- 13 Ağustos 2022
- 7.157
- 32.058
- 478
Kız Allah canını almasın güldürdünOnlar sahiplendirmeden sen bul bari bacım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız Allah canını almasın güldürdünOnlar sahiplendirmeden sen bul bari bacım
Yerel ızgara mangal markası gibi dbsksklslala ay hiç güleceğim yoktu kahkaha attırdın bana patates.Aaa öyle mi olmuş kahraman ızgara
Tamam mültecilerle ve ekonomik krizle hepimize mutluluklarYine yazıklar olsuncular gelmişAdam Kazandı
![]()
Keşke sen sürünsenKeşke ölmesede sürünse![]()
Hayatındaki her şeye akp seçmeni sponsor bulman dileğiyle.Valla ben fakirim benim hiçbir guvencem yok ben hakkımı helal etmiyorum
Kararsız olup sandığa gitmeyeni ben de anlayamıyorum. Kararsız olacak bir durum yok ki. İki tarafın sistemi birbirinden farklı. Benzer olsa anlayacağım kararsız olmalarını. Bir de küskünler var. İnce çekildi diye asla gitmeyecek olanlar.Ben hala seçmen sayısının kaç katı fazla basılan oy pusulalarının sebebini anlamış değilim
Kaç milyondu sahi 240 milyon gibi bişey miydi.
Sandığa gitmeyeni de anlamıyorum, ülkemiz hakkında karar verebilme hakkı olan Suriyeliler Afganları da anlamıyorum.
Ölene kadar da anlayamam heralde bu gidişle.
Zaten bu sonuçtan sonra hep birlikte sürüneceğiz öyle seni beni yok bu işinKeşke sen sürünsen![]()
Yuh artık beddua etmeyelim lütfenKeşke sen sürünsen![]()
Eğer istedikleri adayı kazandırma gibi birşey varsa
Bundan sonra ki tüm seçimler istedikleri adayın lehine sonuçlanacak demektir
Gerçekten gitmek istiyormusun. Yaptığın mesleği yurtdisina taşıyabiliyorsun.Bende gitmek istiyorum da nasıl ? Dil filan da biliyorum ama, koca mı bulsam? Onu nasıl bulacam ki![]()
Sen Zeynep değil misin ajdjmdmfms sen gitsen keşkeBen kemal gidiyorum![]()
Bedduasız deniicem.Ya öyle bile olsa beddua etmek negatif enerji. Kendine çekmene gerek yok. Allah görsün diyelim![]()
Nasıl da hevesliler İran olmaya. Onlar saniyor ki Osmanli İmparatorluğu geri gelecek. Yine dünyaya hükmedilecek. Yaşayacakları hayat İrandan hallice. Yazık bin defa yazık.Boşanma ya da kaybetmeye gerek yok, 4 tanesi helal
Ben rte ülkenin ağzına …….. geliyorumBen kemal gidiyorum![]()
Ben yurtdışına kaçıyorumRte nin sağlığı hiç iyi değil, sonraki aday Bilal ERDOĞAN, savunma bakanı da damat bayraktar. Not alın ..