Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Arkadaşlar lütfen azıcık mantıklı yorumlar yazın. Yok sen de öleceksin,sen ölüm acısı yaşamamışsın. Bunlar ne şimdi? Sadece kahkaha atıyorum.

Ben hala seçmen sayısının kaç katı fazla basılan oy pusulalarının sebebini anlamış değilim
Kaç milyondu sahi 240 milyon gibi bişey miydi.
Sandığa gitmeyeni de anlamıyorum, ülkemiz hakkında karar verebilme hakkı olan Suriyeliler Afganları da anlamıyorum.
Ölene kadar da anlayamam heralde bu gidişle.
Kararsız olup sandığa gitmeyeni ben de anlayamıyorum. Kararsız olacak bir durum yok ki. İki tarafın sistemi birbirinden farklı. Benzer olsa anlayacağım kararsız olmalarını. Bir de küskünler var. İnce çekildi diye asla gitmeyecek olanlar.

Eğer istedikleri adayı kazandırma gibi birşey varsa
Bundan sonra ki tüm seçimler istedikleri adayın lehine sonuçlanacak demektir

Rte nin sağlığı hiç iyi değil, sonraki aday Bilal ERDOĞAN, savunma bakanı da damat bayraktar. Not alın ..

Ölüm filan dilemeler. Ne oluyor arkadaşlar? Halkın seçimine begenmesenizde saygı duyacaksınız. Şapkayı da önünüze alin düşünün biz nerede hata yaptk diye? Kaç seçim kaybetmiş adayı dayatmakla hdp ile kolkola yürümekle kaç parti ile de birleşseniz de alabileceğiniz maximum oy bu işte. Beddua etmek yerine önümüzdeki seçime hazırlanın sayılı gün çabuk geçer ;)

Boşanma ya da kaybetmeye gerek yok, 4 tanesi helal
Nasıl da hevesliler İran olmaya. Onlar saniyor ki Osmanli İmparatorluğu geri gelecek. Yine dünyaya hükmedilecek. Yaşayacakları hayat İrandan hallice. Yazık bin defa yazık.

Back
X