Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Arkadaşlar, hepinize çok teşekkür ederim.
Çok eğlendim, sinirlendim, üzüldüm, hınçlandım lakin bitti.
Farklı yoldan aynı hedefe yürümeye çalışırken, beni inandırdınız, yolunuza kattınız.
Aşağıdaki halden bugüne geldim, o da sayenizde😂
İnancınıza, azminize şapka çıkarılır, bilgisine hayran olduğum kadınlar tanıdım, zaman zaman hepinizle atıştım.
Yol uzun, hiçbir değişim sancısız ve hemen olmamıştır, bir kere söz verdik o bahar gelecek.
Bugün değil diye küsmek yok, başında gördüm sonucu, sıfır inançla koyuldum işe ama olsun, bu yolu size yürümek, hayalini dahi kurmak çok güzeldi.
Her şeyi alabilirler lakin içimizdeki umudu ve çiçekleri alamazlar.
Bizler dik durduğumuz sürece ‘unutmayın ki bize hiçbir şey olmaz’ 😂💐💕

Oyum cumhura tabii ki.
20 sene içimizden geçtiler, çok şükür dediler.
Şimdi de ben yetmez, daha beter olsun, alacak ekmek bulamasın, taş üstünde taş kalmasın, sokaklara düşelim nefesimiz koksun da güçlü olanla devam ederiz mantığıyla, gerçekten(!) onlara oy vereceğim.

İşte ben ölmeyim sen ölme, e kim ölecek?
Ben buldum çaresini diyorum, gülüyorlar.
Uzaya atılan füze gibi ağırlıklarımızdan kurtulmak zorundayız, şunu bir idrak edelim artık😂
Ölmeyecekler, ölecekleri aydınlatmaya çalışmak yerine süreci hızlandırmalı.
Bak işte daha ordan kopuyoruz ya, yönetemez adam neden aday?
Ben beceremeyeceğim ama adayım, aha bunca da ekibe ihtiyacım var siz bana verin, şaka mı bu?
Eğer amaç kazanmak ise, elinde bir garanti bir de muhtemel adayı varken, bir insan neden ‘kendisi’ diye diretir ya da 5 parti neden şaibeli bir duruma sürüklenmek ister, bu açıdan düşündün mü?
Amaç üzüm yemek değil, bağcıyı mı dövmek yoksa?
Meral çıksa basardım oyumu, onu bile susturdular ya neyse…

Dünya milenyumla beraber sağ iktidara geçiş yapmıştır, tüm ülkelere baktığımızda da böyledir.
Bu bir ülkeye ait done değil, globalite denen şeyle beraber dünyaya yön veren düşüncelerin etkileşimlerinin sonucudur.
Şuan bizim verdiğimiz savaşı ben ne dinle ne sağla ne başka bir ideoloji mevzusu görmüyorum.
Biz var olmakla karşı karşıyayız.
Yani islamcılar gitsin değil, ülke batıyor.
Her yerimizden maddi manevi rezaletler silsilesi akıyor.
Bu ak değil bek olsaydı, komünist parti olsaydı da böyleydi.
Lakin işte muhalefet dediğimiz ittifaklar da bir tek buradan yürüdüğü için kimse kusura bakmasın hepiniz aynı soyun lacivertisiniz, beni düşünen olsaydı garanti adayını koyardı.
Halkın isteği, güveni mesele olsaydı 2 ismi iterdin öne, her şeyi geçtim laga lugadan öte bir duruşun olurdu.
Her hedefin iktadara laf atmak, e ne yapacaksın, hiç yok ki öle bir plan.
İktidar ne yaptıysa eleştir, öneri, e o yok kusura bakma.
Sansür yasası geçtiğinde zırıl zırıl ağladım ben bu tlf elimde ve kulaklarımda sadece Özdağ’ın videosunda geçen ‘ben sizin beni sevmeme, istememe özgürlüğünüzün de savunucuyum’ ibaresi.
Geçen hafta Hatay milletvekili mecliste ağlayarak konuşurken 6 lı masadan bir tek elini taşa koyan, mecliste hesap soran yine Akşener.
Adı millet, nerede bu millet acaba?

Ee siz diyorsunuz ya benim sunum var bunun var olmadı gider başka ülkede yaşarım sen cahil bubfakirlikle oturursun burda diye onun için dedim yoksa niye vatanımı terk edeyim

Ya hu anlamadınız mı siz pis fakirsiniz. Cumhura oy veren herkes fakir makarna ile beslenen cahil köylü. Sizin ne haddinize dil bilmek mal mülk sahibi olmak hele bir de yurt dışına çıkma imkanına sahip olmak. Onlar konuşabilir bunu ancak 😂😂

Yoo banada bişey olmuyacak Ankara'nın en iyi yerinde oturuyorum baktım olmuyor evi arabayı satıp bende gider mis gibide yaşarım yurt dışında sizler RTE ye oy verenleri hep cahil ve aç saniyosunuz galiba
Yoo banada bişey olmuyacak Ankara'nın en iyi yerinde oturuyorum baktım olmuyor evi arabayı satıp bende gider mis gibide yaşarım yurt dışında sizler RTE ye oy verenleri hep cahil ve aç saniyosunuz galiba

Ee siz diyorsunuz ya benim sunum var bunun var olmadı gider başka ülkede yaşarım sen cahil bubfakirlikle oturursun burda diye onun için dedim yoksa niye vatanımı terk edeyim
Ne kdrda tutarlı yorumlar maşallah🧿🧿

Terör örgütleri ile ortaklık yapana lafınız yok ama
Canım anlıyorum seni valla laf yetiştirmeye çalışıyorsun ama şu döngüden çıkamıyorsun.neyin ne olduğunu sende çok iyi biliyorsun.bak akp yerinde kullanma zamanı gelince pkk lılar dedi olmadı fetöcüler dedi bir zaman sonra bize akp ue oy verenlerrr diyecek hüdapar bile bizim başımıza yıkılacak.akp ye oy verenler bir gün gelecek biz vermedik diyecekler. Bekle gör

Evet kesinlikle şu an geçici olarak üç aylık bir yerle anlaştım ama gideceğim kararımı seçim öncesi vermiştim ama ufak bir umudum vardı şimdi hiç kalmadı herkesin hakkında hayırlısı olsun kimse vatanını terk etmek istemez ama artık bireysel düşünmek daha mantıklı bunun kararına vardım .
Haklısın valla. Hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey güzel olur senin icin

Açıkca yüzünüze karşı o yorum da ne olduğunuz yazılmasa da sizin bunu ifade ediyor oluşunuz bile bir şey gözümüzde..

Gitseniz ne fark ediyor yurt dışına??
Ordan da olmadığınız ülkenin kaderine çomak sokuyorsunuz zaten..

Yeniden refah, ak parti, saadet, MHP, bbp hadi iyi partiyi de sayalim zafer partisini de sayalim. Deva meva neyse onlari katmıyorum. Bakin kaç kola bölünmüşler aynı sol gibi sağ partilerde.
Dönemsel olarak kaçırdığınız bir nokta var, bu saydıklarınızdan ufak tefek oyları alanların büyük çoğunluğunun temel kitlesi Akpde şu anda. 100 sağcının 98i Akpde,diğer 2si de saydıklarınızda. Eskinin koalisyoncuları anap,dyp,dp,refah vb partilerin büyük çoğunluğu zaten Akp bünyesinde birleşmiş durumdalar. Tek adamcılık bu şekilde oluştu.

Back
X