- 28 Kasım 2010
- 42.057
- 139.532
- 798
Vahdettin?Bi siz okumamissiniz demek isterdim ama maalesef çoğunuz okumamissiniz evet.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vahdettin?Bi siz okumamissiniz demek isterdim ama maalesef çoğunuz okumamissiniz evet.
Biliyordum ama ben Osmanlı imparatorluğu devletinden gelmeyim. Umarım anlamışsınızdırKonuyu saptırma olayı değil.herkes herşeyi bilmeyebilir.bende burda bilmediğim bir çok şey öğrendim.ve bu osmanlının bir aile olduğunuda çoğu insan bilmez.
Neredesiniz bilmiyorum ama dünya liderimiz oradakilere korku satmıştır zaten değil mi ⁉Sahsi fikrim (oy kullanmiyorum yurt disindayim): Hükümetin bir cok konuda degisime gitmesi lazim. En cok ekonomi konusunda son zamanlarda bana göre dogru kararlar alinmiyor. O konuda ciddi reformlar gerekiyor. Böyle devam edilirse türk lirasi daha da deger kaybedecek.
Nasil hükümet elestiriliyorsa muhalefet de elestirilmeli. Sayin Kilicdaroglu yeni bir adaya yer vermeliydi. Şu sag/sol inancli/dinsiz kavgasi sürdükce CHP nin diger 50%ye ulasabilecegi cok zor, eskiden yasayanlari göz önünde bulundurursak. Türkiye ye yeni bir alternatif parti gerekli aslinda. Bunu yapabilecek bir aday göremiyorum su anda gördügümüz siyasetcilerde.
Türkiye ve insanlarimiz icin en hayirlisini diliyorum. Ülkeyi aslinda öyle güzel yerlerde görmek istiyorum ki. Insallah da görür bu gözler daha
Hiçbirimizin tuzu kuru değil.
Benim de şu an için kendime yetecek imkanım var ama bunu genelleyemiyorum.
Şu an var diyelim iki üç sene sonrasını ne bileyim.
Ekonomiyi geçtim çocuğum 12 yaşında dün ilk defa arkadaşları ile dışarı tek çıktı 7 saat hem de hep avmde idi ama.
Ben merakta kaldım.
15 yaşına gelince daha da isteyecek ben çıkıyorum diyecek.
Biz de ailemize öyle dedik.
Ama ben hadi güle güle eğlen demek istiyorum.
Ama dün hop oturup hop kalktım.
Babasını gitti en son 7 gibi kızım görmeden avmde o onu gördü içimiz rahatladı.
Ben kızım gece 10da dışarı çıkınca da 17 yaşında iyi eğlen demek isterim.
Genele bakınca tırsıyorum.
Çünkü hala kadınlar üzerinden konuşuyorlar siyaseti baksanıza.
Ben Osmanlı Devletindenim siz...Konu sapmadı, simülasyonunuzda mutluydunuz, gerçekler üzdü.
Ah vahdettinin anası bacısıVahdettin?
![]()
Bence burada konuşabiliriz yardımları,çünkü anonimiz. Ben kimim,kimse bilmiyor. Konu zaten benim yaptığım yardımlar değil. Yardımı yaptığım kişinin bana dinsiz imansız deyip küfretmesi. Size yapılsa hoşunuza gider mi? Konumuz bu. Rızkı veren Allah meselesi değil yani.
Zaman makinesinden mi çıktınız yahu?Ben Osmanlı Devletindenim siz...
Neredesiniz bilmiyorum ama dünya liderimiz oradakilere korku satmıştır zaten değil mi ⁉
O nasıl oluuor ki?Biliyordum ama ben Osmanlı imparatorluğu devletinden gelmeyim. Umarım anlamışsınızdır
Okuyun okuyun okuyunO nasıl oluuor ki?
Katip de İngiltere kraliyet ailesinden.Ben Osmanlı Devletindenim siz...
E gelmeseydiniz neden geldiniz Türkiye Cumhuriyetine?Biliyordum ama ben Osmanlı imparatorluğu devletinden gelmeyim. Umarım anlamışsınızdır
Ne kadar güzel düzgün ve açıklaycı bir üslubunuz var. Ve sabrınız takdire şayan. Karşınızda sadece he tm ok tarzı yazabilen biri varken kalitenizden ödün vermeden devam etmişsiniz tebrik ediyorum sizi.Soyadınız Osmanoğlu değilse, Osmanlı değilsiniz. Osmanlı hanedanının sulhta vergisinden, savaşta bileğinden faydalandığı Anadolu köylüsünün torunusunuz.Bunun Osmanlı karşıtlığı ile alakası da yok. İyisi ile kötüsü ile tarihimizdir. Bakın dikkat çekerim, tarihimiz. Geçmişimiz yani. Geçti gitti. Neyine düşman olacağız? Sıkı sıkı tutunmak kadar can düşmanı olmak da saçma.
Nasıl olur?Titreyip saklanmiyorlar mi adını duyunca ?Almanyadayim. Amerikan bir profesör bir kere bana sadece sayin Erdogani sevmedigini söylemisti. Simdiye kadar birinin korktugunu duymadim.![]()
Hiç te öyle değil sizinki Türkiye'yi satmak için varDeğil canım ispatli kanıtlı. Bizimki zenginden alıp fakire vermek için var. Ok.
Ah fesleğen ah Türkiye'de 20 senedir satılmadık toprak kalmadı zaten zengin kekimHiç te öyle değil sizinki Türkiye'yi satmak için var