Benim çocukluğumdan beridir hep sağcılar iktidarda. Eskinin demokrat partisi,anapı,dogru yolu şu amda Akp çatısı altında. Hala diyorlar ki Chp başa geçtiğinde gördük. Neyi gördüker,ne zaman gördüler anlayamıyorum. İsmet İnönüden sonra zaten hep sağ partiler var. Zavallım Ecevit koalisyondaydı,koalisyonun diğer üyeleri gene sağcıydı. Solcunun ne zararını ne zaman gördüler de konuşuyorlar çözemiyorum. Sonra cahil deyince de kızıyorlar. Türkiyenin yakın geçmiş siyasi tarihinden bir satır okumamış gelip karşımda bana din iman kasıyor mesela. Çoğu mülteci,çoğu Türk düşmanı.Napacağız bunları?Derler onu da derler.
Bak şimdi daha da gelecekler.
Bir sonraki seçimde de kazanmayacagiz.
Meclisede girecekler .
Savaşsız ülkeyi teslim ettik.
Ohhhh ohhhhh
Haberim yoktu diyorYaa 14 yaşindaki kendi oğlunu da sigortalatmış vaktiyle tek torun değil ki.
Artik onemi kalmadi nasilsaYa
Yalan dolan derken?
Neyseki beddua etmenize alistik o yuzden dokunmuyorHırsızlıkla yapacağına yapmasinlar daha iyi inşallah sonucunu ilk önce sizler yasarsiniz da ülkenin yarısı sizin gibiler yüzünden akp zihniyetine mahkum kalmaya devam etmez.
İşte bu sebepten kk doğru aday değilmiş ekrem olsaymış mansur olsaymış.ne farkedecekti.chp alerjisi var bir kere.be buda hep sağcı partilerin eskiden beri süregelen algılarının yüzünden.bu seçimdede gördüğün gibi zirveye çıktı algılarBenim çocukluğumdan beridir hep sağcılar iktidarda. Eskinin demokrat partisi,anapı,dogru yolu şu amda Akp çatısı altında. Hala diyorlar ki Chp başa geçtiğinde gördük. Neyi gördüker,ne zaman gördüler anlayamıyorum. İsmet İnönüden sonra zaten hep sağ partiler var. Zavallım Ecevit koalisyondaydı,koalisyonun diğer üyeleri gene sağcıydı. Solcunun ne zararını ne zaman gördüler de konuşuyorlar çözemiyorum. Sonra cahil deyince de kızıyorlar. Türkiyenin yakın geçmiş siyasi tarihinden bir satır okumamış gelip karşımda bana din iman kasıyor mesela. Çoğu mülteci,çoğu Türk düşmanı.Napacağız bunları?
Seviyesizlik diz boyu cahillik desen başı cekiyorlar açlıktan çoğunun nefesi kokuyor gelip ohh ohh diyorlar.
Ne eziklenecegiz ya keyfimiz onlarda yok rahatimiz yerinde oy veren koyunlar düşünsün.
Bu arada banlamam istiyorum küfürsüz olsun diye onlara yazmıyorum size cevap vereyim dedim
Daha seneye yerel seçimler gelirHepimiz için hayirli olsun arkadaşlar. Bir çok kişinin aksine herseyin yeni başladığını düşünüyorum. Allah ülkemize güç kuvvet kardeşlik sevgi olumlu herseyi nasip etsin. Yarın bizi ne bekliyor tahminimiz var ama bilmiyoruz. Artık amaçları niyetleri çözmeye gerek yok yarin ola hayrola
Beklenenin aksine bence show zamanı. Kısa doğru beklenenler gerçek olur, önümüzdeki sene de guncellenmis yerel secim ile birlikte yeni bir seçim gelir.
