Yaaa ben daha çıkamadım evden eşim arabayı hazırlıyor ... Ev değişikliği yapacağım bu akşama özel merkez meydanda olmam lazımBizim de burada Roman komşularımız davullu zurnalı eğlence yapıyorlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa ben daha çıkamadım evden eşim arabayı hazırlıyor ... Ev değişikliği yapacağım bu akşama özel merkez meydanda olmam lazımBizim de burada Roman komşularımız davullu zurnalı eğlence yapıyorlar![]()
Kutlama yaptın mı? Çok mutlu oldun mu? Hakikaten senin hayatın çok güzel olacak mı şimdi?Tüm Turkiye, tüm turk ve islam devletleri için hayirli olsun. Çok sevindim. InseAllah chp taraftarlari dahil herkes bu başaridan memnun kalir. Hayatlarinda yolunda gitmeyen hersey duzelir ve onlarin da kalbini kazanir![]()
İnş aynı rejimden sizin ülkenizede basa gelen olurTüm Turkiye, tüm turk ve islam devletleri için hayirli olsun. Çok sevindim. InseAllah chp taraftarlari dahil herkes bu başaridan memnun kalir. Hayatlarinda yolunda gitmeyen hersey duzelir ve onlarin da kalbini kazanir![]()
Hangi basari abla? Yillardir yapamadigi seyleri secim vaadlerinde verip sonra isleme koymamasi falan mi basari?Tüm Turkiye, tüm turk ve islam devletleri için hayirli olsun. Çok sevindim. InseAllah chp taraftarlari dahil herkes bu başaridan memnun kalir. Hayatlarinda yolunda gitmeyen hersey duzelir ve onlarin da kalbini kazanir![]()
Arkadaşlar burayı boş bırakmak yokYaaa inan mutluluktan ne yapacağımı şaşırdım bir ara kusura bakma canm... hemen düzeltiyorum
Ankarada mısınız yaa ne güzel burada da inanılmaz korna sesleri var ama biz sakin kutlayanlardanızYaaa ben daha çıkamadım evden eşim arabayı hazırlıyor ... Ev değişikliği yapacağım bu akşama özel merkez meydanda olmam lazım....
Bundan sonraki hedef doşlanta taşınıp Euro’yu 40’tan bozdurmak![]()
![]()
Daha önceki seçimlerde de böyle olmuştu hep.Evet benim de dikkatimi çekti. Kazanacağı belli olunca geldi çoğu.
Adaletsizlik kazandı yurtdışından çıkan oyların çoğu Araplar ve SuriyelilerAradaki 2 küsür milyon vatandaşlık verilerek oy veren Arap kabileleri evet baya baya adaletli Bi seçim oldu
Beklemişler bugünü. Kazanana kadar sinmiş, şimdi çoşuyorlar. Mevzu kazanmak çünkü. Fikirlerin önemi yok. Fikir de yok.Yazan üye sayısı birden artmış.
Hep böyle oluyor
Resmen insanların üzüntüsünden zevk alan bir güruh var çok ilginç ya.
Ne geçiyorsa ellerine.
Hayır canım Trabzon Beşikdüzünde... burası sakin güzel bir ilçe... Ama bana burası yetmez Trabzon meydanda olmam gerek...Ankarada mısınız yaa ne güzel burada da inanılmaz korna sesleri var ama biz sakin kutlayanlardanız
Atatürk'ün kurduğu partide kimse küçük görüp terörle suçlayamaz.Daha fazla burada yazılanları okumayacağım seçim sürecinde yazılanlardan değişen hiçbir şey yok üstelik 27 milyon oy almış bir Cumhurbaşkanına keşke ölse sürünse gibi söylemler korkunçç o mesajın aldığı aminler beğeniler ondan da korkunç demokrasi bu değil yazık ! Hep diyorum bu Atatürk'ün kurduğu partiyi destekleyenlerin söylemleri değil olamaz!
evet adam kazandi bizde aclığa hesap yapmaya devam kutlayınAdam kazandı dağılabilirsiniz![]()
Yani bende onu diyorum çünkü mülteci kelimesi sadece Suriyeliler için kullanılıyor ama.baktiginizda t.c vatandaşı olmayan herkes bence mülteci ne için burda olurlarsa olsunlarRuslarda ukraynalılarda var.onlarda alanyayı antalyayı işgal ettiler.ev kiraları inanılmaz yükseldi.yaşanmaz yani orada.onlarda iş yerleri dükkan falan açtılar.üşkeleri normale dönünce falan kendi kendilerine dönerlermi bilmiyorum.ayrıca devlet yardımı falan oluyormu bilmiyorum.
Hayır burada konuşmamalısın sevineceksen uzakta sevinmelisin. Burası onlara ait, hiç değişmez. Sinirleri bozulur, aşağılarlar. Sen, ben cahiliz. Bir kimsede çıkıp demez adam 21 yıldır girdiği seçimlerden yenilgi almadan çıkıyor.
Bazı arkadaşlar rahatsız olmuş ama ben yine de söylüyorum. Sonuçlar vatanımız, milletimiz için hayırlı olsun