• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Telefonları o yüzden istiyoruz işte, o yüzden yasak; özgür olsunlar içeride diye. Bazıları söylene söylene bırakıyor, kafamıza vurur gibi fırlatıyor.
Her yerde bırakılmıyor demek telefonlar
Nette de gördük ya video çeken mi ararsın foto atan mı 🤦🏻‍♀️

Uzun zamandır okumuyorum 1984 kaldı elimde başlayamadım. Fantastik olmayınca sarmıyor beni, ergene bağladım iyice evde 13 yaşında oğlan, okulda bir sürü erken ergen, olgunlaşamıyorum ya da olgunlaşmaya direniyorum.
Bilinmeyen Gücümüz - Paranormal Olayların Bilimsel Kanıtları.... Buna başlamıştım seçim olmasa buraya takılmasam belki biterdi ama şuan ilerlemiyor. :110:

Lütfen objektif olun.. Pandemide 1,5 sene evde oturduk sadece bizim ülkemizde değil tüm dünyada ekonomiler alt üst olmuş durumda Fransa'da ve Almanya'da enflasyon görülmemiş rakamlara ulaştı şu anda eski Türkiye olsa IMF'dren kredi dileniyor olurduk..
Keşke bazı belediyeler de ekonomi böyle zordayken onmilyonarca liralık konserler verip ideolojik algı oluşturmaya çalışmasaydı o parayı halkına hizmet olarak aktarsaydı.. Neyse... bu sıkıntılı günlerden hep birlikte çıkacağımızı ümit ediyorum..
Lütfen objektif olun.. Pandemide 1,5 sene evde oturduk sadece bizim ülkemizde değil tüm dünyada ekonomiler alt üst olmuş durumda Fransa'da ve Almanya'da enflasyon görülmemiş rakamlara ulaştı şu anda eski Türkiye olsa IMF'dren kredi dileniyor olurduk..
Keşke bazı belediyeler de ekonomi böyle zordayken onmilyonarca liralık konserler verip ideolojik algı oluşturmaya çalışmasaydı o parayı halkına hizmet olarak aktarsaydı.. Neyse... bu sıkıntılı günlerden hep birlikte çıkacağımızı ümit ediyorum..
Objektif olacağım.Pandemi tüm dünya için zor bir dönemdi ve Avrupa ülkelerinde de %5-10 gibi bir gıda enflasyonu yaşandı.Son 12 aydır ise tüm dünyada gıda fiyatları düşüşte.Bizde ise yıllardır %100lere yaklaşan gıda enflasyonu var ve gıda fiyatları artmaya devam ediyor.Basitçe google yaparak bu bilginin doğruluğunu teyit edebilirsiniz.Ülkemiz ekonomisinin tüm sorumlusunun pandemi olmadığını göreceksiniz.

Okulda bir tek Nedim' in ismi geçmişti, gay olduğunu kulaktan kulağa duymuş şaşırmıştık. ( Edebiyat öğretmeniyim). Sümbülzade Vehbi' nin o yıllarda müstehcen bir üslupla yazdığı şiirini bilirdik ama bu kadarını bilmiyordum. Minyatürler, hiz oğlanları , civelek taburlari :eek:
Ahh, Sümbülzade, çok iyi şiir değil mi o ya 😁 Bana da hep Mevlana'yı sorarlar. Pek yorum yapmam, hümanizm açısından yuvarlarım.

Uzak akrabadan biri eşine Erdoğan’a oy basıp telefonla çek fotosunu diyor
Kadın da yapıyor
Bu duyduğum küçük bir örnek
Söz hakkı olmayan çok var.
Velev ki yok olmaz dedi, yada foto çekmedi. Evde kavga kıyamet kopar, öyle adamlar da var.
Allah onlarıda bildigi gibi yapsın

Bilinmeyen Gücümüz - Paranormal Olayların Bilimsel Kanıtları.... Buna başlamıştım seçim olmasa buraya takılmasam belki biterdi ama şuan ilerlemiyor.
Şu an gerçekten hiç bir şey ilerlemiyor.üstünkörü yapıp geçiyoruz.ilk defa iki turlu seçim gördük iyice stres yaptık.ben ilk seçim sonuçları yavaş yavaş açıklanırken bir ara gece saatlerinde sonuçlar durdu ilerlemiyor.uyuyamıyorum da sanki uyursam oyları çalacaklar.😂yarın napacaksak?