Sağcıların pek çok ortak özelliği var,birbirleriyle asla tartışmazlar çünkü fikir ayrılığı yaşamazlar. Solcular çok renklidir,çeşit çeşit fikir ayrılıkları vardır,zamanında Chpden ayrılıp Shpyi kurmuşlar,oradan İşçi partisi kurmuşlar,birlik olmaları zor,hepsinin de farklı farklı düşünceleri var. Sorgularlar,araştırırlar. Sağcılarda bu yok ki,birlik olmaları çok kolay. İsmet İnönüden beri kaybetme sebebimiz bu. Hemen her halta küseriz,Ahmet olur Mehmet olsaydı deriz. Mehmet gelse acaba Ahmet iyi miydi derizİşte bu sebepten kk doğru aday değilmiş ekrem olsaymış mansur olsaymış.ne farkedecekti.chp alerjisi var bir kere.be buda hep sağcı partilerin eskiden beri süregelen algılarının yüzünden.bu seçimdede gördüğün gibi zirveye çıktı algılar
Daha seneye yerel seçimler gelir
Ya ben TESOL belgesi aldım ama geçerli değil midir? Nasıl bi iş bulur giderim? Bi Bilgin var mı?
Tesol belgesi de geçerlidir ben almadım ama tesolden farklı bir arkadaşım iş buldu öğretmenlik mezunu değildi ama iyi derecede İngilizce biliyordu .İş bulmuş .İşe alan yer kursa yollamış öğrenme stilini anlatan bir haftalık mini bir kurs .Akıcı aksansız bir İngilizceniz varsa kolayca alınırsınız.Ya ben TESOL belgesi aldım ama geçerli değil midir? Nasıl bi iş bulur giderim? Bi Bilgin var mı?
Yuh vala yuhYaa 14 yaşindaki kendi oğlunu da sigortalatmış vaktiyle tek torun değil ki.
Sağcıların pek çok ortak özelliği var,birbirleriyle asla tartışmazlar çünkü fikir ayrılığı yaşamazlar. Solcular çok renklidir,çeşit çeşit fikir ayrılıkları vardır,zamanında Chpden ayrılıp Shpyi kurmuşlar,oradan İşçi partisi kurmuşlar,birlik olmaları zor,hepsinin de farklı farklı düşünceleri var. Sorgularlar,araştırırlar. Sağcılarda bu yok ki,birlik olmaları çok kolay. İsmet İnönüden beri kaybetme sebebimiz bu. Hemen her halta küseriz,Ahmet olur Mehmet olsaydı deriz. Mehmet gelse acaba Ahmet iyi miydi derizben öyle düşünüyorum.
Sağcıların pek çok ortak özelliği var,birbirleriyle asla tartışmazlar çünkü fikir ayrılığı yaşamazlar. Solcular çok renklidir,çeşit çeşit fikir ayrılıkları vardır,zamanında Chpden ayrılıp Shpyi kurmuşlar,oradan İşçi partisi kurmuşlar,birlik olmaları zor,hepsinin de farklı farklı düşünceleri var. Sorgularlar,araştırırlar. Sağcılarda bu yok ki,birlik olmaları çok kolay. İsmet İnönüden beri kaybetme sebebimiz bu. Hemen her halta küseriz,Ahmet olur Mehmet olsaydı deriz. Mehmet gelse acaba Ahmet iyi miydi derizben öyle düşünüyorum.
Evet kesinlikle şu an geçici olarak üç aylık bir yerle anlaştım ama gideceğim kararımı seçim öncesi vermiştim ama ufak bir umudum vardı şimdi hiç kalmadı herkesin hakkında hayırlısı olsun kimse vatanını terk etmek istemez ama artık bireysel düşünmek daha mantıklı bunun kararına vardım .Canım ingilizce ogretmeniymissin ne güzel yurtdışında herokulda isbulursun. Maalesef çoğu insan bu yüzden gitti yurtdışına bende turist rehberiyim yıllardır bütün ülkelere gittim yaşam çok kolay olmasa oralarda şartlar Türkiye'den daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?