Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Rızkı veren Allah’tır kendinden bilme. Yapılan iyiliğin kafaya atıldığını da seçimin ilk turundan sonra gördük. Söyleyerek,insanların kafasına vura vura göstererek yapıyorsan yapma zaten. Sen vermezsen bir veren olur.
Ahahahh yapılan iyiliği göstermeyin,kafaya atmayın mı dediniz siz?
Sizce o mesajı yazan öyle mi yapıyordur. Burda yazmış fikrini işte.
Ama kafaya atarak yapmayın göstererek yapmayın demeniz güzelmiş böyle düşünün hep.

Kılıçdaroğlunun söylemine göre yarın kimse bankadan parasını çekemeyecekmiş bakalım yarın bi bankamatiğe uğramak lazım
Para çekilir bence onda sorun yok ama kredi vermiyorlar o çok sorun çünkü maaşlar kuş kadar kalıyor zamların yanında. Kredi çekmek kaçınılmaz oluyor

Ee hani her sey pahali diye sikayet ediyorduk hepimiz gününü gösterecektik Tayyibi sandığa gömecektik ulan herkes nefret ediyorsa oy verenler kim ? Sanki herkes bir whatsApp grubundaymış da hepsi çıkmıs bir tek ben kalmışım gibi hissediyorum.😒 Hoş esimle bile başka görüslerdeyiz dışarı kutlamaya gitti ben evde sinirden deliriyorum neyi kutluyorsa bir teneke yağa 2000 tl versin de her gün kızartma yapıp anasını aglatmam mı o yağın ben.

Son düzenleme:
Hı hı. Nasıl Osmanlı karşıtlığı kokuyor yazınız. Bi siz tarih okudunuz

Soyadınız Osmanoğlu değilse, Osmanlı değilsiniz. Osmanlı hanedanının sulhta vergisinden, savaşta bileğinden faydalandığı Anadolu köylüsünün torunusunuz.Bunun Osmanlı karşıtlığı ile alakası da yok. İyisi ile kötüsü ile tarihimizdir. Bakın dikkat çekerim, tarihimiz. Geçmişimiz yani. Geçti gitti. Neyine düşman olacağız? Sıkı sıkı tutunmak kadar can düşmanı olmak da saçma.

Rızkı veren Allah’tır kendinden bilme. Yapılan iyiliğin kafaya atıldığını da seçimin ilk turundan sonra gördük. Söyleyerek,insanların kafasına vura vura göstererek yapıyorsan yapma zaten. Sen vermezsen bir veren olur.

Gerçekten Allah rizasi için yapan zaten lafını etmez. Utanır söylemekten. Sağ elin verdiğini sol el duymaz denir bizde

"İnsanların kafasına atmak" dedin aklıma ortaklık yangın yeriyken kafalarına yedikleri çaylar geldi 🥺

Soyadınız Osmanoğlu değilse, Osmanlı değilsiniz. Osmanlı hanedanının sulhta vergisinden, savaşta bileğinden faydalandığı Anadolu köylüsünün torunusunuz.Bunun Osmanlı karşıtlığı ile alakası da yok. İyisi ile kötüsü ile tarihimizdir. Bakın dikkat çekerim, tarihimiz. Geçmişimiz yani. Geçti gitti. Neyine düşman olacağız? Sıkı sıkı tutunmak kadar can düşmanı olmak da saçma.
Ne demek istediğimi anlayıp, hanedan açıklaması, konuyu saptırmaktan başka bir şey değil.

Ee hani her sey pahali diye sikauet ediyorduk hepimiz gününü gösterecektin Tayyibi sandığa gömecektik ulan herkes nefret ediyorsa oy verenler kim ? Sanki herkes bir whatsApp grubundaymış da hepsi çıkmıs bir tek ben kalmışım gibi hissediyorum.😒 Hoş esimle bile başka görüslerdeyiz dışarı kutlamaya gitti ben evde sinirden deliriyorum neyi kutluyorsa bir teneke yağa 2000 tl versin de her gün kızartma yapıp anasını aglatmam mı o yağın ben.

