Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Derler onu da derler.
Bak şimdi daha da gelecekler.
Bir sonraki seçimde de kazanmayacagiz.
Meclisede girecekler .
Savaşsız ülkeyi teslim ettik.
Ohhhh ohhhhh
Benim çocukluğumdan beridir hep sağcılar iktidarda. Eskinin demokrat partisi,anapı,dogru yolu şu amda Akp çatısı altında. Hala diyorlar ki Chp başa geçtiğinde gördük. Neyi gördüker,ne zaman gördüler anlayamıyorum. İsmet İnönüden sonra zaten hep sağ partiler var. Zavallım Ecevit koalisyondaydı,koalisyonun diğer üyeleri gene sağcıydı. Solcunun ne zararını ne zaman gördüler de konuşuyorlar çözemiyorum. Sonra cahil deyince de kızıyorlar. Türkiyenin yakın geçmiş siyasi tarihinden bir satır okumamış gelip karşımda bana din iman kasıyor mesela. Çoğu mülteci,çoğu Türk düşmanı.Napacağız bunları?

Bende üzgünüm tabi ama en çok da insanların birbirine yaptığı bu hakaretlere üzülüyorum. Bundan sonraki enerjiyi kemalin istifa etmesi için harcamak lazım xok üzgünüm o adamın hırsı yüzünden bütün umutlarımız elimizden alındı göz göre göre lades ne yazık ki....

Benim çocukluğumdan beridir hep sağcılar iktidarda. Eskinin demokrat partisi,anapı,dogru yolu şu amda Akp çatısı altında. Hala diyorlar ki Chp başa geçtiğinde gördük. Neyi gördüker,ne zaman gördüler anlayamıyorum. İsmet İnönüden sonra zaten hep sağ partiler var. Zavallım Ecevit koalisyondaydı,koalisyonun diğer üyeleri gene sağcıydı. Solcunun ne zararını ne zaman gördüler de konuşuyorlar çözemiyorum. Sonra cahil deyince de kızıyorlar. Türkiyenin yakın geçmiş siyasi tarihinden bir satır okumamış gelip karşımda bana din iman kasıyor mesela. Çoğu mülteci,çoğu Türk düşmanı.Napacağız bunları?
İşte bu sebepten kk doğru aday değilmiş ekrem olsaymış mansur olsaymış.ne farkedecekti.chp alerjisi var bir kere.be buda hep sağcı partilerin eskiden beri süregelen algılarının yüzünden.bu seçimdede gördüğün gibi zirveye çıktı algılar

Seviyesizlik diz boyu cahillik desen başı cekiyorlar açlıktan çoğunun nefesi kokuyor gelip ohh ohh diyorlar.
Ne eziklenecegiz ya keyfimiz onlarda yok rahatimiz yerinde oy veren koyunlar düşünsün.
Bu arada banlamam istiyorum küfürsüz olsun diye onlara yazmıyorum size cevap vereyim dedim 🥳

Ülkenin yarısının diğer yarısına karşı sanki bir, nasıl diyeyim banlanmadan bilmiyorum ama benim kendimce tespitimdir bu bi eziklik psikolojisi var, anlamını da kökenini de bilmiyorum ama okuduklarımdan, dinlediklerimden bunu görüyorum.

Başörtüsü diyorlar, işte siz bizi okutmadınız filan. Ya RTE nin kızları amerikada okudu, tamam başörtüsü filan falan da oğlanlarında mı başını açıyorlardı, onlar da avrupada amerikada okudu.
Bu arada biri yazmıştı başörtülüye çevirmenlik verdi RTE diye, o çevirmen kadın merve kavakçının amerikan vatandaşı kızıdır, yani sıradan, halktan bir kadın değildir.
Beni alaydı madem başörtülü iken çevirmen olarak? Dişlerimle tırnağımla kazıya kazıya öğrenmiştim ben ingilizceyi. Babam anam yoktu benim arkamda, kendi azmimle başarmıştım?
Var mıymış bu ülkede azmi ile başaranlara yol açan iktidardan birileri?
Başörtülüyken vakti zamanında, beni belediyeye bile almadılar, Bunlar akp belediyesi bu arada ! Yok başörtülülere şans vermişmiş.! Ya arkadaş uyanın ya hu! Sıradan vatandaş onların umrunda değil. Varsa yoksa kendi çevresi, akrabası dostları!
Bizim kasımpaşada ihya olmayan karadenizli kalmadı ya hu! Tek tüktür kalan varsa da . Hepsi nemalanıyor hepsi! Benim ailemde bile var işe giren bunlar sayesinde.

Yok yani öyle sıradan aile çocuklarına yol açılması filan. O en son Atatürk Türkiyesinin yurtdışında okutup nobel kazanmasına vesile olduğu Aziz Sancar hocanın jenerasyonu ile bitti, haber vereyim dedim!