Her yerde bırakılmıyor demek telefonlar
Nette de gördük ya video çeken mi ararsın foto atan mı 🤦🏻‍♀️
Arama yetkimiz yok. Uyarıyoruz. İçeriden foto çektiğini duyar, tespit edersek tutanak tutarız ama oyunu etkilemez, onun cezası ayrı.

Ahh, Sümbülzade, çok iyi şiir değil mi o ya 😁 Bana da hep Mevlana'yı sorarlar. Pek yorum yapmam, hümanizm açısından yuvarlarım.
Sümbülzade yorumunuza güldüm. :KK48: Mevlana ile ilgili şöyle bir bilgi okumustum sonra kaybettim kaynağı. Şems diye birinin o dönem İran' da hiçbir metinde isminin geçmediği aslında öyle birinin hiç var olmadığından bahsediyordu. Ne tarihi kaynaklarda ne edebi eserlerde izi yok.

Şu an gerçekten hiç bir şey ilerlemiyor.üstünkörü yapıp geçiyoruz.ilk defa iki turlu seçim gördük iyice stres yaptık.ben ilk seçim sonuçları yavaş yavaş açıklanırken bir ara gece saatlerinde sonuçlar durdu ilerlemiyor.uyuyamıyorum da sanki uyursam oyları çalacaklar.😂yarın napacaksak?
Birinci tur tarihe geçti. Sürekli itiraz edip oyları tekrar saydırdılar defalarca. Bakalım yarın bizi ne gibi sürprizler bekliyor.

Öyle bir şey olursa ben çok sasiririm, yani şok olurum herhalde 🥲
Sevinçten her halde ziplardim tek başıma deli gibi evde ayyyy, bı an olabilri diye heyecanlandım ama sonra...
Okulda bir tek Nedim' in ismi geçmişti, gay olduğunu kulaktan kulağa duymuş şaşırmıştık. ( Edebiyat öğretmeniyim). Sümbülzade Vehbi' nin o yıllarda müstehcen bir üslupla yazdığı şiirini bilirdik ama bu kadarını bilmiyordum. Minyatürler, hiz oğlanları , civelek taburlari :eek:
Mevlana'nın şemse yazdığı şiirler :KK45: :KK45:

Ya en siskonuz benimdir her hâlde.
Ben vaktinde burada totalde onyedi kilo vermiştim, buraya ilk gelişim kilo verme takımları iledir.
O topiğe beni unutmayın ahahaha
Hiçbirine unutmayın tabisi

Ya en siskonuz benimdir her hâlde.
Ben vaktinde burada totalde onyedi kilo vermiştim vaktinde, buraya ilk gelişim kilo verme takımları iledir
Kapışırıııızzzz 🫢🥺
Ben 10-15 yaşımdan beri kilo alıp veriyorum
Ama hunharca
35 kilo vermiştim kendi başıma diyet sporla
Vücudum çok şaşkın yani 😢

Sümbülzade yorumunuza güldüm. :KK48: Mevlana ile ilgili şöyle bir bilgi okumustum sonra kaybettim kaynağı. Şems diye birinin o dönem İran' da hiçbir metinde isminin geçmediği aslında öyle birinin hiç var olmadığından bahsediyordu. Ne tarihi kaynaklarda ne edebi eserlerde izi yok.
Bab-ı Esrar da ki Şems mi ?

İnternette dünya kadar şey var, bilemiyorum ben de. Mevlana'nın oğlunun da dahil olduğu bir planla öldürüldüğü yazıyor. Hacı Bektaş'la düşmanlıkları... Ahi Evran'la yine öyle... Edebi çerçeveden çıkmıyorum sınıfta ama işin siyasi boyutu çok farklı gibi 😕

Back
X