- 8 Eylül 2016
- 3.314
- 8.921
- 158
Ne diyor o? Dünya liderleri kk imiş?Dünya mı lideri![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne diyor o? Dünya liderleri kk imiş?Dünya mı lideri![]()
Allah kalbimi biliyor ya üzülmüyorum. Ben düzenden memnun değildim ve oyumu da düzenin değişmesini istediğim için kk'ya vermiştim. Demek ki düzenden memnun olanlar,bu yaptıklarınız gözümüzü açmadı yetmedi bu zulüm diyenler var ki kazandı. Allah bizleri onların gazabından,şerrinden her türlü kötülüklerinden korusun,saklasın.Canım kazandınız daha ne istiyorsunuz üzgün olduğumuzu bile bile tahrik etmeye çalışıyorsunuz cevap verdikcede dozunu artiriyorsunuz lütfen
Canım kazandınız daha ne istiyorsunuz üzgün olduğumuzu bile bile tahrik etmeye çalışıyorsunuz cevap verdikcede dozunu artiriyorsunuz lütfen
Patatesten sonra bir de senin yorumuna kahkaha attim. Bundan sonrasi zaten gülme krizine girip bir damla yaşla hüngür hüngür ağlamaya başlamak.Gotumuzde ayı bağırıyor.
Yaptığı köprüden geçebiliyor mu acaba ya araba yok benzin olmuş kaç paraHala tüp kuyruğu diyorlar delirtecekler insanı. Siz halk ekmek kuyruklarını görmüyor musunuz ya cidden? Pazarda kıyıya köşeye atılan ezik büzük domatesleri kızının elinden tutarak pazara giden arkadaşım topluyor benim. Hala hastane yaptı köprü yaptı babasının hayrına yaptı sanki
Hayatta kazanmakta vardır kaybetmekte biz sereflice kaybettik enazindan
Bırak Pamuk, değmez bunlar için, yarın sosyal yardımlarda erzaklarda kesilmeler başlayınca onlara dank eder.Neyine ediyor dölü bozuk! Zaten kazanmış bedduanın amacı ne? Kendine dönsün hepsi.
Gerek yok karşısına geçip izliyor arada Google maps ile geçiyodur belki, adam olana çok bileYaptığı köprüden geçebiliyor mu acaba ya araba yok benzin olmuş kaç parayol desen parası üf eee yolu kime yaptı
![]()
Yaptığı köprüden geçebiliyor mu acaba ya araba yok benzin olmuş kaç parayol desen parası üf eee yolu kime yaptı
![]()
Bidonla alabilsek gidip alırım valla şimdiÜlen en son 19 dan depoyu fulletmiştim, poff keşke perşembe kalanı da dolduraydım. GEliyoooor gelmekte olan zamlar..
Yeni kocişkomuzAboooo o sağdaki ne öyle![]()
Geçen hafta sonu eriğin kilosunu 10 TL gören ben 5 kilo almışım banane artikin ahxbsvsvsg
Erik yer dururum artık.
O vakitler gelince bize de haber ver, ahirette nasıl buluşuruz bilemem amaAnca gülen emoji atarsınız YAŞASIN TÜRKIYE YÜZYILI![]()
Bidonla alabilsek gidip alırım valla şimdi![]()