- 30 Aralık 2009
- 23.242
- 91.759
- 1.123
Atmam mi gi !Duzunu da aaatt led biri biriii duzunu da att seeeen'!
Ama az az atiyom duz da pahalı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atmam mi gi !Duzunu da aaatt led biri biriii duzunu da att seeeen'!
Götümüzü başımızı çoluğu çocuğu bunlardan nasıl koruruz dediğimiz tiplerAboooo o sağdaki ne öyle![]()
Allah yazdıysa bozsun.Yeni kocişkomuz
Tövbeler olsun.Götümüzü başımızı çoluğu çocuğu bunlardan nasıl koruruz dediğimiz tipler
Herkesten çok özür diliyorum senden de, bunlarin agzina edilse dank etmez.Bırak Pamuk, değmez bunlar için, yarın sosyal yardımlarda erzaklarda kesilmeler başlayınca onlara dank eder.
Kaytan bıyıklı der severiz artikinAllah yazdıysa bozsun.![]()
Kız o bakışlar ne öyle. Sakallar hele abooooo![]()
İzle yararı olur, farklı bir bakış açısından bakmak seni öldürmez.Yaa çok gülüyorum yorumlara
Başlanmış yine her seçim sonrası benim tuzum kuru villam var,yalım var,uzay mekiğim var gdscff
Bak bak sıkıntı çekene ohh diyeceklermiş,depremzedelere müstehak diyen güruh şaşırtmıyor tabihayır sen ohh desen ne oluuur demesen ne olur...Sen beddua etsen nolur etmesen ne olur yani etkisiz eleman
Birazdan da Aziz Nesin anılır,sonra celladina aşık olm...falan sonra İstiklal marşı ve kapanış
Neyse Vatana Millete hayırlı olsun sonuçlar.Alıntılara cevap veremicem çünkü daha gidip Fox,Halk tv falan izlicem biraz :)
Şaka maka geçen hafta bimden makarnayı şekeri sütü depoladım. Bi süre beni ve kızımı idare eder artık. ZAmlar geliyooooooooooooo ooooooAtmam mi gi !
Ama az az atiyom duz da pahalı.
Allah yazdıysa bozsun.
Kız o bakışlar ne öyle. Sakallar hele abooooo![]()
Dilimin bağını çözdüm, kime saygılı olayım bu insanlara mi diyorum. Bildirim geliyor ona küfür, dışarıda araba sesi şak küfür. Sabrım direncim kalmadi artik. Bir gençlik göremeden yaşadık geçti gitti her şey. Kahrımdan öleceğim.Tövbeler olsun.![]()
Huniyi kafana takıp sokaklara ineceksin gibi bir vibe aldım.Kızlar valla böyle değişik mal gibiyim.
Ciddiyim erik yiyip gülüyorum ahsvsvaca
Ben çoğu erkekten tiksiniyorum. Bir tanesini sevebildim 30 senede bacım etme.Kaytan bıyıklı der severiz artikin
İzle yararı olur, farklı bir bakış açısından bakmak seni öldürmez.Kimin duasının bedduasının tutacağını da sen bilemezsin.
SbdbvsvsgsHuniyi kafana takıp sokaklara ineceksin gibi bir vibe aldım.
Umrunda mı kadınların? Harem kurulacak olsa gönüllülükten birbirini ezenler olur. Karısını elleriyle teslim eden deyyuslar olur.Bakın açlıktan daha kıymeli hatta paha biçilmez birşey var oda özgürlük
Özgürlüğünüz tehlikede sevgili hanımlar
Ve ençok bu sisteme kadınlar evet dedi
Yazık oldu ne diyelim