Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Haydi pamuk eller cebe beştepeyi kalkındaracağızzzz
🤣🤣🤣🤣ah canim ya cok iyi anliyorum diyecegim. hic anlamiyorum bu kadar cik kaybet cik kaybet yetti da sinir kaldirmiyor tabii.Ben cok yazistim bu siyaset meydaninda artik gozumu actim.yormuyorum kendimi dalgami geciyorum😉

Ben haberleri okudum birkaç gündür.
Nasıl ülkeler o kadar inceleyip haber yapmışlar ki Oğan’a ve sonraki seçimine kadar yazmışlar.
Başlıkları da iç açıcı değildi daha başlıktan falsoydu.
İngiliz basını dediğim Almancam yok o kadar orasını bilemiyorum ama orda da dergi veya gazetelerde çıkmıştır diye düşünüyorum

Alman basinda ilk "belki bu sefer Erdogan devrilir" gibi basliklar veriyordu. Sayin Ogan hakkinda da yazildi "Belki Erdogana secimi kazandiracak" diye. Ama simdiden alman basini Sayin Erdogani tekrar kötülemeye basladi bile 😅 Alman basinda ama zanndedildigi kadar büyük de yer verilmedi. Sanirim bir yerden sonra "Yine Erdogan kazanacak" gözüyle baktilar

🤣🤣🤣🤣ah canim ya cok iyi anliyorum diyecegim. hic anlamiyorum bu kadar cik kaybet cik kaybet yetti da sinir kaldirmiyor tabii.Ben cok yazistim bu siyaset meydaninda artik gozumu actim.yormuyorum kendimi dalgami geciyorum😉
Aramızda 3 milyon mülteci kabilelerin oyu var hadi be ondan.O kokusuk mülteci oyları olmasaydı görürdük göz acmayi:D

Çok iyi yapmışsın.ben daha osmanlı ları halledecem.günümüzü hallettik osmanlı tarihiyle uğraşıyoruz

Ederinden çok daha fazlasını isteyen de var. Hatta bu grup çoğunlukla maalesef.

Kesinlikle %25 artışı desteklemiyorum, enflasyon karşısında çok az kaldığını düşünüyorum.
( Hatta biz geçen sene, ev sahibimiz zam yaptıktan birkaç ay sonra kendi isteğimiz ile kiramızı yeniden yükselttik)
Ancak 1 olan ev 3 olması gerekirse, 10 yapmaya çalışan sayısı daha fazla maalesef çevrede. Bu gerçeği de görmek lazım.
Çevresi veya birkaç kişisi mi kalmış.
Ben evime iki sene önce temmuzda girdim.
Benim maaşımın cidden yarısı idi şimdi kaç bin fazlası.
En ucuz ev.
Dün ev sahibi ile konuştuk.
Bizi 1.5 ay önce oğlum tayin istedi çıktı çıkın demişti.
Biz de tayin zamanı geçti demiştik.
Neyse dün de dilekçe yazdı kesin bir şey yok heyecanla aradık dediler yok şimdilik öyle bir şey dediler.
Ama %25 de az dediler.
Biz de geçen sene de sözleşmede yazanı yaptık %25i normal göremeeyiz anlamadınız mı dedik.
Ama şimdiki kiralar öyle. Ama bu mantıkla her türlü ben daha çok ev sahibi daha az her türlü eziliyoruz.
Şu böceğe dönüştüğü halde ohaa ne olmuşum ben nasıl eski halime dönerim ne oluyor demeyip de işe geç kaldım nasıl yetişeceğim kendimi çeviremiyorum ki diyen dönüşüm kitabına döneceğiz.

Dolar 20,06 olmuş.
Dolar borcun mu var hayiridir.Ben mali dolar hesabi aliyorum ben takmiyorum sen niye takildin bu kadar
Aramızda 3 milyon mülteci kabilelerin oyu var hadi be ondan.O kokusuk mülteci oyları olmasaydı görürdük göz acmayi:KK70:
İvitttt ivitttt calinan oylarda var ha dagdakini oyu ha multecinin esitledik say🤪

Alman basinda ilk "belki bu sefer Erdogan devrilir" gibi basliklar veriyordu. Sayin Ogan hakkinda da yazildi "Belki Erdogana secimi kazandiracak" diye. Ama simdiden alman basini Sayin Erdogani tekrar kötülemeye basladi bile 😅 Alman basinda ama zanndedildigi kadar büyük de yer verilmedi. Sanirim bir yerden sonra "Yine Erdogan kazanacak" gözüyle baktilar
Nasıl yaaa Almanya bizi kıskanmıyor muydu😱 ay ben şok.

Back
X