Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Telefonları o yüzden istiyoruz işte, o yüzden yasak; özgür olsunlar içeride diye. Bazıları söylene söylene bırakıyor, kafamıza vurur gibi fırlatıyor.
Her yerde bırakılmıyor demek telefonlar
Nette de gördük ya video çeken mi ararsın foto atan mı

Bilinmeyen Gücümüz - Paranormal Olayların Bilimsel Kanıtları.... Buna başlamıştım seçim olmasa buraya takılmasam belki biterdi ama şuan ilerlemiyor.

Objektif olacağım.Pandemi tüm dünya için zor bir dönemdi ve Avrupa ülkelerinde de %5-10 gibi bir gıda enflasyonu yaşandı.Son 12 aydır ise tüm dünyada gıda fiyatları düşüşte.Bizde ise yıllardır %100lere yaklaşan gıda enflasyonu var ve gıda fiyatları artmaya devam ediyor.Basitçe google yaparak bu bilginin doğruluğunu teyit edebilirsiniz.Ülkemiz ekonomisinin tüm sorumlusunun pandemi olmadığını göreceksiniz.

Ahh, Sümbülzade, çok iyi şiir değil mi o ya Bana da hep Mevlana'yı sorarlar. Pek yorum yapmam, hümanizm açısından yuvarlarım.

Allah onlarıda bildigi gibi yapsın

Bilinmeyen Gücümüz - Paranormal Olayların Bilimsel Kanıtları.... Buna başlamıştım seçim olmasa buraya takılmasam belki biterdi ama şuan ilerlemiyor.
Şu an gerçekten hiç bir şey ilerlemiyor.üstünkörü yapıp geçiyoruz.ilk defa iki turlu seçim gördük iyice stres yaptık.ben ilk seçim sonuçları yavaş yavaş açıklanırken bir ara gece saatlerinde sonuçlar durdu ilerlemiyor.uyuyamıyorum da sanki uyursam oyları çalacaklar.yarın napacaksak?

Her yerde bırakılmıyor demek telefonlar
Nette de gördük ya video çeken mi ararsın foto atan mı
Arama yetkimiz yok. Uyarıyoruz. İçeriden foto çektiğini duyar, tespit edersek tutanak tutarız ama oyunu etkilemez, onun cezası ayrı.

Ahh, Sümbülzade, çok iyi şiir değil mi o ya Bana da hep Mevlana'yı sorarlar. Pek yorum yapmam, hümanizm açısından yuvarlarım.
Sümbülzade yorumunuza güldüm. Mevlana ile ilgili şöyle bir bilgi okumustum sonra kaybettim kaynağı. Şems diye birinin o dönem İran' da hiçbir metinde isminin geçmediği aslında öyle birinin hiç var olmadığından bahsediyordu. Ne tarihi kaynaklarda ne edebi eserlerde izi yok.

Birinci tur tarihe geçti. Sürekli itiraz edip oyları tekrar saydırdılar defalarca. Bakalım yarın bizi ne gibi sürprizler bekliyor.

Öyle bir şey olursa ben çok sasiririm, yani şok olurum herhalde
Sevinçten her halde ziplardim tek başıma deli gibi evde ayyyy, bı an olabilri diye heyecanlandım ama sonra...
Mevlana'nın şemse yazdığı şiirler

Ya en siskonuz benimdir her hâlde.
Ben vaktinde burada totalde onyedi kilo vermiştim, buraya ilk gelişim kilo verme takımları iledir.
O topiğe beni unutmayın ahahaha
Hiçbirine unutmayın tabisi

Ya en siskonuz benimdir her hâlde.
Ben vaktinde burada totalde onyedi kilo vermiştim vaktinde, buraya ilk gelişim kilo verme takımları iledir
Kapışırıııızzzz
Ben 10-15 yaşımdan beri kilo alıp veriyorum
Ama hunharca
35 kilo vermiştim kendi başıma diyet sporla
Vücudum çok şaşkın yani

Bab-ı Esrar da ki Şems mi ?

İnternette dünya kadar şey var, bilemiyorum ben de. Mevlana'nın oğlunun da dahil olduğu bir planla öldürüldüğü yazıyor. Hacı Bektaş'la düşmanlıkları... Ahi Evran'la yine öyle... Edebi çerçeveden çıkmıyorum sınıfta ama işin siyasi boyutu çok farklı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…