- 9 Şubat 2010
- 18.854
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.076
- 1.123
Ona rağmen diyarbakırda oran çok yüksek, bahsettiğin grup çok büyük değil.Ben dün burada yazdım Diyarbakır'da yaşıyorum eşim burada görev yapıyor Diyarbakırlı arkadaşlarından duyduğunu Kılıçdaroğlu'na bu sefer oy vermeyeceklerini söylemişler ama benim yorumuma herkes dalga geçip gülücük attı
Jcdjdnnsns ya bende onu her gördükçe gülüyorumYerel ızgara mangal markası gibi dbsksklslala ay hiç güleceğim yoktu kahkaha attırdın bana patates.
Bilal Erdoğan miRte nin sağlığı hiç iyi değil, sonraki aday Bilal ERDOĞAN, savunma bakanı da damat bayraktar. Not alın ..
Birşeyler oldumu acaba. Busefer çok adilce olmadı bu seferBen hala seçmen sayısının kaç katı fazla basılan oy pusulalarının sebebini anlamış değilim
Kaç milyondu sahi 240 milyon gibi bişey miydi.
Sandığa gitmeyeni de anlamıyorum, ülkemiz hakkında karar verebilme hakkı olan Suriyeliler Afganları da anlamıyorum.
Ölene kadar da anlayamam heralde bu gidişle.
Kim o yaYine yazıklar olsuncular gelmişAdam Kazandı
Biz neyin mücadelesini verdik ki zaten? Ben akrabalarım, arkadaşlarım için üstüme düşeni hep yaptım. Şu hayatta hiçbir zaman hiçbir şeyden geri kalmadım, hep görev aldım, hep bir şeylerin ucundan tuttum. Benim en sevdiğim arkadaşlarımdan biri karı koca çalışan, kiraya can dayanmadı çocuk olunca, şehir dışına gittiler. Bekar meslektaşım yine kiraların fırlamasıyla şehrine gitti remote çalışmaya karar verdi.Aynen, benim de tuzum kuru, ülkenin en elit halkına sahip şehirlerden birinde yaşıyorum, mülteci sınırlı, çift maaşım evim arabam var. Şimdi onları satsam köyde bir villa alır çiftçiliğe geçerim. Çiçek böcek yaşarım. Asgari ücrete mahkum olup geçim sıkıntısı çeken düşünsün. Çocuklara da uluslar arası meslek edindirip dil öğrettim mi tamam. Yeşil pasaport ceplerinde zaten.
Teşekkür ederimTamam mültecilerle ve ekonomik krizle hepimize mutluluklar
Ben yurtdışına kaçıyorum
ADAM kazandıGeçmiş olsun bir sonraki seçimlerde görüşmek üzere "Adam Kazandı"
Emin ol şimdiye kadar kimse sürünmuyor du CHP ne dedi teröristleri cezaevinden çıkaracam benim askerim bu vatan için Canını verdi kaç çocuk babasız kaldi benim atalarım can verdi bu vatan için vatan hainlerini cezaevinden çıkarmak kolay değilZaten bu sonuçtan sonra hep birlikte sürüneceğiz öyle seni beni yok bu işin
20 yıldır ülkede kazanan tek kişi.Kim o yaNe demek yazıklar olsun! Adam kazandı, tek adam kazandı, sadece adam kazandı. Adamın kendisi kazandı
Aşkoo yapma giden belli by by kemalSen Zeynep değil misin ajdjmdmfms sen gitsen keşke
Allah hakkında hayırlısını kısmet etsin inşallah bilmiyordum konuma etiket yaptım önce de onun içinde kusura bakmaYazmıştım boşanma asamasinda olduğum için adresimin oldugu yerde değilim, gidemiyorum da köydeyim.
Haşa!Ölecek inşallah.
Şimdi kadar da vardi kimsenin ağzına..... Etmedi kk etmişti biraz araştırBen rte ülkenin ağzına …….. geliyorum
Serfzce kazanmaktan iyidir.Seçim bir buçuk aydır adil geçmedi maalesef kizlar RTE kazandı evet. Bu sefer sereflice kaybettik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?