Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ona rağmen diyarbakırda oran çok yüksek, bahsettiğin grup çok büyük değil.

Hayatim boyunca parti falan tutmadim,
Şu seçim insan gibi yonetilmek icin destek oldum, daha 25 yasimdayim hiçbir şey yasayamadim,artık yasayamayacagim da, kurtcusu turkcusu hepsi birlesti,tribiniz yüzünden kaybetmek zoruma gidiyor, cok üzgünüm. Bu seferki seçim padisahi devirmek icindi, şu farkla kaybetmek çok zoruma gidiyor

Birşeyler oldumu acaba. Busefer çok adilce olmadı bu sefer

Biz neyin mücadelesini verdik ki zaten? Ben akrabalarım, arkadaşlarım için üstüme düşeni hep yaptım. Şu hayatta hiçbir zaman hiçbir şeyden geri kalmadım, hep görev aldım, hep bir şeylerin ucundan tuttum. Benim en sevdiğim arkadaşlarımdan biri karı koca çalışan, kiraya can dayanmadı çocuk olunca, şehir dışına gittiler. Bekar meslektaşım yine kiraların fırlamasıyla şehrine gitti remote çalışmaya karar verdi.

Bakın akşam ya da yarın fotoğraf atarım, bahsetmiştim burada denk gelenler bilir annemin olduğu sokakta çok çocuklu bir temizlik görevlisi var, çocuklarına zor bakıyorlar; adam inşaatçı iş çıkarsa çalışıyor ki sektör durdu. Adam RTE bayrağı asmış. Kızı da OnlyFans, Tiktok takılıyor işte ailenin haberi yok. Bizim apartmanın ağaçlık kısımda saçmasapan videolar çekerken yakaladım kaç kere. Çocukları sefillikten parasızlıktan ne yollara başvuruyorlar. Bir şey diyemiyorsun, kızcağızın başını yerler. Aynen adam kazandı Cebinde doğru dürüst paraları yok, adam kazandı. Mücadelemiz çocuklar içindi daha çok.

Koltuk takımı 30 bin, kira veremiyoruz, aileler evlendiğimizde yardım etmeyecekse neden varlar diye ağlayan da oy verdi. Ne bekliyorsunuz?

Zaten bu sonuçtan sonra hep birlikte sürüneceğiz öyle seni beni yok bu işin
Emin ol şimdiye kadar kimse sürünmuyor du CHP ne dedi teröristleri cezaevinden çıkaracam benim askerim bu vatan için Canını verdi kaç çocuk babasız kaldi benim atalarım can verdi bu vatan için vatan hainlerini cezaevinden çıkarmak kolay değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…