- 18 Şubat 2018
- 12.829
- En iyi cevaplar
- 2
- 58.536
- 598
- 44
Kılıç kuşanan dayılar gibiDur şimdi bi koşu payidaht diriliş Ertuğrul falan izleyip aslını öğrenip gelcem.Tarihi kitaplardan ogrencek değilim herhalde.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kılıç kuşanan dayılar gibiDur şimdi bi koşu payidaht diriliş Ertuğrul falan izleyip aslını öğrenip gelcem.Tarihi kitaplardan ogrencek değilim herhalde.
Ahahahh yapılan iyiliği göstermeyin,kafaya atmayın mı dediniz siz?Rızkı veren Allah’tır kendinden bilme. Yapılan iyiliğin kafaya atıldığını da seçimin ilk turundan sonra gördük. Söyleyerek,insanların kafasına vura vura göstererek yapıyorsan yapma zaten. Sen vermezsen bir veren olur.
Ama bu dediğiniz dönemin her zamanı aynı her zaman bir alt gelirli ve bir üst gelirli ve ultra zengin. Var ve hiç değişmeyecek bişey
Para çekilir bence onda sorun yok ama kredi vermiyorlar o çok sorun çünkü maaşlar kuş kadar kalıyor zamların yanında. Kredi çekmek kaçınılmaz oluyorKılıçdaroğlunun söylemine göre yarın kimse bankadan parasını çekemeyecekmiş bakalım yarın bi bankamatiğe uğramak lazım
Dombraaaaaağ kurtaş yapiyakkkKılıç kuşanan dayılar gibi.
Yakında evi arabayı satıp yurt dışına topuklama ihtimali çok yüksekEvet bi arkadas söyledi denemedim denememde bu saatten sonra o ot bana hic iyi seyler hatrlatmaz.. itinayla insanları cileden cıkartıp banlatıp süzülüyor halen topikte
Senden iyi temsil etti Osmanlı torunu, rahatız biz. Sen erkeklerin fes sorununa odaklanKılıçdaroğlu Atatürkü ne kadar temsil etti acaba
Hı hı. Nasıl Osmanlı karşıtlığı kokuyor yazınız. Bi siz tarih okudunuz
Rızkı veren Allah’tır kendinden bilme. Yapılan iyiliğin kafaya atıldığını da seçimin ilk turundan sonra gördük. Söyleyerek,insanların kafasına vura vura göstererek yapıyorsan yapma zaten. Sen vermezsen bir veren olur.
"İnsanların kafasına atmak" dedin aklıma ortaklık yangın yeriyken kafalarına yedikleri çaylar geldiRızkı veren Allah’tır kendinden bilme. Yapılan iyiliğin kafaya atıldığını da seçimin ilk turundan sonra gördük. Söyleyerek,insanların kafasına vura vura göstererek yapıyorsan yapma zaten. Sen vermezsen bir veren olur.
Ne demek istediğimi anlayıp, hanedan açıklaması, konuyu saptırmaktan başka bir şey değil.Soyadınız Osmanoğlu değilse, Osmanlı değilsiniz. Osmanlı hanedanının sulhta vergisinden, savaşta bileğinden faydalandığı Anadolu köylüsünün torunusunuz.Bunun Osmanlı karşıtlığı ile alakası da yok. İyisi ile kötüsü ile tarihimizdir. Bakın dikkat çekerim, tarihimiz. Geçmişimiz yani. Geçti gitti. Neyine düşman olacağız? Sıkı sıkı tutunmak kadar can düşmanı olmak da saçma.
Konu sapmadı, simülasyonunuzda mutluydunuz, gerçekler üzdü.Ne demek istediğimi anlayıp, hanedan açıklaması, konuyu saptırmaktan başka bir şey değil.
Ee hani her sey pahali diye sikauet ediyorduk hepimiz gününü gösterecektin Tayyibi sandığa gömecektik ulan herkes nefret ediyorsa oy verenler kim ? Sanki herkes bir whatsApp grubundaymış da hepsi çıkmıs bir tek ben kalmışım gibi hissediyorum.Hoş esimle bile başka görüslerdeyiz dışarı kutlamaya gitti ben evde sinirden deliriyorum neyi kutluyorsa bir teneke yağa 2000 tl versin de her gün kızartma yapıp anasını aglatmam mı o yağın ben.
Bence burada konuşabiliriz yardımları,çünkü anonimiz. Ben kimim,kimse bilmiyor. Konu zaten benim yaptığım yardımlar değil. Yardımı yaptığım kişinin bana dinsiz imansız deyip küfretmesi. Size yapılsa hoşunuza gider mi? Konumuz bu. Rızkı veren Allah meselesi değil yani.Gerçekten Allah rizasi için yapan zaten lafını etmez. Utanır söylemekten. Sağ elin verdiğini sol el duymaz denir bizde
Hiçbirimizin tuzu kuru değil.Ben üst gelir değilim, çok şükür evim var kendimize yetecek imkanımız var. Ama tabii isterim ki şartlarım daha iyi olsun. Ve tabiki isterim ki her çocuk rahat yaşasın. Ben tuzum kuru demedim.. Öyle olsaydı oh olsun der geçerdim.
Konuyu saptırma olayı değil.herkes herşeyi bilmeyebilir.bende burda bilmediğim bir çok şey öğrendim.ve bu osmanlının bir aile olduğunuda çoğu insan bilmez.Ne demek istediğimi anlayıp, hanedan açıklaması, konuyu saptırmaktan başka bir şey değil.
Sorun ne biliyor musun diğer gelen daha mi iyi olacak diyip denemekten korkmalari belki kendileri de memnun kalacaklar ama o cesaret yok düşündükleri kendi rahatlari şimdiki rahatları..Çocuğunu torununu düşünen nasıl bir gelecek bırakacağım diye düşünen yok sefalet içindeyken bile ya daha kötü duruma düşerim diye gelecek olan güzel günlere adım atamıyorlarEkonomiden pekçok kişi şikayetçi. Ancak ekonomi politikasından değil, ev sahiplerinin aç gözlülüğünden, market sahiplerinin fırsatçılığından vs olduğunu düşünen kişi sayısı az değil.
Kısmen haklılıkları var ama ekonomi politikasının asıl sebep olduğunu es gecmemek lazım.![]()
evet fikir yazmış nasıl da görmemişimAhahahh yapılan iyiliği göstermeyin,kafaya atmayın mı dediniz siz?
Sizce o mesajı yazan öyle mi yapıyordur. Burda yazmış fikrini işte.
Ama kafaya atarak yapmayın göstererek yapmayın demeniz güzelmiş böyle düşünün hep.