Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bizim de burada Roman komşularımız davullu zurnalı eğlence yapıyorlar😍
Yaaa ben daha çıkamadım evden eşim arabayı hazırlıyor ... Ev değişikliği yapacağım bu akşama özel merkez meydanda olmam lazım 😍😍😍....

kk secimi iyi goturdu gercekten alabileceği en yuksek oyu aldi... ama bende diyorum acaba o değilde ince aday olsaydi falan ne biliyim iste kafam allak pullak

Tüm Turkiye, tüm turk ve islam devletleri için hayirli olsun. Çok sevindim. InseAllah chp taraftarlari dahil herkes bu başaridan memnun kalir. Hayatlarinda yolunda gitmeyen hersey duzelir ve onlarin da kalbini kazanir 🤲♥️
Kutlama yaptın mı? Çok mutlu oldun mu? Hakikaten senin hayatın çok güzel olacak mı şimdi?

Tüm Turkiye, tüm turk ve islam devletleri için hayirli olsun. Çok sevindim. InseAllah chp taraftarlari dahil herkes bu başaridan memnun kalir. Hayatlarinda yolunda gitmeyen hersey duzelir ve onlarin da kalbini kazanir 🤲♥️
İnş aynı rejimden sizin ülkenizede basa gelen olur 💐😊

Hangi basari abla? Yillardir yapamadigi seyleri secim vaadlerinde verip sonra isleme koymamasi falan mi basari?
Ekonomi berbatken bi cay bi makarna firlatmasi mi basari? Yol yapmasi mi basari? Ben ortada bi basari goremiyorum
Hudapari da meclise soktu asil simdi goreceksiniz basariyi
Turkiye yok olacak yakindir
Iste en buyuk basarisi o olacak kutlarsiniz musait olursaniz..

Bundan sonraki hedef doşlanta taşınıp Euro’yu 40’tan bozdurmak 😎 🤌🏻🤟🏻

Kız A2 ye kadar gelmiştim Almancada da öyle kaldı, italyancayı geliştirip lutfhansanın cagrı merkezinde euro bazında işe girerim home office diye hayal kuruyorum.
Alemanyadan bi iş çıksa iddia ediyorum iki ayda su gibi konuşurum.
Çok seviyorum Almancayı da...
Das ist so gut!

Yazan üye sayısı birden artmış.
Hep böyle oluyor
Resmen insanların üzüntüsünden zevk alan bir güruh var çok ilginç ya.
Ne geçiyorsa ellerine.
Beklemişler bugünü. Kazanana kadar sinmiş, şimdi çoşuyorlar. Mevzu kazanmak çünkü. Fikirlerin önemi yok. Fikir de yok.

Daha fazla burada yazılanları okumayacağım seçim sürecinde yazılanlardan değişen hiçbir şey yok üstelik 27 milyon oy almış bir Cumhurbaşkanına keşke ölse sürünse gibi söylemler korkunçç o mesajın aldığı aminler beğeniler ondan da korkunç demokrasi bu değil yazık ! Hep diyorum bu Atatürk'ün kurduğu partiyi destekleyenlerin söylemleri değil olamaz!
Atatürk'ün kurduğu partide kimse küçük görüp terörle suçlayamaz.

Ruslarda ukraynalılarda var.onlarda alanyayı antalyayı işgal ettiler.ev kiraları inanılmaz yükseldi.yaşanmaz yani orada.onlarda iş yerleri dükkan falan açtılar.üşkeleri normale dönünce falan kendi kendilerine dönerlermi bilmiyorum.ayrıca devlet yardımı falan oluyormu bilmiyorum.
Yani bende onu diyorum çünkü mülteci kelimesi sadece Suriyeliler için kullanılıyor ama.baktiginizda t.c vatandaşı olmayan herkes bence mülteci ne için burda olurlarsa olsunlar

Hayır burada konuşmamalısın sevineceksen uzakta sevinmelisin. Burası onlara ait, hiç değişmez. Sinirleri bozulur, aşağılarlar. Sen, ben cahiliz. Bir kimsede çıkıp demez adam 21 yıldır girdiği seçimlerden yenilgi almadan çıkıyor.
Bazı arkadaşlar rahatsız olmuş ama ben yine de söylüyorum. Sonuçlar vatanımız, milletimiz için hayırlı olsun

Ya hu insan bir düşünür adam neden 21 yıldır yenilmiyor? Kibirlerinden burnunun ucunu görmüyorlar. Cahil diye aşağiladiklari çiftçinin ekmeğini yiyorlar köylünün sütünü içiyorlar. Ama sorsan oy kullanma hakkı bile birtek bunlarda. Dağdaki çoban oylarıyla onlarin ki bir olabilir mi?
Aynen vatanımız milletimiz için hayırlı ugurlu olsun 🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Back
X