Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Sizin gibi dusunmeyinci niye ezikliyosunuz milleti herkes hür iradesi ile gidip oyunu kullandı bana gorede CHP gelse ikinci Suriye olacaktık Allah milletin yüzüne baktida RTE geldi

Ya bişi sorcam, burada ooh nasıl kazandık amaağğ filan diyenler de çok oldu birtane muhalif demedi ki " üeee niye ezikliyonuz" ya arkadaş siz kazandınız işte, bu ezikleniyoruz mağduriyeti niye ya hu?

Sağlıklı olmanı dilerim. Sen Müslümansın, ben değilim, KK Müslüman; meselemiz bu olmamalı. Siyasete din karışmamalı. Başkan, konuşma yaptı ve chp taraftarını itti, kaktı. Hiç kucaklamadı. Oy verdiğimiz adayla, ittifakıyla alay etti. Bu zamana kadar da hep aynı ayrıştırmacı tavrını sürdürmüştü. CB tarafsız olmalı. Ülkenin yarısını temsil etmemeli. Amacımız buydu. Yine olmadı. Siz mutluysanız sorun yok. Ülkenin yarısı mutsuz.
Ülkenin yarısının mutsuzluğuyla beslenen bir kesim var ne yazıkki
Çünkü temsil için seçtikleri kişi de öyle
Her seçim ülkenin yarısı itilip kakılıyor.
Hiç bütüne hitap eden partisinden ayrılan yapısı olmadı.
Ben ne kadar millet ittifakını desteklesem de devlet imkanları ve makamlarının gücüyle adaletsiz bir seçim olacağından emindim.
Seçim bitti, rutin hayatlara devam edilecek.
Bir şeyler düzelir mi umudu kalmadı yapacak birşey yok…

Muhalefete gelirsek; secime ilk defa bu kadar hazirliksiz giren,elinde plan projesiz,yol haritasiz giren iktidara karsi kazanilmasi kuvvetle muhtemel olan bir secimi elleriyle verdiler.Ekonomik buhran gırtlaga dayanmis,kontrolsuz gocmenler,depremde her sey yetersiz kalmis ve secim onu anketlerde ilk defa geride olan bir iktidari yanlis aday ve yanlis surulen secim politikasi yuzunden 3 ayda verdiler.Cok yazik oldu.Iktidara kizgin degilim ben.Muhalefetin basarisizligidir bu secim,iktidarin basarisi degil.Zira tek secim propogandasi cehape ve pkk uzerinden aldilar yuruduler.Kanal Istanbulu bile tepki cekmemek icin one surmediler.(istanbullulara gecmis olsun zira bu proje ilerlerse)...Suriyelileri gondermeyecegizden Umit Ozdag hamlesinden sonra kontrollu gonderecegize donduler.Yani bu secimin ruzgarini kendilerine cevirdiler,muhalefet kendi ruzgariyla kendi cevirdi.
Bundan sonrasi icin yasayip gorecegiz.Milliyetcilik tekelini kendilerine sanan,kendilerinden gayri kimseyi yerli ve milli gormeyenlere inat ben ülkemi seviyorum ve ülkem adına endiseleniyorum.Ama bana bu surecte yasananlar tamamen bencil olmayi ogretti...3 bucuk yasinda iki oglum var.Onlara iyi bir gelecek sunmak icin ugrasip didinecegim.Gerisi cok ta artik kafami yoracagim bir sey olmayacak.Uzgunum.

Ya bişi sorcam, burada ooh nasıl kazandık amaağğ filan diyenler de çok oldu birtane muhalif demedi ki " üeee niye ezikliyonuz" ya arkadaş siz kazandınız işte, bu ezikleniyoruz mağduriyeti niye ya hu?
Seviyesizlik diz boyu cahillik desen başı cekiyorlar açlıktan çoğunun nefesi kokuyor gelip ohh ohh diyorlar.
Ne eziklenecegiz ya keyfimiz onlarda yok rahatimiz yerinde oy veren koyunlar düşünsün.
Bu arada banlamam istiyorum küfürsüz olsun diye onlara yazmıyorum size cevap vereyim dedim 🥳

Al valla kutlanilacak bı durum neler denediniz ama bir türlü yenemediniz
Bir kadın olarak kazanılmış özgürlüklerimin,elimden kayıp gitmesini mi kutlayayım,ekonomik istikrarsızlığı mi kutlayayım bilemedim.Biraz motive eder misiniz beni de,ben de biraz sevinmek istiyorum da.

Benim anlamadığım aynı anda hem 1. Hem de 2. Suriye olmayı nasıl başaracağız acaba.
Şaka gibi gerçekten
Suriyelilerin doğum hızı ortada,istatistiklerde belli. 5 yıl sonra kaç milyon olacak sayıları,parti de kuracaklar,bizi de yönetecekler. O zaman başa Chp geldi ondan oldu mu diyecekler ne diyecekler hala anlayamadım ben.
Derler onu da derler.
Bak şimdi daha da gelecekler.
Bir sonraki seçimde de kazanmayacagiz.
Meclisede girecekler .
Savaşsız ülkeyi teslim ettik.
Ohhhh ohhhhh

Hepimiz için hayirli olsun arkadaşlar. Bir çok kişinin aksine herseyin yeni başladığını düşünüyorum. Allah ülkemize güç kuvvet kardeşlik sevgi olumlu herseyi nasip etsin. Yarın bizi ne bekliyor tahminimiz var ama bilmiyoruz. Artık amaçları niyetleri çözmeye gerek yok yarin ola hayrola
Beklenenin aksine bence show zamanı. Kısa doğru beklenenler gerçek olur, önümüzdeki sene de guncellenmis yerel secim ile birlikte yeni bir seçim gelir.

Back
X