- 5 Ocak 2011
- 14.500
- 23.161
- 598
Evet var ne yalan söyleyeyim boy boy apartmanlarım, ifşa bile etmeye çalıştılar beni, inş %125 zam düşünüyorum çünkü adam kazandı![]()
Vur kırbacı bacım, biz fakiriz bari sen vur kırbacı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet var ne yalan söyleyeyim boy boy apartmanlarım, ifşa bile etmeye çalıştılar beni, inş %125 zam düşünüyorum çünkü adam kazandı![]()
Beni unutmuşsun ama önemli değilNiloyatospikk
@calpol
@Deniz ve Kum
B Buyuk_umutlar
Ve şuan aklıma gelmeyen Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına destek veren değerli kadınlar kulübü üyeleri .... Öncelikle kazanan Türkiye'dir .... Şuan ilk konuşmasını yapan Tayyip Erdoğanı dinleyelim ... Tek millet ,tek bayrak,tek vatan ,tek devlet....bir olacağız hep birlikte Türkiye olacağız...
Buralarda zaman kaybetmeyin sevdiklerinize sarılın bugün bir bayram bizim için... Sizleri sevgiyle kucaklıyorum , taşkınlık yapmak isteyenler ile muhatap olmayın...Bu başarımız Cumhurbaşkanımızı dünyanın en kıdemli lideri yapmıştır... Bu destan basit bir destan değildir öyle herkesin anlamasını beklemeyin....
Tekrar geleceğim, hazırlık yapıyoruz ailecek muhteşem bir gece bizi bekliyor..![]()
Gelin bile olmayacaksın ne yazık ki. Bir erkeğin çoğul kölelerinden biri. Ben bu gece ölmezsem ölmem ölmem hiçbir vakit.Yalnız kadınım ya, seni gelin almaya geliyoruz mu diyorlar nedir.![]()
Öyle bir şey olması için beni kör piçakla kesmeleri lazım vallahi bacım, şaka bi yana.Valla aklı olan bu saatten sonra zengin bir malum partili bulur 2. Es olarak gider zevki sefayı yaşar yaşatır 2. Esler malum el üstünde tutuluyor katarda vsilk eşlerin gıkı çıkmamalı zira savundukları bu ammaaa burda aldatıldım cart curt diye ağlayabilirler
çok sallamamak lazım
Hani gece 24.00 kadar yasaktı bu silahlar
Tüm Turkiye, tüm turk ve islam devletleri için hayirli olsun. Çok sevindim. InseAllah chp taraftarlari dahil herkes bu başaridan memnun kalir. Hayatlarinda yolunda gitmeyen hersey duzelir ve onlarin da kalbini kazanirNiloyatospikk
@calpol
@Deniz ve Kum
B Buyuk_umutlar
Ve şuan aklıma gelmeyen Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına destek veren değerli kadınlar kulübü üyeleri .... Öncelikle kazanan Türkiye'dir .... Şuan ilk konuşmasını yapan Tayyip Erdoğanı dinleyelim ... Tek millet ,tek bayrak,tek vatan ,tek devlet....bir olacağız hep birlikte Türkiye olacağız...
Buralarda zaman kaybetmeyin sevdiklerinize sarılın bugün bir bayram bizim için... Sizleri sevgiyle kucaklıyorum , taşkınlık yapmak isteyenler ile muhatap olmayın...Bu başarımız Cumhurbaşkanımızı dünyanın en kıdemli lideri yapmıştır... Bu destan basit bir destan değildir öyle herkesin anlamasını beklemeyin....
Tekrar geleceğim, hazırlık yapıyoruz ailecek muhteşem bir gece bizi bekliyor..![]()
Muharrem incenin yaptığını yazdığı gibi miMuharrem İnceye yapılanları tarih yazacak
Yaaa inan mutluluktan ne yapacağımı şaşırdım bir ara kusura bakma canm... hemen düzeltiyorumBeni unutmuşsun ama önemli değilben sonra gelip hayırlı olsun diyeceğimi söylemiştim.
Gerçekten öyle muhteşem bir gece bizi bekliyor ailem, iş arkadaşlarım hep birlikte bu gecenin tadını çıkartacağız![]()
Gelin bile olmayacaksın ne yazık ki. Bir erkeğin çoğul kölelerinden biri. Ben bu gece ölmezsem ölmem ölmem hiçbir vakit.![]()
Bugün kutlarlar yarın sefil hayatlarına dönerler.biz aynen devam
Sen cevap versen nolur vermesen nolurAlıntılara cevap veremicem çünkü daha gidip Fox,Halk tv falan izlicem biraz :)
Ruslarda ukraynalılarda var.onlarda alanyayı antalyayı işgal ettiler.ev kiraları inanılmaz yükseldi.yaşanmaz yani orada.onlarda iş yerleri dükkan falan açtılar.üşkeleri normale dönünce falan kendi kendilerine dönerlermi bilmiyorum.ayrıca devlet yardımı falan oluyormu bilmiyorum.Peki benim tek anlamadığım mülteci denilince suriyeliler ve afganlarmi algilaniyo yoksa bunların içinde Ruslar ukraynanillar ve diğerlerinde varmi
İnşallah çok teşekkür ederiz sizlerede desteğiniz bizim için çok özel...Tüm Turkiye, tüm turk ve islam devletleri için hayirli olsun. Çok sevindim. InseAllah chp taraftarlari dahil herkes bu başaridan memnun kalir. Hayatlarinda yolunda gitmeyen hersey duzelir ve onlarin da kalbini kazanir![]()
Yazan üye sayısı birden artmış.
Hep böyle oluyor
Resmen insanların üzüntüsünden zevk alan bir güruh var çok ilginç ya.
Ne geçiyorsa ellerine.
Bundan sonraki hedef doşlanta taşınıp Euro’yu 40’tan bozdurmakEzik hayatlarına " ohh koyd*k muuu" diyebilmek için bir fırsat, hepsi bu!
Evet onları çıkarsan ortalama nasıl değişir.Aradaki 2 küsür milyon vatandaşlık verilerek oy veren Arap kabileleri evet baya baya adaletli Bi seçim oldu
Evet benim de dikkatimi çekti. Kazanacağı belli olunca geldi çoğu.Yazan üye sayısı birden artmış.
Hep böyle oluyor
Resmen insanların üzüntüsünden zevk alan bir güruh var çok ilginç ya.
Ne geçiyorsa ellerine.