Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Sahsi fikrim (oy kullanmiyorum yurt disindayim): Hükümetin bir cok konuda degisime gitmesi lazim. En cok ekonomi konusunda son zamanlarda bana göre dogru kararlar alinmiyor. O konuda ciddi reformlar gerekiyor. Böyle devam edilirse türk lirasi daha da deger kaybedecek.
Nasil hükümet elestiriliyorsa muhalefet de elestirilmeli. Sayin Kilicdaroglu yeni bir adaya yer vermeliydi. Şu sag/sol inancli/dinsiz kavgasi sürdükce CHP nin diger 50%ye ulasabilecegi cok zor, eskiden yasayanlari göz önünde bulundurursak. Türkiye ye yeni bir alternatif parti gerekli aslinda. Bunu yapabilecek bir aday göremiyorum su anda gördügümüz siyasetcilerde.
Türkiye ve insanlarimiz icin en hayirlisini diliyorum. Ülkeyi aslinda öyle güzel yerlerde görmek istiyorum ki. Insallah da görür bu gözler daha
Neredesiniz bilmiyorum ama dünya liderimiz oradakilere korku satmıştır zaten değil mi ⁉

Hiçbirimizin tuzu kuru değil.
Benim de şu an için kendime yetecek imkanım var ama bunu genelleyemiyorum.
Şu an var diyelim iki üç sene sonrasını ne bileyim.
Ekonomiyi geçtim çocuğum 12 yaşında dün ilk defa arkadaşları ile dışarı tek çıktı 7 saat hem de hep avmde idi ama.
Ben merakta kaldım.
15 yaşına gelince daha da isteyecek ben çıkıyorum diyecek.
Biz de ailemize öyle dedik.
Ama ben hadi güle güle eğlen demek istiyorum.
Ama dün hop oturup hop kalktım.
Babasını gitti en son 7 gibi kızım görmeden avmde o onu gördü içimiz rahatladı.
Ben kızım gece 10da dışarı çıkınca da 17 yaşında iyi eğlen demek isterim.
Genele bakınca tırsıyorum.
Çünkü hala kadınlar üzerinden konuşuyorlar siyaseti baksanıza.

En çok çocuklarımız için endişeliyim.. Türkiye Suriyelilerin yaşam alanı oldu. Çok büyük bi tehlike.

Bence burada konuşabiliriz yardımları,çünkü anonimiz. Ben kimim,kimse bilmiyor. Konu zaten benim yaptığım yardımlar değil. Yardımı yaptığım kişinin bana dinsiz imansız deyip küfretmesi. Size yapılsa hoşunuza gider mi? Konumuz bu. Rızkı veren Allah meselesi değil yani.

Sizin şahsınıza mi küfür ediliyor yoksa kiliçdara oy verenlere küfür ediliyor da üstünüze mi aliniyorsunuz? Bakin kaç saattir Erdoğana oy verenlere cahil köylü koyun pis fakir filan yazılıyor ben sadece gülüyorum yani herkesin kendi kalbi her iki tarafta yapiyor bunu.

Gülelim.
Screenshot_20230528-003203_Twitter.webp

Soyadınız Osmanoğlu değilse, Osmanlı değilsiniz. Osmanlı hanedanının sulhta vergisinden, savaşta bileğinden faydalandığı Anadolu köylüsünün torunusunuz.Bunun Osmanlı karşıtlığı ile alakası da yok. İyisi ile kötüsü ile tarihimizdir. Bakın dikkat çekerim, tarihimiz. Geçmişimiz yani. Geçti gitti. Neyine düşman olacağız? Sıkı sıkı tutunmak kadar can düşmanı olmak da saçma.
Ne kadar güzel düzgün ve açıklaycı bir üslubunuz var. Ve sabrınız takdire şayan. Karşınızda sadece he tm ok tarzı yazabilen biri varken kalitenizden ödün vermeden devam etmişsiniz tebrik ediyorum sizi.🙌

Back
X