Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Emin ol şimdiye kadar kimse sürünmuyor du CHP ne dedi teröristleri cezaevinden çıkaracam benim askerim bu vatan için Canını verdi kaç çocuk babasız kaldi benim atalarım can verdi bu vatan için vatan hainlerini cezaevinden çıkarmak kolay değil
Hı-hı o dediğinizden

Hayatim boyunca parti falan tutmadim,
Şu seçim insan gibi yonetilmek icin destek oldum, daha 25 yasimdayim hiçbir şey yasayamadim,artık yasayamayacagim da, kurtcusu turkcusu hepsi birlesti,tribiniz yüzünden kaybetmek zoruma gidiyor, cok üzgünüm. Bu seferki seçim padisahi devirmek icindi, şu farkla kaybetmek çok zoruma gidiyor
Adilce olmadı çünkü canim. Tamam cumhurbaşkanlığına kazandida bazı yerlerde oy kaybetmiş şapkayı önüne takip dusunmeleri lazım birde insanların kafası değişmemiş hala cumhurbaşkanının söylediği montaja inanmayan kesimvar

Yaşıtlarınız, hatta birçoğunuzun çocuğu yaşındakiler ülke ülke geziyor.

Benim Ankara'dan İstanbul'a annemin yanına gidip dönüşüm, yanımda eşim de varsa 1000 TL.

3 birim altına kahve nasıl alınır taktikleri videoları çekiyorlar. Bizim bir kahvemiz aynı kahve zincirinde 70 birim.

Çocuklara hediye PlayStation alıyorlar adamlarda 400-500 birim. Bizde 10 bin birimi geçmişti en son.

Kiralar girmeyeceğim.

Benim yaşım 30 olmadı daha. Ben eve bi kutu çikolata alırken düşünüyorum bu ay çikolata mı alsam yoksa şunu mu alsam diye. Meyve alıyorsam sebze almıyorum.

Okul ücretlerini, giderlerini siz anneler daha iyi bilirsiniz.

Bu ülkede çocuğuna istediği şeyi alamadığı için intihar eden babalar var.

Ne diyeyim. Cebinize kuvvet bu kadar memnunsunuz beni de maaşa bağlayın. Bi ben geçinemiyorum demek

Aşkoo yapma giden belli by by kemal 😅
Zeynep 2 günlük tarih bilginle boş yapma kardeşim 🤣 pek siyasi ve politik konuşmayı sevmem klavye üzerinden ama bazen bir şeyleri en ince ayrıntısına kadar bilmek gerekir geçmiş ve günümüzü göz önünde bulundurarak her şeyin artısı ve eksisiyle , sosyal medyadan duyduğun sloganlarla gelip buraya yazıyorsun bilmiyorum ama saygı çerçevesinde insani duygularla konuşmanı öneririm ;)

Hayatim boyunca parti falan tutmadim,
Şu seçim insan gibi yonetilmek icin destek oldum, daha 25 yasimdayim hiçbir şey yasayamadim,artık yasayamayacagim da, kurtcusu turkcusu hepsi birlesti,tribiniz yüzünden kaybetmek zoruma gidiyor, cok üzgünüm. Bu seferki seçim padisahi devirmek icindi, şu farkla kaybetmek çok zoruma gidiyor
Kız dur, seçmenlik hayatın ne de parti tutucan? Biz 20 küsur yıldır parti tutuyoruz, git sandığa gel sandığa... Daha bitmedi, beş yıl sonra yine seçim var 😄

Bu kazandı diye sevinenler , kurban olayım neye seviniyorsunuz? Ülkemiz suriyeliden, afkandan geçilmiyor? Çoluğumuza çoçuğumuza zarar veriyorlar. Çoçuklarınız kendi gözünüzden sakınıyorsunuz yeri geldiğinde ama bu insanlarla aynı ortamda tutuyorsunuz. Kendi ülkemizde mülteciye döndük, ekonomik olarak eksilerdeyiz, gerçekten çoçuklarınıza gördüğünüz gelecek bu mu?

Back
X