Ekonomiden pekçok kişi şikayetçi. Ancak ekonomi politikasından değil, ev sahiplerinin aç gözlülüğünden, market sahiplerinin fırsatçılığından vs olduğunu düşünen kişi sayısı az değil.
Kısmen haklılıkları var ama ekonomi politikasının asıl sebep olduğunu es gecmemek lazım. 🙄

Gerçekten Allah rizasi için yapan zaten lafını etmez. Utanır söylemekten. Sağ elin verdiğini sol el duymaz denir bizde
Bence burada konuşabiliriz yardımları,çünkü anonimiz. Ben kimim,kimse bilmiyor. Konu zaten benim yaptığım yardımlar değil. Yardımı yaptığım kişinin bana dinsiz imansız deyip küfretmesi. Size yapılsa hoşunuza gider mi? Konumuz bu. Rızkı veren Allah meselesi değil yani.

Ben üst gelir değilim, çok şükür evim var kendimize yetecek imkanımız var. Ama tabii isterim ki şartlarım daha iyi olsun. Ve tabiki isterim ki her çocuk rahat yaşasın. Ben tuzum kuru demedim.. Öyle olsaydı oh olsun der geçerdim.
Hiçbirimizin tuzu kuru değil.
Benim de şu an için kendime yetecek imkanım var ama bunu genelleyemiyorum.
Şu an var diyelim iki üç sene sonrasını ne bileyim.
Ekonomiyi geçtim çocuğum 12 yaşında dün ilk defa arkadaşları ile dışarı tek çıktı 7 saat hem de hep avmde idi ama.
Ben merakta kaldım.
15 yaşına gelince daha da isteyecek ben çıkıyorum diyecek.
Biz de ailemize öyle dedik.
Ama ben hadi güle güle eğlen demek istiyorum.
Ama dün hop oturup hop kalktım.
Babasını gitti en son 7 gibi kızım görmeden avmde o onu gördü içimiz rahatladı.
Ben kızım gece 10da dışarı çıkınca da 17 yaşında iyi eğlen demek isterim.
Genele bakınca tırsıyorum.
Çünkü hala kadınlar üzerinden konuşuyorlar siyaseti baksanıza.

Sahsi fikrim (oy kullanmiyorum yurt disindayim): Hükümetin bir cok konuda degisime gitmesi lazim. En cok ekonomi konusunda son zamanlarda bana göre dogru kararlar alinmiyor. O konuda ciddi reformlar gerekiyor. Böyle devam edilirse türk lirasi daha da deger kaybedecek.
Nasil hükümet elestiriliyorsa muhalefet de elestirilmeli. Sayin Kilicdaroglu yeni bir adaya yer vermeliydi. Şu sag/sol inancli/dinsiz kavgasi sürdükce CHP nin diger 50%ye ulasabilecegi cok zor, eskiden yasayanlari göz önünde bulundurursak. Türkiye ye yeni bir alternatif parti gerekli aslinda. Bunu yapabilecek bir aday göremiyorum su anda gördügümüz siyasetcilerde.
Türkiye ve insanlarimiz icin en hayirlisini diliyorum. Ülkeyi aslinda öyle güzel yerlerde görmek istiyorum ki. Insallah da görür bu gözler daha

Ekonomiden pekçok kişi şikayetçi. Ancak ekonomi politikasından değil, ev sahiplerinin aç gözlülüğünden, market sahiplerinin fırsatçılığından vs olduğunu düşünen kişi sayısı az değil.
Kısmen haklılıkları var ama ekonomi politikasının asıl sebep olduğunu es gecmemek lazım. 🙄
Sorun ne biliyor musun diğer gelen daha mi iyi olacak diyip denemekten korkmalari belki kendileri de memnun kalacaklar ama o cesaret yok düşündükleri kendi rahatlari şimdiki rahatları..Çocuğunu torununu düşünen nasıl bir gelecek bırakacağım diye düşünen yok sefalet içindeyken bile ya daha kötü duruma düşerim diye gelecek olan güzel günlere adım atamıyorlar

Ahahahh yapılan iyiliği göstermeyin,kafaya atmayın mı dediniz siz?
Sizce o mesajı yazan öyle mi yapıyordur. Burda yazmış fikrini işte.
Ama kafaya atarak yapmayın göstererek yapmayın demeniz güzelmiş böyle düşünün hep.
evet fikir yazmış nasıl da görmemişim 🤦🏼‍♀️

Back
X