Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Canım kazandınız daha ne istiyorsunuz üzgün olduğumuzu bile bile tahrik etmeye çalışıyorsunuz cevap verdikcede dozunu artiriyorsunuz lütfen
Allah kalbimi biliyor ya üzülmüyorum. Ben düzenden memnun değildim ve oyumu da düzenin değişmesini istediğim için kk'ya vermiştim. Demek ki düzenden memnun olanlar,bu yaptıklarınız gözümüzü açmadı yetmedi bu zulüm diyenler var ki kazandı. Allah bizleri onların gazabından,şerrinden her türlü kötülüklerinden korusun,saklasın.🤲

Canım kazandınız daha ne istiyorsunuz üzgün olduğumuzu bile bile tahrik etmeye çalışıyorsunuz cevap verdikcede dozunu artiriyorsunuz lütfen

Ben sadece üstteki üye ile yazışıyorum şu an farkındaysanız. Kimi tahrik edip tartıştım 😃 beddua edenler ölüm dileyenler halki cahillikle filan suçlayanlar beter olsun pis fakirler filan diyenler karşi taraf yanliş kapidasınız. Siz de tebrik etmeyi öğrenin zafer kazananı 😉

Hala tüp kuyruğu diyorlar delirtecekler insanı. Siz halk ekmek kuyruklarını görmüyor musunuz ya cidden? Pazarda kıyıya köşeye atılan ezik büzük domatesleri kızının elinden tutarak pazara giden arkadaşım topluyor benim. Hala hastane yaptı köprü yaptı babasının hayrına yaptı sanki
Yaptığı köprüden geçebiliyor mu acaba ya araba yok benzin olmuş kaç para 😅 yol desen parası üf eee yolu kime yaptı 🤣

Neyine ediyor dölü bozuk! Zaten kazanmış bedduanın amacı ne? Kendine dönsün hepsi.
Bırak Pamuk, değmez bunlar için, yarın sosyal yardımlarda erzaklarda kesilmeler başlayınca onlara dank eder.

Yaptığı köprüden geçebiliyor mu acaba ya araba yok benzin olmuş kaç para 😅 yol desen parası üf eee yolu kime yaptı 🤣
Gerek yok karşısına geçip izliyor arada Google maps ile geçiyodur belki, adam olana çok bile

Yaa çok gülüyorum yorumlara 😅
Başlanmış yine her seçim sonrası benim tuzum kuru villam var,yalım var,uzay mekiğim var gdscff

Bak bak sıkıntı çekene ohh diyeceklermiş,depremzedelere müstehak diyen güruh şaşırtmıyor tabi 🤦🏻‍♀️ hayır sen ohh desen ne oluuur demesen ne olur...Sen beddua etsen nolur etmesen ne olur yani etkisiz eleman 😏

Birazdan da Aziz Nesin anılır,sonra celladina aşık olm...falan sonra İstiklal marşı ve kapanış 🤣🤣

Neyse Vatana Millete hayırlı olsun sonuçlar.Alıntılara cevap veremicem çünkü daha gidip Fox,Halk tv falan izlicem biraz :)

Back
X