Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353

yooo üzgün filan değilim, yanılıyorsun! Her koyun kendi bacağından asılır !

Arkada hep İngilizce kanallar açık kalsın, duvarlar İngilizce kelimelerle dolu olsun. Maruz kalarak dil öğrenilir. Ben dil öğreneceğim diye tabiri caizse köpek gibi çalıştım. Duyduğum ve kullandığım tek Türkçe yaşlı ebeveynlerimle olan sohbetlerimdi. Ahh ah imkânı olmayanların çocukları ne olacak? Para için yanlış yollara sapanların? Sonunda orada burada puştun birileri katlediyor özellikle kızlarımızı.

Bdv de konulara tavrım çok güzel olacak ohh diye başlicam banane ben bi sekilde idare ederim :)
Muneye yazsak bdvde hangi partiye oy verdiniz sorusunu özgürce sorabilir miyiz diye? Ona göre üzülecem belki. o kadar hakarete karşı bir oh demek hakkımız olmalı bence.

Arkadaşlar özellikle Almanca öğrenin derim, çocuklarınızı çift yabancı dille büyütün. Çift disiplin yeni nesil bölümler okusunlar. Her türlü Avrupa’da tutunurlar.
Allah'tan 6 dil biliyorum . Gerçekten öyle bak dil bilince Avrupa'da yaşamak daha kolay oluyor hele çocuğunuz varsa. Ben şuan şükür ediyorum iyiki ilkokuldan beri Amerika'da okuttum çocuğumu. Eşim kızmıştı Türkiye'ye yerleşip Türkiye'de okusun Türk kültürüyle büyüsün diye şimdi iyiki yerlesmemisiz diyor bu nedir ya her seçim böyle zafer naraları,ekonomik sıkıntı çeken halkı görmemek biz yaptık herşeyi havası. Yazık gerçekten yazik

Ben de böyle diyorum çoğunlukla ama fırsatım olsa düşünmeden giderim belki de kendimizi kandırıyoruzdur böyle diyerek

Sağlıklı olmanı dilerim. Sen Müslüman'sın, ben değilim, KK Müslüman; meselemiz bu olmamalı. Siyasete din karışmamalı. Başkan, konuşma yaptı ve chp taraftarını itti, kaktı. Hiç kucaklamadı. Oy verdiğimiz adayla, ittifakıyla alay etti. Bu zamana kadar da hep aynı ayrıştırmacı tavrını sürdürmüştü. CB tarafsız olmalı. Ülkenin yarısını temsil etmemeli. Amacımız buydu. Yine olmadı. Siz mutluysanız sorun yok. Ülkenin yarısı mutsuz.

Son düzenleme:
Huloggggg
Birinciliği kimseye kaptırmayız tabisii
Benim anlamadığım aynı anda hem 1. Hem de 2. Suriye olmayı nasıl başaracağız acaba.
Şaka gibi gerçekten
Suriyelilerin doğum hızı ortada,istatistiklerde belli. 5 yıl sonra kaç milyon olacak sayıları,parti de kuracaklar,bizi de yönetecekler. O zaman başa Chp geldi ondan oldu mu diyecekler ne diyecekler hala anlayamadım ben.

Bebeklikten başlamıştım aslında, hep ingilizce ninniler dinlettim. Ama o zaman bi uzman önce kendi anadilini öğrensin, sonra ikinci dili ögretin demişti. Maalesef onu dinledim. ZAten kızım çok geç konuşmuştu. Neyse, annesi dil biliyor nasılsa. O da bir şekilde ögrenecek. Zaten ben sürekli ingilizce dizi ve film izliyorum, Evimde tv bile yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…