Türkiye kazanılan toprak mıydı. Tarih bilginiz bu kadar mı.E gelmeseydiniz neden geldiniz Türkiye Cumhuriyetine?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Türkiye kazanılan toprak mıydı. Tarih bilginiz bu kadar mı.E gelmeseydiniz neden geldiniz Türkiye Cumhuriyetine?
Neyi okuyayım anlamadım ki?.osmanlı devleti diyince hanedanlıktan çıkmıyor yanlız.ha desenizki osmanlı hayranıyım falanca padişahı çok takdir ederim.politikalarını beğenirim tamam ama soyundanım diyince farklı olıyor.Okuyun okuyun okuyun
Ben kiracımı çıkarıp ederinin yarı fiyatına ihtiyaç sahibine versem kimse dur demez ki daha karlıyım o durumda. Kiracım ederinin çeyreğini ödüyor. Evi bana hibe etti çünkü devlet, zembille indi göktenEkonomiden pekçok kişi şikayetçi. Ancak ekonomi politikasından değil, ev sahiplerinin aç gözlülüğünden, market sahiplerinin fırsatçılığından vs olduğunu düşünen kişi sayısı az değil.
Kısmen haklılıkları var ama ekonomi politikasının asıl sebep olduğunu es gecmemek lazım.![]()
Yaw he he.Neyi okuyayım anlamadım ki?.osmanlı devleti diyince hanedanlıktan çıkmıyor yanlız.ha desenizki osmanlı hayranıyım falanca padişahı çok takdir ederim.politikalarını beğenirim tamam ama soyundanım diyince farklı olıyor.
Ben haberleri okudum birkaç gündür.Almanyadayim. Amerikan bir profesör bir kere bana sadece sayin Erdogani sevmedigini söylemisti. Simdiye kadar birinin korktugunu duymadim.![]()
Çok merak ediyorum dalga falan mı geçiyorsunuz? Yoksa ciddi ciddi böylemi düşünüyorsun?Hiç te öyle değil sizinki Türkiye'yi satmak için var
Ben gerçek hayatta karşılaşıyorum bu durumla. Kılıçdaroğluyla hiç alakası yok yani. Ama beni dinsiz imansız biliyorlar hep. Sebebi de çok,başım açık,şortlu geziyorum yeri gelince,ojeliyim diye abdestsiz kabul ediliyorum. İbadetlerimi başkalarının gözüne sokarak yapmıyorum. Mesela namaz kılayım diye söylemiyorum,herkesin yanından uzaklaşıp kılıp geliyorum çaktırmadan. Bu gibi şeyler.Sizin şahsınıza mi küfür ediliyor yoksa kiliçdara oy verenlere küfür ediliyor da üstünüze mi aliniyorsunuz? Bakin kaç saattir Erdoğana oy verenlere cahil köylü koyun pis fakir filan yazılıyor ben sadece gülüyorum yani herkesin kendi kalbi her iki tarafta yapiyor bunu.
Hangi yazarı okuyalım neyi okuyalım lütfen kaynak da verin.Okuyun okuyun okuyun
Bu kadar ya tüh şimdi bi koşu gidip diriliş Ertuğrul vahdettinin bacısı falan izleyip öğrencem.Türkiye kazanılan toprak mıydı. Tarih bilginiz bu kadar mı.
Ciddi. Eskilerden. Pusudan çıkacağı günü bekleyenlerden.Çok merak ediyorum dalga falan mı geçiyorsunuz? Yoksa ciddi ciddi böylemi düşünüyorsun?
Eşi Dulkadiroğullarından. Yakında ölecek kızcağız çünkü size laf anlatacağım derken.Ben Osmanlı Devletindenim siz...
Ben kiracımı çıkarıp ederinin yarı fiyatına ihtiyaç sahibine versem kimse dur demez ki daha karlıyım o durumda. Kiracım ederinin çeyreğini ödüyor. Evi bana hibe etti çünkü devlet, zembille indi gökten![]()
sen bilirsin sağda solda osmanlı torunuyum yada osmanlı devleti soyundanım demeYaw he he.
Yakın gözlüğümü takayım, okuyamadımELHAMDÜLİLLAH....
UNUTMADIK
UNUTTURMADIK
UNUTTURMAYACAĞIZ.
Biz beceremiyoruz öyle şeyleriEderinden çok daha fazlasını isteyen de var. Hatta bu grup çoğunlukla maalesef.
Kesinlikle %25 artışı desteklemiyorum, enflasyon karşısında çok az kaldığını düşünüyorum.
( Hatta biz geçen sene, ev sahibimiz zam yaptıktan birkaç ay sonra kendi isteğimiz ile kiramızı yeniden yükselttik)
Ancak 1 olan ev 3 olması gerekirse, 10 yapmaya çalışan sayısı daha fazla maalesef çevrede. Bu gerçeği de görmek lazım.
Haydi pamuk eller cebe beştepeyi kalkındaracağızzzzKizlar tartismayin nokta koyuldu ATI ALAN bestepeye gecti![]()
Osmanlı torunuyum tabi. Rahatsız mı oldunuzsen bilirsin sağda solda osmanlı torunuyum yada osmanlı devleti soyundanım deme