Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Dilimin bağını çözdüm, kime saygılı olayım bu insanlara mi diyorum. Bildirim geliyor ona küfür, dışarıda araba sesi şak küfür. Sabrım direncim kalmadi artik. Bir gençlik göremeden yaşadık geçti gitti her şey. Kahrımdan öleceğim.

Ya sigara içerken açtığım penceremin önünde adam çift kırmalı patlattı.
Şimdi ben A... belanı versin diyeceğim de, banlanacak mıyım? Yüreğim ağzıma geldi be!' Sevincinizi de b*kunu çıkartmadan yaşasanıza. :duduk:

Yaa çok gülüyorum yorumlara 😅
Başlanmış yine her seçim sonrası benim tuzum kuru villam var,yalım var,uzay mekiğim var gdscff

Bak bak sıkıntı çekene ohh diyeceklermiş,depremzedelere müstehak diyen güruh şaşırtmıyor tabi 🤦🏻‍♀️ hayır sen ohh desen ne oluuur demesen ne olur...Sen beddua etsen nolur etmesen ne olur yani etkisiz eleman 😏

Birazdan da Aziz Nesin anılır,sonra celladina aşık olm...falan sonra İstiklal marşı ve kapanış 🤣🤣

Neyse Vatana Millete hayırlı olsun sonuçlar.Alıntılara cevap veremicem çünkü daha gidip Fox,Halk tv falan izlicem biraz :)
Evet var ne yalan söyleyeyim boy boy apartmanlarım, ifşa bile etmeye çalıştılar beni, inş %125 zam düşünüyorum çünkü adam kazandı😍

Sayın Erdoganin 2023 sığınmacı plani tıkır tıkır işledi ve sonucu belirledi.Ekonomi,egitim sistemi bunlar benim icin tırı vırı.Tek kaygım,korkum ülkemde önlenemez multecilerdi ki hala da öyle.Bunlarla devam dedi cogunluk.Bu cogunlugun da liderlerine olan bagliligi,sevgisi ülke sevgisinin önüne gecmistir.Saygi duyuyorum demokratik hak ama buna dolaylı ya da direkt katkisi olan herkes ama herkes her gun dualarımda olacak.Muhalefete de iki cift lafim var.Onu da yazacagim tabiki.
Peki benim tek anlamadığım mülteci denilince suriyeliler ve afganlarmi algilaniyo yoksa bunların içinde Ruslar ukraynanillar ve diğerlerinde varmi

Niloyatospikk Niloyatospikk
@calpol
Deniz ve Kum Deniz ve Kum
@Buyuk_umutlar
Ve şuan aklıma gelmeyen Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına destek veren değerli kadınlar kulübü üyeleri .... Öncelikle kazanan Türkiye'dir .... Şuan ilk konuşmasını yapan Tayyip Erdoğanı dinleyelim ... Tek millet ,tek bayrak,tek vatan ,tek devlet....bir olacağız hep birlikte Türkiye olacağız...
Buralarda zaman kaybetmeyin sevdiklerinize sarılın bugün bir bayram bizim için... Sizleri sevgiyle kucaklıyorum , taşkınlık yapmak isteyenler ile muhatap olmayın...Bu başarımız Cumhurbaşkanımızı dünyanın en kıdemli lideri yapmıştır... Bu destan basit bir destan değildir öyle herkesin anlamasını beklemeyin....
Tekrar geleceğim, hazırlık yapıyoruz ailecek muhteşem bir gece bizi bekliyor..🌹🌹🌹🌹🌹🌹😎😎😎😎😎
Bizim de burada Roman komşularımız davullu zurnalı eğlence yapıyorlar😍

Ben sadece üstteki üye ile yazışıyorum şu an farkındaysanız. Kimi tahrik edip tartıştım 😃 beddua edenler ölüm dileyenler halki cahillikle filan suçlayanlar beter olsun pis fakirler filan diyenler karşi taraf yanliş kapidasınız. Siz de tebrik etmeyi öğrenin zafer kazananı 😉
Hayır burada konuşmamalısın sevineceksen uzakta sevinmelisin. Burası onlara ait, hiç değişmez. Sinirleri bozulur, aşağılarlar. Sen, ben cahiliz. Bir kimsede çıkıp demez adam 21 yıldır girdiği seçimlerden yenilgi almadan çıkıyor.
Bazı arkadaşlar rahatsız olmuş ama ben yine de söylüyorum. Sonuçlar vatanımız, milletimiz için hayırlı olsun

Ya sigara içerken açtığım penceremin önünde adam çift kırmalı patlattı.
Şimdi ben A... belanı versin diyeceğim de, banlanacak mıyım? Yüreğim ağzıma geldi be!' Sevincinizi de b*kunu çıkartmadan yaşasanıza. :duduk:
Bizden nefret edildiği için sevinçleri de nefret temalı.

Screenshot_20230528_204204_Instagram.webp

Bacım benim gibi yalnız yaşıyorsan hemmmen herifi yakala nikahı bastırt vallahi durumlar fena.
Valla aklı olan bu saatten sonra zengin bir malum partili bulur 2. Es olarak gider zevki sefayı yaşar yaşatır 2. Esler malum el üstünde tutuluyor katarda vs 🤣😇 ilk eşlerin gıkı çıkmamalı zira savundukları bu ammaaa burda aldatıldım cart curt diye ağlayabilirler 😂 çok sallamamak lazım

Çok garip bir şey var, yardıma muhtaç olanlar hep o %52den çıkıyor. Yıllardır yardım dernekleriyle çalışıyorum durum bu. Yardımı edenler de %48.
Bundan sonra etmeyeceğiz oldu bitti, reisleri doyursun hepsini. Dünya liderine bu yakışır. Yok öyle biz bize yeteriz falan, ben bana zor yetiyorum zaten

Back
X