- 27 Ekim 2017
- 3.766
- 15.733
- 208
Uçma sırası bana gelmeden paylaşayım, bundan sonra her olaya biz
Annem bunu görünce dayanamayıp ekrana tükürdü :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uçma sırası bana gelmeden paylaşayım, bundan sonra her olaya biz
10 sene içinde biz azınlık olacağız,onlar kutlamaya devam etsin.Ses etme.Hangi veri ile bunu düşündünüz? Türkiye birinci Suriye çünkü şu an malum, kaç Suriyeli var ülkede sayısından haberdar mısınuz
Gel, piste alalım seniO değilde bununla beraber 25 senedir yenilemeyen tek kisi
Yalan dolan derken7 duvel geldi yine yapamadiniz onca yalan dolanla
Sizin gibi dusunmeyinci niye ezikliyosunuz milleti herkes hür iradesi ile gidip oyunu kullandı bana gorede CHP gelse ikinci Suriye olacaktık Allah milletin yüzüne baktida RTE geldi
Trampın bundan haberi varmıymışSus sus o trampı susturmuş adam tabi dünya lideri.djdjdjd
Ülkenin yarısının mutsuzluğuyla beslenen bir kesim var ne yazıkkiSağlıklı olmanı dilerim. Sen Müslümansın, ben değilim, KK Müslüman; meselemiz bu olmamalı. Siyasete din karışmamalı. Başkan, konuşma yaptı ve chp taraftarını itti, kaktı. Hiç kucaklamadı. Oy verdiğimiz adayla, ittifakıyla alay etti. Bu zamana kadar da hep aynı ayrıştırmacı tavrını sürdürmüştü. CB tarafsız olmalı. Ülkenin yarısını temsil etmemeli. Amacımız buydu. Yine olmadı. Siz mutluysanız sorun yok. Ülkenin yarısı mutsuz.
Geçti, geçti. Travma olmuş. Bitti artık yolsuzluk. Adalet devam ediyorYaa 14 yaşindaki kendi oğlunu da sigortalatmış vaktiyle tek torun değil ki.![]()
Şimdi baktım da öyle demiş gerçekten. Ama demek istediği başka biri aslında anlatabilse keşke birdeNe diyor o? Dünya liderleri kk imiş?
Al valla kutlanilacak bı durum neler denediniz ama bir türlü yenemedinizGel, piste alalım seniSahne sıran geldi
![]()
Seviyesizlik diz boyu cahillik desen başı cekiyorlar açlıktan çoğunun nefesi kokuyor gelip ohh ohh diyorlar.Ya bişi sorcam, burada ooh nasıl kazandık amaağğ filan diyenler de çok oldu birtane muhalif demedi ki " üeee niye ezikliyonuz" ya arkadaş siz kazandınız işte, bu ezikleniyoruz mağduriyeti niye ya hu?
Evet kitlesi beyinsiz olunca normalO değilde bununla beraber 25 senedir yenilemeyen tek kisi
Bir kadın olarak kazanılmış özgürlüklerimin,elimden kayıp gitmesini mi kutlayayım,ekonomik istikrarsızlığı mi kutlayayım bilemedim.Biraz motive eder misiniz beni de,ben de biraz sevinmek istiyorum da.Al valla kutlanilacak bı durum neler denediniz ama bir türlü yenemediniz
Derler onu da derler.Benim anlamadığım aynı anda hem 1. Hem de 2. Suriye olmayı nasıl başaracağız acaba.
Şaka gibi gerçekten
Suriyelilerin doğum hızı ortada,istatistiklerde belli. 5 yıl sonra kaç milyon olacak sayıları,parti de kuracaklar,bizi de yönetecekler. O zaman başa Chp geldi ondan oldu mu diyecekler ne diyecekler hala anlayamadım ben.
Neler denedik, olmadıAl valla kutlanilacak bı durum neler denediniz ama bir türlü yenemediniz
Tek beyinli sizsiniz önce insanlarla asagilamadan hakaret etmeden konuşmayı öğrenip gelinEvet kitlesi beyinsiz olunca normal![]()