Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Keşke zamanında akp ye üye falan olsaydık.yalandan uğraşıyor görünüp mal mülk edinirdik.amaa işte doğrucu davut olacağız illa.kanımızda yok şu ülkeye bir damla katkımız olamadıysada bir damla zararımızda olmasın dedik.vicdan dedik huzur dedik insanlık dedik.dedikte dedik işte

O değilde bununla beraber 25 senedir yenilemeyen tek kisi
Savaşta mıyız oyun mu oynuyoruz hayırdır? O kazandıkça siz öyle bir kaybediyorsunuz ki anlatamam ama uyumak çok tatlı geliyor size! Benim Avrupa ülkelerinde diploma denkliğim olmasa da eşimin var, çok sıkarsa en fazla eş durumundan giderim Avrupa'ya ne yazık ki olan size olacak.

Kimse vatanını terk etmek istemez ama Türk milletinin çoğu Araplarla Pakistanlılarla birlikte yasamak istiyor

Gelmedi ki bilelim?
Gelsin, bela mı değil mi görelim.
Denemeden bir yemeğe ‘ıykk’ diyor muyuz?

Yoo banada bişey olmuyacak Ankara'nın en iyi yerinde oturuyorum baktım olmuyor evi arabayı satıp bende gider mis gibide yaşarım yurt dışında sizler RTE ye oy verenleri hep cahil ve aç saniyosunuz galiba

Yazdım yazdım sildim sayfalar dolusu söylenecek şeyler var
Haram zıkkım olsun diyorum
Yazıklar olsun

Yoo banada bişey olmuyacak Ankara'nın en iyi yerinde oturuyorum baktım olmuyor evi arabayı satıp bende gider mis gibide yaşarım yurt dışında sizler RTE ye oy verenleri hep cahil ve aç saniyosunuz galiba
Şaka mısın sen ya hem ülkeyi bu duruma getirenlere oy ver hem de durum kötüye giderse Avrupa'ya kaçarım de ne güzelmiş!

Kibar olmaya çalışıyoruz arkadaşım. Sağcı solcu diye bir kavram var neticede,olmadığını iddia eden saftır. İzninizle konumuz vahdettinin anası bacısı değil, benim anam bacım. Konu benim çocuğum,benim torunlarım. Doğmuş doğmamış soyum.

Muneye yazsak bdvde hangi partiye oy verdiniz sorusunu özgürce sorabilir miyiz diye? Ona göre üzülecem belki. o kadar hakarete karşı bir oh demek hakkımız olmalı bence.

Sonucta tercihlere saygi duymak gerekir,
Belki bu durumunu kendisi secmistir, olamaz mi olabilir dogru.

Teşekkürler, özelden yazdım size.
Şaka mısın sen ya hem ülkeyi bu duruma getirenlere oy ver hem de durum kötüye giderse Avrupa'ya kaçarım de ne güzelmiş!
Ya bunlardaki ahlakta bu kadar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…