Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Sizin soyunuz nereye dayanıyor acaba İngilizlere falan mı Osmanlıyi kötülemişsiniz ya sizin tarihiniz değil sanırım 600 yıl dünyaya hükmetmiş bir tarih
Yahu osmanlıyı inkar etmiyoruz onlar bir aile aynı ingiliz kraliyet ailesi gibi.herhangi bir ingiliz ben kraliyet soyundanım diyebilirmi.o ailede doğmadıysa diyemez.ayrıca son osmanlı aileside ingilterede.onlar bile bu kadar osmanlı torunuyuz dememişlerdir

Kredi musluklarıni açarlar umarım artık. Benim para biriktirip bir şey sahibi olmam mümkün değil. Kredi de vermiyorlar. E ben mecbur muyum başkasının evine 15bin kira vermeye? Bu yüzyıldan beklentim eskisi gibi Kredi ile ev alabilmek araba alabilmek, 4 yıl taksitli ihtiyaç kredisi ile eksiklerimi alabilmek. Maaşım kadar vergi verdiğim devletimi yöneten hükumet bunu da çok görmez değil mi, esnaftan sıra gelir umarım bize de

Kredi musluklarıni açarlar umarım artık. Benim para biriktirip bir şey sahibi olmam mümkün değil. Kredi de vermiyorlar. E ben mecbur muyum başkasının evine 15bin kira vermeye? Bu yüzyıldan beklentim eskisi gibi Kredi ile ev alabilmek araba alabilmek, 4 yıl taksitli ihtiyaç kredisi ile eksiklerimi alabilmek. Maaşım kadar vergi verdiğim devletimi yöneten hükumet bunu da çok görmez değil mi, esnaftan sıra gelir umarım bize de
Kılıçdaroğlunun söylemine göre yarın kimse bankadan parasını çekemeyecekmiş bakalım yarın bi bankamatiğe uğramak lazım

Nasıl kokuyor?
Bir bakın,aşağıya fotoyu koyuyorum. Kendinizi bu aileden mi görüyorsunuz gerçekten? Ne gibi benzer yönünüz var?Eki Görüntüle 3253973
Yahu yazsana son Osmanlı torunları diye.fotografa bakınca nasıl anlasın:) vahdettine ağlıyordum bak yine böldünüz:(

Yahu yazsana son Osmanlı torunları diye.fotografa bakınca nasıl anlasın:) vahdettine ağlıyordum bak yine böldünüz:KK43:
Vahdettinin anası bacısı yazmış ya arkadaş 😂
Allah rahmet eylesin hepsine de,onlar bile bu arkadaşlar kadar dert etmemiştir eminim.
Benim Ata’ma yazık,önüne gelen sayıp söver oldu artık.

Her sene kurban bayramında kendimi sorguluyorum,muhtaçlara dağıtmak için kurban kesiyorum, ama adam benden alıp bana sövüyor,beni dinsizlikle yaftalıyor,neden,ben ortalıkta göstere göstere yapmıyorum ibadetimi diye mesela. İbadeti ben Allah için yapıyorum evet, iyiliğimi de Allah için yapıyorum. Ama bu adamlar da yardımın gökten indiğini düşünüp reisine oy vermeye devam ediyor. Açtı doyurduk mesela,çıplaktı giydirdik,hepsi hümanizm,hepsi Allah için ama artık zorlanıyorum gerçekten hümanist olmak için. Ne diyeyim? Onlar mültecilerle mutlu,açken de mutlu, evsizken de mutlu. Ben tokum ama aç olanın hakkını savunmaktan yorgunum.
Rızkı veren Allah’tır kendinden bilme. Yapılan iyiliğin kafaya atıldığını da seçimin ilk turundan sonra gördük. Söyleyerek,insanların kafasına vura vura göstererek yapıyorsan yapma zaten. Sen vermezsen bir veren olur.

Ben o yorumu yazanın üst gelirden olduğunu sanmıyorum.
Evim var demiş birçok kişinin var evlerim var dememiş.
Şu evim,arabam var çocuğumu da kurtarırım bir şekilde ben sizler düşündüm diyenler de komik geliyor bana.
Çoğumuz öyleyiz o zaman.
Alt gelir üst gelir hep varmış orası ayrı ama hala kendini üst gelir sanmak ayrı bir durum.

Ben üst gelir değilim, çok şükür evim var kendimize yetecek imkanımız var. Ama tabii isterim ki şartlarım daha iyi olsun. Ve tabiki isterim ki her çocuk rahat yaşasın. Ben tuzum kuru demedim.. Öyle olsaydı oh olsun der geçerdim.

Rızkı veren Allah’tır kendinden bilme. Yapılan iyiliğin kafaya atıldığını da seçimin ilk turundan sonra gördük. Söyleyerek,insanların kafasına vura vura göstererek yapıyorsan yapma zaten. Sen vermezsen bir veren olur.
Yoo ben tam tersi hiçbir ibadetimi göstererek yapmam. Yapmadığım için de bana dinsiz imansız derler hep. Konu benim veriyor olmam değil,anlayamamışsınız söylediğim şeyi.

Back
X