Hepimiz için hayirli olsun arkadaşlar. Bir çok kişinin aksine herseyin yeni başladığını düşünüyorum. Allah ülkemize güç kuvvet kardeşlik sevgi olumlu herseyi nasip etsin. Yarın bizi ne bekliyor tahminimiz var ama bilmiyoruz. Artık amaçları niyetleri çözmeye gerek yok yarin ola hayrola
Beklenenin aksine bence show zamanı. Kısa doğru beklenenler gerçek olur, önümüzdeki sene de guncellenmis yerel secim ile birlikte yeni bir seçim gelir.
Daha seneye yerel seçimler gelir

İşte bu sebepten kk doğru aday değilmiş ekrem olsaymış mansur olsaymış.ne farkedecekti.chp alerjisi var bir kere.be buda hep sağcı partilerin eskiden beri süregelen algılarının yüzünden.bu seçimdede gördüğün gibi zirveye çıktı algılar
Sağcıların pek çok ortak özelliği var,birbirleriyle asla tartışmazlar çünkü fikir ayrılığı yaşamazlar. Solcular çok renklidir,çeşit çeşit fikir ayrılıkları vardır,zamanında Chpden ayrılıp Shpyi kurmuşlar,oradan İşçi partisi kurmuşlar,birlik olmaları zor,hepsinin de farklı farklı düşünceleri var. Sorgularlar,araştırırlar. Sağcılarda bu yok ki,birlik olmaları çok kolay. İsmet İnönüden beri kaybetme sebebimiz bu. Hemen her halta küseriz,Ahmet olur Mehmet olsaydı deriz. Mehmet gelse acaba Ahmet iyi miydi deriz;) ben öyle düşünüyorum.

Ya ben TESOL belgesi aldım ama geçerli değil midir? Nasıl bi iş bulur giderim? Bi Bilgin var mı?
Ya ben TESOL belgesi aldım ama geçerli değil midir? Nasıl bi iş bulur giderim? Bi Bilgin var mı?
Tesol belgesi de geçerlidir ben almadım ama tesolden farklı bir arkadaşım iş buldu öğretmenlik mezunu değildi ama iyi derecede İngilizce biliyordu .İş bulmuş .İşe alan yer kursa yollamış öğrenme stilini anlatan bir haftalık mini bir kurs .Akıcı aksansız bir İngilizceniz varsa kolayca alınırsınız.

Yaa 14 yaşindaki kendi oğlunu da sigortalatmış vaktiyle tek torun değil ki. 🙄
Yuh vala yuh
Yani bunca şeyi görmeyip bunun hesabını yapabiliyorsunuzya
Ya bari susun hırsızlık yolsuzluk hukuksuzluk karşısında

Sağcıların pek çok ortak özelliği var,birbirleriyle asla tartışmazlar çünkü fikir ayrılığı yaşamazlar. Solcular çok renklidir,çeşit çeşit fikir ayrılıkları vardır,zamanında Chpden ayrılıp Shpyi kurmuşlar,oradan İşçi partisi kurmuşlar,birlik olmaları zor,hepsinin de farklı farklı düşünceleri var. Sorgularlar,araştırırlar. Sağcılarda bu yok ki,birlik olmaları çok kolay. İsmet İnönüden beri kaybetme sebebimiz bu. Hemen her halta küseriz,Ahmet olur Mehmet olsaydı deriz. Mehmet gelse acaba Ahmet iyi miydi deriz:KK66: ben öyle düşünüyorum.

Bak buna katılıyorum, Solcularda kayıtsız şartsız tabi olmak yoktur, bu bizim ülkeye uyan bir şey değil o yüzden kazanamıyoruz Tr de.

Son düzenleme:
Aman diyorum bizim ne derin devletimiz ne mafyamiz biter onlar tepişir biz eziliriz kaldıran olmaz ne olur kavga gürültüden uzak durun bu seçim sonucu kolay yatismaz
Beni en çok üzen kısım meclis tarafı, o egoyu kırmayı çok istemiştim ama yapacak birsey yok.

Hala sagci solcu diyorsunuz.. chp bu ulkenin basina gelebilecek en buyuk beladir. Daha once dedim kurtlerin dedesini oldurduler kolkola girdiler ona ragmen olmadi. Kadin haklari diye savunanlar vahdettinin anasini bacisini kim surgun etti mesela? Onlari ulkeye kim getirdi? Daha niye solu secmiyolar diye agliyorsunuz.. niye secsinler yani😐 hele hele
Bay bay kemal amca gibi birini neden secsinler? Kalp yapmak icin mi😐

Sağcıların pek çok ortak özelliği var,birbirleriyle asla tartışmazlar çünkü fikir ayrılığı yaşamazlar. Solcular çok renklidir,çeşit çeşit fikir ayrılıkları vardır,zamanında Chpden ayrılıp Shpyi kurmuşlar,oradan İşçi partisi kurmuşlar,birlik olmaları zor,hepsinin de farklı farklı düşünceleri var. Sorgularlar,araştırırlar. Sağcılarda bu yok ki,birlik olmaları çok kolay. İsmet İnönüden beri kaybetme sebebimiz bu. Hemen her halta küseriz,Ahmet olur Mehmet olsaydı deriz. Mehmet gelse acaba Ahmet iyi miydi deriz:KK66: ben öyle düşünüyorum.

Benzer bir sey de.

Solcular seffaf,
Sagcilar hep gizli sakli isler pesinde. Oyle olunca oy verenler bile tam bilmiyor ki kapali kapilar ardinda neler donuyor.
Solcularin ipligi hep pazarda 🤷🏻‍♀️

Canım ingilizce ogretmeniymissin ne güzel yurtdışında herokulda isbulursun. Maalesef çoğu insan bu yüzden gitti yurtdışına bende turist rehberiyim yıllardır bütün ülkelere gittim yaşam çok kolay olmasa oralarda şartlar Türkiye'den daha iyi
Evet kesinlikle şu an geçici olarak üç aylık bir yerle anlaştım ama gideceğim kararımı seçim öncesi vermiştim ama ufak bir umudum vardı şimdi hiç kalmadı herkesin hakkında hayırlısı olsun kimse vatanını terk etmek istemez ama artık bireysel düşünmek daha mantıklı bunun kararına vardım .

Back
X