Etme diye bir şiir vardır nasıl güzeldir nasıl insanın içine dokunur hepimiz gidip onu okuyalım bir.Etmaaagece gece yorma kendini dinlen strese iyi gelir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etme diye bir şiir vardır nasıl güzeldir nasıl insanın içine dokunur hepimiz gidip onu okuyalım bir.Etmaaagece gece yorma kendini dinlen strese iyi gelir
Eeee? Bana niye kız diye hitap ediyorsunuz? Mali durumumu falan da soruyorsunuz? Uykunuz mu geldi?Kiz dolar yazDin ya
Birileri mültecilerin oy kullanmadığınımı iddaa ediyorr.benmi yanlış anladımTabii 15 gunde 3 milyon vatandaslik verdik muburleri ben vurdumbiz sirtimzii pekekeye dayadihhh yazik Seloda bayag orgutlemisti ama tirtt cikti yine
Ama sen yazdiginida unutuyosun bunu yazan sensin ya chance office tabelasi misin sen ara ara guncellemede yapiyor musunDolar 20,06 olmuş.
"Girmeden tefrika bir millete, düşman giremez;Aramızda 3 milyon mülteci kabilelerin oyu var hadi be ondan.O kokusuk mülteci oyları olmasaydı görürdük göz acmayi![]()
Bu kisileri tanıyor musunuz, sizin ailedenler..Osmanlı torunuyum tabi. Rahatsız mı oldunuz
Siz 1. Tur ile 2. Tur arasındaki oy farkını gördünüz mü?Tabii 15 gunde 3 milyon vatandaslik verdik muburleri ben vurdumbiz sirtimzii pekekeye dayadihhh yazik Seloda bayag orgutlemisti ama tirtt cikti yine
Bunu cidden yazdın mı yaDolar borcun mu var hayiridir.Ben mali dolar hesabi aliyorum ben takmiyorum sen niye takildin bu kadar
Kim oBirileri mültecilerin oy kullanmadığınımı iddaa ediyorr.benmi yanlış anladım
O baba tarafi cok gorusmuyorlarBu kisileri tanıyor musunuz, sizin ailedenler..Eki Görüntüle 3253995
Ben gerçek hayatta karşılaşıyorum bu durumla. Kılıçdaroğluyla hiç alakası yok yani. Ama beni dinsiz imansız biliyorlar hep. Sebebi de çok,başım açık,şortlu geziyorum yeri gelince,ojeliyim diye abdestsiz kabul ediliyorum. İbadetlerimi başkalarının gözüne sokarak yapmıyorum. Mesela namaz kılayım diye söylemiyorum,herkesin yanından uzaklaşıp kılıp geliyorum çaktırmadan. Bu gibi şeyler.
Erdoğana oy veren cahil kesim var tabiiki,genele yaymasak da, mültecisi,okuma yazma bilmeyeni,hayatımda köyünden başını uzatıp çıkmamış kişisi vs. Ama tüm seçmen bu şekilde değil tabii. Mesela eşimin gayet de okumuş bir kuzeni var,Akpnin yardımlarından alıyor hep,çocuk desteği,kreş yardımı vs alıyor. Oyunu da bunları alabildiği için Akpye veriyor. Cahil değil ama fırsatçı. Bunlar da çok. Akp sayesinde bir yedlere gelen,cebi dolan pek çok insan var. Hepsi böyledir diyebilir miyiz,hayır diyemeyiz tabii.
Eee dolar yukselince elindeki malin degeride yukseliyor.Ee 20 tp 20.000.000 tl iken dolar kac teleydi hakikaten hatirlayan var mi hortumlanan bankalar olurdu hortum cekilince yapamiyorlar mesela artikBunu cidden yazdın mı yaşimdi sana dışa bağımlı ülkeyiz desem, üretimini burada yaptığımız şeylerin hammaddesini bile dolarla dışardan alıyoruz, o yüzden dolar arttıkça bu doğrudan senin cüzdanını etkiliyor desem çok mu boşa anlatmış olurum? Hatta dur sana bir sır vereyim: dolar artmıyor, TL eriyor
![]()
Yoo birinci turda ve ikinci turdaki oy sayılarını bakmamış sadece.Birileri mültecilerin oy kullanmadığınımı iddaa ediyorr.benmi yanlış anladım
Rica edeceğim üslubunuzu bilin.Ama sen yazdiginida unutuyosun bunu yazan sensin ya chance office tabelasi misin sen ara ara guncellemede yapiyor musun
Ayyyy şimdi de gelmiş doların artmasını güzelliyorEee dolar yukselince elindeki malin degeride yukseliyor.Ee 20 tp 20.000.000 tl iken dolar kac teleydi hakikaten hatirlayan var mi hortumlanan bankalar olurdu hortum cekilince yapamiyorlar mesela artik![]()
Yok ben şu an şok oldum.erdoğanın neden hep kazandığını anladım.mülteci falan halt etmiş.sanırım bizim bilmediğimiz bir alem var orda işler farklı yürüyor.şu an bi acaip oldumBunu cidden yazdın mı yaşimdi sana dışa bağımlı ülkeyiz desem, üretimini burada yaptığımız şeylerin hammaddesini bile dolarla dışardan alıyoruz, o yüzden dolar arttıkça bu doğrudan senin cüzdanını etkiliyor desem çok mu boşa anlatmış olurum? Hatta dur sana bir sır vereyim: dolar artmıyor, TL eriyor
![]()
Atası dedesi hanedan hayatı yaşamış sanıyor olabilir, çok fazla Muhteşem Yüzyıl izlenmiş.Bu kisileri tanıyor musunuz, sizin ailedenler..Eki Görüntüle 3253995
Ben ne yazdığını bile anlamadım ki neyi güzelliyor bileyimAyyyy şimdi de gelmiş doların artmasını güzelliyorBu çok başka bir boyut arkadaşlar toplaşın bi
![]()
Arap Faikten miDolar borcun mu var hayiridir.Ben mali dolar hesabi aliyorum ben takmiyorum sen niye takildin bu kadar
İvitttt ivitttt calinan oylarda var ha dagdakini oyu ha multecinin esitledik say![]()