olmuş.Zafer naralari atıyorlar.
Ne Osmanlı'si,altı ay zor gider bu ekonomiyle.Secim kazanmak uğruna o kadar çok şey gizlendi ki halktan.Ya komiğime giden ne bazı erkekler var gençler.osmanlıyı getireceğiz falan diyorlar ya.ozamanki hareme heveslenmiyorlarsa neyim.sanıyorlar ki osmanlı geldi hoop hareme.
Bende okumuştum bir yerlerden 6 ay süre verdiler.sonrası belirsiz.yaşayıp göreceğizNe Osmanlı'si,altı ay zor gider bu ekonomiyle.Secim kazanmak uğruna o kadar çok şey gizlendi ki halktan.
Hadi onlar harem ruyasi goruyor, kadinlara ne oluyorYa komiğime giden ne bazı erkekler var gençler.osmanlıyı getireceğiz falan diyorlar ya.ozamanki hareme heveslenmiyorlarsa neyim.sanıyorlar ki osmanlı geldi hoop hareme.
Unutan unuttu, biz unutmayacağız.
Cariye diyecem ayıp olacak.bilemiyorum artıkHadi onlar harem ruyasi goruyor, kadinlara ne oluyor
Püskülsüzü de var çok hem de.Evlerden ırak
Vallahi en çokta buna şaşıyorum,bundan sonra kadına şiddet,öldürme ve tecavüz olayları misliyle artacak.Hadi onlar harem ruyasi goruyor, kadinlara ne oluyor
Gun boyu aklimdaydi. Milliyetçilik taslamasinlar bana, onlara inanan kesimden değilim.Unutan unuttu, biz unutmayacağız.
Ne milliyetçiliği para mevki makam güç içinde halk olmayan herşey işte.seçim bitti herkes alacağını aldı.Gun boyu aklimdaydi. Milliyetçilik taslamasinlar bana, onlara inanan kesimden değilim.
Hesabi elbet sorulur.
etraf tarihçi kaynıyorPüskülsüzü de var çok hem de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?