Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Deniz Baykal da kasetle gitti. Şimdi istifa eder diyorum ama yok yine kasetle devam eder yoluna dürüst naif kılıçdaroğlu. Muharrem ince adam gibi adam harcadılar
Kılıçdaroğlunun yıllardır koltukta olması tesadüf mü? Baykal Ince Kılıçdaroğlu gibi değildi

Oh olsun, ben de bazı pasif agresif takılan tiplere denk geldim. Kocadan dayak yiyen, itilip kakılan sevilmeyen, ihtiyaçları karşılanmayan, izinsiz bir yerlere gidemeyen, tek maaşla evi geçinen insanlarmış hepsi. Kocanın eline bakıyorsun şükrediyorsun da, çocukların ufak, kocana bir şey olsa senin çalışma mecburiyetinde olup kazanacağın paran kiranı ödeyemez. Ben sadece acırım aslında neyle hava atıyorsalar?

Sanki millete koyd*k mu deyip sevinecek, şükredecek bir hayatları var. Rezervler ekside, aldıkları hâlden beter hâle getirdiler;ama ne anlar ki? O verilen sosyal yardımına erzağına bakar. Ekonomiye bak, sadaka ekonomisi.

Geçen bir tanesi müteahhitlik yaptığımız ilçelerden birini aşağılamıştı kendi çapında, ne emekli maaşı ne asgari ücret şu an o dairelerden birini bile tutamıyor. Olsun adam kazandı, yallah Suriyelilerin gettolarına, bir tık ucuza tutma şansınız hâlâ var, bir seneye bıçaklanmazsanız satırla bir yerleriniz kesilmezse, kızınız istismar edilmezse onu da tutamayacak duruma geleceksiniz. Gelen kaçaklarla da arz talep dengesizliği oluşacağı için ağlayarak günlüklerine yazmalarını bekliyorum o günleri.
Ama var ya size bu hayatın normal olduğuna inandıran şartlara kişilere en büyük beddualarım(!), Urfa’ya bak mesela, kadına oy kullandırılmıyor. Yazıklar olsun. Acınasılar.

Akpliler baslsdi burdada eğlenmeye tövbe tövbe yarabbim my god çok şey geçiyor yazmak neyse

Bilerek yapıyor amacı AKP'ye vermeyenlere duyurmak ve de bundan bir kavga çıkarmak. Allah görüyor duyuyor onun adaletine güveniyorum.
Resmen nefretten besleniyorlar. Biz kazansak dans etmek eğlenmekti hayalimiz. Adam kavga etmek istiyormuş. Bileği kuvvetli bir komşuya denk gelir de ebesinin örekesini görür inş.

Ben yıllardır küskündüm, yine küsküne bağlarım büyük ihtimalle. Çok takip edecek bir şey kalmadı zaten, reise inme inerse haber verirsiniz geri dönerim 😘
Bir şey soracağım. Bugünden sonra da bu başlık açık kalacak mı? 5 yıl boyunca siyasetin kemik kadro üyeleri nereden iletişime geçecek? Mune Mune başkan ne diyorsun? :KK53:

Resmen nefretten besleniyorlar. Biz kazansak dans etmek eğlenmekti hayalimiz. Adam kavga etmek istiyormuş. Bileği kuvvetli bir komşuya denk gelir de ebesinin örekesini görür inş.
Sana erkek olduğunu düşündüren neydi ki kuşum? Komşumuz kadın.🤣🤣

Hanımlar,
duvarlarınızda siyaset içerikli yazılar yazıyorsunuz yazmayın lütfen, siyaset yapacaksanız işte size topik, hızınızı alamayıp profillerinizde de girişmeyin rica ediyorum.

Bu topikle alakalı şikayet raporlarını da değerlendireceğim ama lütfen üslubunuzu bozmadan yazın.

Seçim sonuçları hayırlı olsun, demokrasinin, laikliğin, Cumhuriyetin, insan hak ve özgürlüklerinin, hukuk ve adaletin ışığında refah içinde yaşarız inşaallah.

Back
X