- 11 Mart 2013
- 9.618
- 13.001
- 498
Haydi pamuk eller cebe beştepeyi kalkındaracağızzzz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haydi pamuk eller cebe beştepeyi kalkındaracağızzzz
Ya buna bile dislike atan var, kitap tavsiyesi istemek de suç olmuşHangi yazarı okuyalım neyi okuyalım lütfen kaynak da verin.
Ben acayip severim tarih okumayı.
Ortadoğu tarihçilerini okurum özellikle.
Öyle okuyun demekle bitmez ki ne okuyalım?
Ne?
Cahillik başa bela. Tarih okuyun okuyun. Bastırmayın cehlinizi filimlerleBu kadar ya tüh şimdi bi koşu gidip diriliş Ertuğrul vahdettinin bacısı falan izleyip öğrencem.
Kız ben niye rahatsız olayım.istersen hürrem sultan ol banane.sizede bişeyin doğrusunu anlatmak gelmiyor ya.Osmanlı torunuyum tabi. Rahatsız mı oldunuz
İst fethi bugün. Çifte kutlama modunda.Zaman makinesinden mi çıktınız yahu?
Ben haberleri okudum birkaç gündür.
Nasıl ülkeler o kadar inceleyip haber yapmışlar ki Oğan’a ve sonraki seçimine kadar yazmışlar.
Başlıkları da iç açıcı değildi daha başlıktan falsoydu.
İngiliz basını dediğim Almancam yok o kadar orasını bilemiyorum ama orda da dergi veya gazetelerde çıkmıştır diye düşünüyorum
Aramızda 3 milyon mülteci kabilelerin oyu var hadi be ondan.O kokusuk mülteci oyları olmasaydı görürdük göz acmayiah canim ya cok iyi anliyorum diyecegim. hic anlamiyorum bu kadar cik kaybet cik kaybet yetti da sinir kaldirmiyor tabii.Ben cok yazistim bu siyaset meydaninda artik gozumu actim.yormuyorum kendimi dalgami geciyorum
![]()
Çok iyi yapmışsın.ben daha osmanlı ları halledecem.günümüzü hallettik osmanlı tarihiyle uğraşıyoruzah canim ya cok iyi anliyorum diyecegim. hic anlamiyorum bu kadar cik kaybet cik kaybet yetti da sinir kaldirmiyor tabii.Ben cok yazistim bu siyaset meydaninda artik gozumu actim.yormuyorum kendimi dalgami geciyorum
![]()
Beyza sana ayırdığım süre doldu hadi hadi selametle.Cahillik başa bela. Tarih okuyun okuyun. Bastırmayın cehlinizi filimlerle
Çevresi veya birkaç kişisi mi kalmış.Ederinden çok daha fazlasını isteyen de var. Hatta bu grup çoğunlukla maalesef.
Kesinlikle %25 artışı desteklemiyorum, enflasyon karşısında çok az kaldığını düşünüyorum.
( Hatta biz geçen sene, ev sahibimiz zam yaptıktan birkaç ay sonra kendi isteğimiz ile kiramızı yeniden yükselttik)
Ancak 1 olan ev 3 olması gerekirse, 10 yapmaya çalışan sayısı daha fazla maalesef çevrede. Bu gerçeği de görmek lazım.
Dolar borcun mu var hayiridir.Ben mali dolar hesabi aliyorum ben takmiyorum sen niye takildin bu kadarDolar 20,06 olmuş.
İvitttt ivitttt calinan oylarda var ha dagdakini oyu ha multecinin esitledik sayAramızda 3 milyon mülteci kabilelerin oyu var hadi be ondan.O kokusuk mülteci oyları olmasaydı görürdük göz acmayi![]()
FilimlerleBeyza sana ayırdığım süre doldu hadi hadi selametle.
Ben ne alaka yav?İvitttt ivitttt calinan oylarda var ha dagdakini oyu ha multecinin esitledik say![]()
Nasıl yaaa Almanya bizi kıskanmıyor muyduAlman basinda ilk "belki bu sefer Erdogan devrilir" gibi basliklar veriyordu. Sayin Ogan hakkinda da yazildi "Belki Erdogana secimi kazandiracak" diye. Ama simdiden alman basini Sayin Erdogani tekrar kötülemeye basladi bileAlman basinda ama zanndedildigi kadar büyük de yer verilmedi. Sanirim bir yerden sonra "Yine Erdogan kazanacak" gözüyle baktilar
EtmaaaÇok iyi yapmışsın.ben daha osmanlı ları halledecem.günümüzü hallettik osmanlı tarihiyle uğraşıyoruz
Tabi tabi ver vatandaşlığı al oyu.3 milyon cukka..sonra kazandık bizz hı hı canım kazandı araplar.İvitttt ivitttt calinan oylarda var ha dagdakini oyu ha multecinin esitledik say![]()
Kiz dolar yazDin yaBen ne alaka yav?
Tabii 15 gunde 3 milyon vatandaslik verdik muburleri ben vurdumTabi tabi ver vatandaşlığı al oyu.3 milyon cukka..sonra kazandık bizz hı hı canım kazandı araplar.