- 28 Mart 2020
- 21.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.745
- 598
Suriler biliyor muydu kız kedi? Gider öğreniriz.Bende gitmek istiyorum da nasıl ? Dil filan da biliyorum ama, koca mı bulsam? Onu nasıl bulacam ki
Ben hala seçmen sayısının kaç katı fazla basılan oy pusulalarının sebebini anlamış değilimBu sefer gerçekten 15 gün adam çalıştı ve yalan dolan iftiralardan kurtulamadı okadar yipratmalarina ragmen dimdik durdu kk gönüllere taht kurdu küsmek darilmak yok insanlar gene gitmemiş sandığa okadarda yalvardilar
Keşke ölmesede sürünseNiye Allah mı rte, illaki ölecek?
Yalan soylemek neyse de, 13 yasindan beri kendi parasini kazanan birisine iftira atar; imada bulunursaniz orada dur denir. Herkesin bir bam teli vardir. Teyzenizden nasihat olsun.
Hadi gittim ben; size bol malzeme vererek. Ardindan 40 iti havlatmayana yigit denmezmis. Buyuk askim gelmis sayi tamamlandi.
“İstedigin kadar bagir cagir, susan birini yenemezsin”.
Bir gün çok sevdiginiz eşinizden boşanır ya da onu kaybederseniz ağzı salyalı bir moruğa sahiplendirildiğinizde de çok mutlu olacak mısınız merak içindeyim.Hala kalbiniz kötü �yi ki Recep Tayyip Erdoğan kazandı sizlerin şu yorumlarını gördükçe kazandığımız için daha çok mutlu oluyorum
Beni ve evladımı sahiplendirmeye kalkacak adamı satırla doğrarım ben. Yemez o, en azından 1 kuşak daha yapamazlaray şimdi bunlar bizi sahiplendirecekler mi ??
Hav hav..
Ay hahahha sinirim bozuldu
Boşanma ya da kaybetmeye gerek yok, 4 tanesi helalBir gün çok sevdiginiz eşinizden boşanır ya da onu kaybederseniz ağzı salyalı bir moruğa sahiplendirildiğinizde de çok mutlu olacak mısınız merak içindeyim.
Onlar sahiplendirmeden sen bul bari bacımBende gitmek istiyorum da nasıl ? Dil filan da biliyorum ama, koca mı bulsam? Onu nasıl bulacam ki
ölümu bu kadar agziniza kolay aldiginiza gore siz olum acisi yasamamissiniz belli kiÖlecek inşallah.
Boşver zerre gene de beddua etme. Döner seni bulurKeşke ölmesede sürünse
Bende gitmek istiyorum da nasıl ? Dil filan da biliyorum ama, koca mı bulsam? Onu nasıl bulacam ki
Ay ne alaka ne alakaaölümu bu kadar agziniza kolay aldiginiza gore siz olum acisi yasamamissiniz belli ki
Sinirden gülme krizi geldi Allah'ım yarabbimBeni ve evladımı sahiplendirmeye kalkacak adamı satırla doğrarım ben. Yemez o, en azından 1 kuşak daha yapamazlar
Hak ettiğini düşünüyorumBoşver zerre gene de beddua etme. Döner seni bulur
Sen de öleceksin bir günÖlecek inşallah.
Nasıl ya? Ben ölmem sanıyordum.djdjdjdjdSen de öleceksin bir gün
Ya öyle bile olsa beddua etmek negatif enerji. Kendine çekmene gerek yok. Allah görsün diyelimHak ettiğini düşünüyorum
Helal olsun, kutlamaya çıkıyor muyuzBen acımıyorum, hiç de umrumda değil. Vuracağım kırbacı, reyizimizin yaptığı gibi en az %125 zam her sene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?