- 12 Temmuz 2022
- 25.020
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.790
- 528
Yaptık da keyif nasıl çatacağız? Valla bende annemin kartı kayıtlı geçen gün yumurta almak için onu kullandım çünkü yetmiyor, evde 2 kişiyiz ikimiz de çalışıyoruz. Elimden geleni yaptım evet içim rahat ama keyfim yerinde değilElimizden geleni yaptık daha ne yapalım ki ?
Diyarbakırdayim iyi ki, katlanamazdim şu kutlamalaraBurada korna sesleri ile kutlamalar başladı...
Ne diyecekler canım diyecek bişey yokki kaybettik özür dilerim diyecekler. yarınki manşetler şimdiden hazır millet cumhur ittifakı dedi beka kazandı millet teröre dur dedi falan filan. Akşener demişti kazamaz diye inceyi dinlemediler diye başlık atar gazetelerAma önceki seçimde sürekli sandığı bırakmayın bilmem ne demişlerdi ama bu sefer hiçbir şekilde ortalıkta yoklar
Baştan beri biliyorlardı demek ki sonucu.Ama önceki seçimde sürekli sandığı bırakmayın bilmem ne demişlerdi ama bu sefer hiçbir şekilde ortalıkta yoklar
Her seçimdeki gibi kaybolacaklarNeyi açıklayacak ki? Kaybetti işte bu kadar
Kombo hayirli olacakErdoğan kazandı. Kendisi ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.
Daha önce muhalif olmanıza rağmen, bu tavrinizdan dolayı teşekkür ederimErdoğan kazandı. Kendisi ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.
Kk alıp alabileceği en yüksek oranı aldı, yok Özdağ bilmem ne diyeni fururum.Ben dün burada yazdım Diyarbakır'da yaşıyorum eşim burada görev yapıyor Diyarbakırlı arkadaşlarından duyduğunu Kılıçdaroğlu'na bu sefer oy vermeyeceklerini söylemişler ama benim yorumuma herkes dalga geçip gülücük attı
Bak canım şu yorumunda bile dalga geçip gülücük atmışlar görüyor musun o yüzden ne diyoruz iyi ki kazandıkTek üzüntüm bir daha aday olamayacak olması reisimin. Eki Görüntüle 3253884
Tek bir şeye üzülüyorum yine kurtulamadıkBaştan beri biliyorlardı demek ki sonucu.
Muhalifmişsiniz sanırım. Şu emojileri koyacak motivasyonu nasıl buldunuz, bize de anlatır mısınız? Şahsen su içmeye dahi motivasyonum yok da şu an.Erdoğan kazandı. Kendisi ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.
Ne yapalım ? Ülkenin yarısı aç hala rte ye oy attılar demek ki keyifleri yerindeYaptık da keyif nasıl çatacağız? Valla bende annemin kartı kayıtlı geçen gün yumurta almak için onu kullandım çünkü yetmiyor, evde 2 kişiyiz ikimiz de çalışıyoruz. Elimden geleni yaptım evet içim rahat ama keyfim yerinde değil
Ben bu ülkeye olan bütün inancımı kaybettim..Evet seçim senesine geldik.......
- Oyunuzu dilediğiniz kadar değiştirebilirsiniz
- Kime oy verdiğiniz asla görünmemektedir
Ceza ve uyarı sisteminin doğru çalıştığını düşünmeyenler yorum yazmasın hemen konuyu terk etsin.
Cumhur OY: 311 29,1%
Millet OY: 756 70,8%
Tüm adaylar eklenip anket sıfırlanmıştır.
Son anket
- Recep Tayyip ErdoğanOY: 632 31,1%
- Muharrem İnce (çekilmiştir) OY: 168 8,3%
- Kemal Kılıçdaroğlu OY: 1.128 55,4%
- Sinan Oğan OY: 107 5,3%
Zehir zıkkım olsun hepsineSuriyelisinin afganının arabın ve yurt dışında yaşayanların oyları çocuklarımızın geleceğini belirledi. Boşuna sokup beslemediler bu kadar mülteciyi. Kaybedeceğini bildiği için dışardan getirdiklerini tc vatandaşlığını verip garantiye aldı kendini. Helal etmiyorum hakkımı haram zıkkım olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?