Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Alabiliyormuş onlar. Kendilerinden taktik istiyorum bizim bilmediğimiz hangi ekonomik taktiklere sahipler acaba

Aman bee size bişi diyeyim mi, Bizim genç krolara gün doğdu. Arkadaşına çağırıyor hasoaann kuru sıkıyı da al lan

Bugün çünkü polis molis işlemez bunlara, kudurup eğlenecekler, bahane seçim filan emin olun

Oyunuz çok düşmüş kazandiniz tebrikler ederim. Benimkilerde yani kuzenlerim Hakkari'de görev yapıyor kk ya verdiler komple il il değişiyor demekki

Aynen, benim de tuzum kuru, ülkenin en elit halkına sahip şehirlerden birinde yaşıyorum, mülteci sınırlı, çift maaşım evim arabam var. Şimdi onları satsam köyde bir villa alır çiftçiliğe geçerim. Çiçek böcek yaşarım. Asgari ücrete mahkum olup geçim sıkıntısı çeken düşünsün. Çocuklara da uluslar arası meslek edindirip dil öğrettim mi tamam. Yeşil pasaport ceplerinde zaten.

Astrolojiyle ilgilenen arkadaşım ekran karşısında büyük bi sağlık sorunu yaşayacak rte demişti, 2 haftadır izliyorum yok belki bu gece bi şeyler olur
Hala kalbiniz kötü �yi ki Recep Tayyip Erdoğan kazandı sizlerin şu yorumlarını gördükçe kazandığımız için daha çok mutlu oluyorum

Hala kalbiniz kötü �yi ki Recep Tayyip Erdoğan kazandı sizlerin şu yorumlarını gördükçe kazandığımız için daha çok mutlu oluyorum
Niye Allah mı rte, illaki ölecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…