Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Niloyatospikk Niloyatospikk
@calpol
@Deniz ve Kum
B Buyuk_umutlar
Ve şuan aklıma gelmeyen Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına destek veren değerli kadınlar kulübü üyeleri .... Öncelikle kazanan Türkiye'dir .... Şuan ilk konuşmasını yapan Tayyip Erdoğanı dinleyelim ... Tek millet ,tek bayrak,tek vatan ,tek devlet....bir olacağız hep birlikte Türkiye olacağız...
Buralarda zaman kaybetmeyin sevdiklerinize sarılın bugün bir bayram bizim için... Sizleri sevgiyle kucaklıyorum , taşkınlık yapmak isteyenler ile muhatap olmayın...Bu başarımız Cumhurbaşkanımızı dünyanın en kıdemli lideri yapmıştır... Bu destan basit bir destan değildir öyle herkesin anlamasını beklemeyin....
Tekrar geleceğim, hazırlık yapıyoruz ailecek muhteşem bir gece bizi bekliyor..🌹🌹🌹🌹🌹🌹😎😎😎😎😎
Beni unutmuşsun ama önemli değil 😂 ben sonra gelip hayırlı olsun diyeceğimi söylemiştim.
Gerçekten öyle muhteşem bir gece bizi bekliyor ailem, iş arkadaşlarım hep birlikte bu gecenin tadını çıkartacağız 🥰

İki defa kmleri aşıp gittim oy kullandım. Pişman değilim, üzerime düşeni yaptım, bundan sonra yaşanacak her şey değişimin önünde duranlara müstahaktır, alnım ak, vicdanım temiz...

Eklentiler

• IMG_20230528_135147.webp
    IMG_20230528_135147.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 52
Valla aklı olan bu saatten sonra zengin bir malum partili bulur 2. Es olarak gider zevki sefayı yaşar yaşatır 2. Esler malum el üstünde tutuluyor katarda vs 🤣😇 ilk eşlerin gıkı çıkmamalı zira savundukları bu ammaaa burda aldatıldım cart curt diye ağlayabilirler 😂 çok sallamamak lazım
Öyle bir şey olması için beni kör piçakla kesmeleri lazım vallahi bacım, şaka bi yana.
Zamanında benim karşıma çok zengin herif çıktı ama benim içim almıyor ki sevmeyince..

Hani gece 24.00 kadar yasaktı bu silahlar

Teksasistan burası, şeytanbeyli stayla. Kuduruyorlar kudursunlar bakalım.

Niloyatospikk Niloyatospikk
@calpol
@Deniz ve Kum
B Buyuk_umutlar
Ve şuan aklıma gelmeyen Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına destek veren değerli kadınlar kulübü üyeleri .... Öncelikle kazanan Türkiye'dir .... Şuan ilk konuşmasını yapan Tayyip Erdoğanı dinleyelim ... Tek millet ,tek bayrak,tek vatan ,tek devlet....bir olacağız hep birlikte Türkiye olacağız...
Buralarda zaman kaybetmeyin sevdiklerinize sarılın bugün bir bayram bizim için... Sizleri sevgiyle kucaklıyorum , taşkınlık yapmak isteyenler ile muhatap olmayın...Bu başarımız Cumhurbaşkanımızı dünyanın en kıdemli lideri yapmıştır... Bu destan basit bir destan değildir öyle herkesin anlamasını beklemeyin....
Tekrar geleceğim, hazırlık yapıyoruz ailecek muhteşem bir gece bizi bekliyor..🌹🌹🌹🌹🌹🌹😎😎😎😎😎
Tüm Turkiye, tüm turk ve islam devletleri için hayirli olsun. Çok sevindim. InseAllah chp taraftarlari dahil herkes bu başaridan memnun kalir. Hayatlarinda yolunda gitmeyen hersey duzelir ve onlarin da kalbini kazanir 🤲♥️

Beni unutmuşsun ama önemli değil 😂 ben sonra gelip hayırlı olsun diyeceğimi söylemiştim.
Gerçekten öyle muhteşem bir gece bizi bekliyor ailem, iş arkadaşlarım hep birlikte bu gecenin tadını çıkartacağız 🥰
Yaaa inan mutluluktan ne yapacağımı şaşırdım bir ara kusura bakma canm... hemen düzeltiyorum

Gelin bile olmayacaksın ne yazık ki. Bir erkeğin çoğul kölelerinden biri. Ben bu gece ölmezsem ölmem ölmem hiçbir vakit. :KK14:

üjjj bejj mehir atarlar önüme, o kadar.
Neyse şaka maka benim eks herif koymaz bunların eline beni o kesin :D

Peki benim tek anlamadığım mülteci denilince suriyeliler ve afganlarmi algilaniyo yoksa bunların içinde Ruslar ukraynanillar ve diğerlerinde varmi
Ruslarda ukraynalılarda var.onlarda alanyayı antalyayı işgal ettiler.ev kiraları inanılmaz yükseldi.yaşanmaz yani orada.onlarda iş yerleri dükkan falan açtılar.üşkeleri normale dönünce falan kendi kendilerine dönerlermi bilmiyorum.ayrıca devlet yardımı falan oluyormu bilmiyorum.

Tüm Turkiye, tüm turk ve islam devletleri için hayirli olsun. Çok sevindim. InseAllah chp taraftarlari dahil herkes bu başaridan memnun kalir. Hayatlarinda yolunda gitmeyen hersey duzelir ve onlarin da kalbini kazanir 🤲♥️
İnşallah çok teşekkür ederiz sizlerede desteğiniz bizim için çok özel...

Daha fazla burada yazılanları okumayacağım seçim sürecinde yazılanlardan değişen hiçbir şey yok üstelik 27 milyon oy almış bir Cumhurbaşkanına keşke ölse sürünse gibi söylemler korkunçç o mesajın aldığı aminler beğeniler ondan da korkunç demokrasi bu değil yazık ! Hep diyorum bu Atatürk'ün kurduğu partiyi destekleyenlerin söylemleri değil olamaz!

Aradaki 2 küsür milyon vatandaşlık verilerek oy veren Arap kabileleri evet baya baya adaletli Bi seçim oldu
Evet onları çıkarsan ortalama nasıl değişir.
Burda doğup büyümüş vatandaşlar çoğu tersini istemiş aslında.
Ben diyecek bir şey de bulamıyorum.
Size müstehak hiç diyemiyorum

Back
X