- 30 Aralık 2009
- 4.431
- 18.161
- 733
Osmanlı vakayinamelerinde net yazılanlar var.Okulda bir tek Nedim' in ismi geçmişti, gay olduğunu kulaktan kulağa duymuş şaşırmıştık. ( Edebiyat öğretmeniyim). Sümbülzade Vehbi' nin o yıllarda müstehcen bir üslupla yazdığı şiirini bilirdik ama bu kadarını bilmiyordum. Minyatürler, hiz oğlanları , civelek taburlari
Tatlı rüyalar bacımYarın ve sonrası güzel olacak
Yarın ve sonrası güzel olacak
Yarın akşam uykusuz kalma durumuna karşı ben dinlenmeye çekiliyorum
İyi geceler iyi forumlar herkeseee
Hiç kullanmayanların yanında iyi yine :)16:30'da da oy kullanmak nasıl bir rahatlıksa.
Gitmeyen çok sanırım.Sandıklar kısa sürede oy verip çıktığımız İçin mi boştu
Yoksa gitmeyen çok mu oldu bu sefer
Ben de bunu anlayamıyorum arkadaşım hiçGitmeyen çok sanırım.
Kuzenimin eşi sabahtan beri okulda. Bu sefer çok azdı gelen diyor
16.10 da kullanmis biri olarak soyleyeyim ..vardiyali calisan isciler 4 de birakildi is yerlerinde bende esimle birlikte oy kullandigim icin o saatte kullandim malesef vardiyali olunca sona kaliyor oy isi16:30'da da oy kullanmak nasıl bir rahatlıksa.
Okulu öyle görünce böyle yalnız hissettim kendimi.Ben de bunu anlayamıyorum arkadaşım hiç
Çok üzülüyorum böyle olunca
Kim? Görmedim.16:30'da da oy kullanmak nasıl bir rahatlıksa.
Bizim calısanlarda vardiyalı oldugu için o saatte kullanabildiler16.10 da kullanmis biri olarak soyleyeyim ..vardiyali calisan isciler 4 de birakildi is yerlerinde bende esimle birlikte oy kullandigim icin o saatte kullandim malesef vardiyali olunca sona kaliyor oy isi
Benden bahsediyoKim? Görmedim.
Böyleler var ama katılım geçen seferden daha fazlaydı benim sandığımda diyen sandık görevlileri de okudum.Gitmeyen çok sanırım.
Kuzenimin eşi sabahtan beri okulda. Bu sefer çok azdı gelen diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?