Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Hatay'a noldu sahi, 15 günde ne değişti?

Hayırlı uğurlu olsun. Adım kadar emindim zaten Erdoğan'ın kazanacağından. Millet halinden memnun demkki.

Niloyatospikk Niloyatospikk
C calpol
Deniz ve Kum Deniz ve Kum
B Buyuk_umutlar
kathy kathy 🌹🌹🌹🌹🌹
Ve şuan aklıma gelmeyen Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına destek veren değerli kadınlar kulübü üyeleri .... Öncelikle kazanan Türkiye'dir .... Şuan ilk konuşmasını yapan Tayyip Erdoğanı dinleyelim ... Tek millet ,tek bayrak,tek vatan ,tek devlet....bir olacağız hep birlikte Türkiye olacağız...
Buralarda zaman kaybetmeyin sevdiklerinize sarılın bugün bir bayram bizim için... Sizleri sevgiyle kucaklıyorum , taşkınlık yapmak isteyenler ile muhatap olmayın...Bu başarımız Cumhurbaşkanımızı dünyanın en kıdemli lideri yapmıştır... Bu destan basit bir destan değildir öyle herkesin anlamasını beklemeyin....
Tekrar geleceğim, hazırlık yapıyoruz ailecek muhteşem bir gece bizi bekliyor..🌹🌹🌹🌹🌹🌹😎😎😎😎😎

Son düzenleme:
Yaa çok gülüyorum yorumlara 😅
Başlanmış yine her seçim sonrası benim tuzum kuru villam var,yalım var,uzay mekiğim var gdscff

Bak bak sıkıntı çekene ohh diyeceklermiş,depremzedelere müstehak diyen güruh şaşırtmıyor tabi 🤦🏻‍♀️ hayır sen ohh desen ne oluuur demesen ne olur...Sen beddua etsen nolur etmesen ne olur yani etkisiz eleman 😏

Birazdan da Aziz Nesin anılır,sonra celladina aşık olm...falan sonra İstiklal marşı ve kapanış 🤣🤣

Neyse Vatana Millete hayırlı olsun sonuçlar.Alıntılara cevap veremicem çünkü daha gidip Fox,Halk tv falan izlicem biraz :)
İzle yararı olur, farklı bir bakış açısından bakmak seni öldürmez. :KK69: Kimin duasının bedduasının tutacağını da sen bilemezsin.

Tövbeler olsun. :110:
Dilimin bağını çözdüm, kime saygılı olayım bu insanlara mi diyorum. Bildirim geliyor ona küfür, dışarıda araba sesi şak küfür. Sabrım direncim kalmadi artik. Bir gençlik göremeden yaşadık geçti gitti her şey. Kahrımdan öleceğim.

Bakın açlıktan daha kıymeli hatta paha biçilmez birşey var oda özgürlük
Özgürlüğünüz tehlikede sevgili hanımlar
Ve ençok bu sisteme kadınlar evet dedi
Yazık oldu ne diyelim
Umrunda mı kadınların? Harem kurulacak olsa gönüllülükten birbirini ezenler olur. Karısını elleriyle teslim eden deyyuslar olur.

Back
X