Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Niye sinirleniyorsun ki ortada TRT mi kaldı? Hepsi onların tekelinde.

Aaa topikin kilidi açılmış!
Oyumu sabah erken kalkıp kullandım bu kez. Çok sıra oluyordu çünkü.
Ben akp nin ağırlıklı olduğu bir bölgedeyim. Sabah dokuz olmadan oy kullandığım halde kapıda azda olsa sıra vardı. Benden önce en az yirmi kişi oy kullanmıştı, sandiktaki zarflara göre.
Okul kalabalık idi hatta geçen seferden daha kalabalık.
Kapıda çok fazla gorevli de vardı, sanırım musahit veya başka türlü görevliler.
Hayırlı olsun diyeceğim ülkeye ama, büyük ihtimalle bu benim son oy kullanısim olacak.
Belki de bir dahakine bu hakkım bile elimden alınmış olur bir kadın olarak, kim bilir...

Ayni saatte gittim sandık dışarıdan sayılacak kadar boştu. Sıra beklemedim okul genel olarak çok boştu. Körkütük sağ görüş Akparti ağırlıklı bir bölgedeyim sandık sonucunu çok merak ediyorum

Kendince küsen veya zaten kazanamayacağız bik bik bik diye yürüme mesafesindeki okula gidip oy kullanmayan muhaliflere son derece sinirliyim. Evet kazanmak çok zor farkındayım çünkü manipülasyonlarla, hırsızlıklarla ve daha bir sürü şeyle mücadele ediyoruz. Bir adayın elinde devletin tüm imkanları var ve sonuna kadar kullanıyor diğer adayın ise her hamlesini engellemeye çalışıyorlar. Ama kazanamasak bile biliyorum ki ortaya çıkacak karanlıkta benim hiçbir payım olmayacak. En başta bunun için oyunu vermeli insan. Biz Norveç değiliz öyle trip atma lüksümüz yok.

Allah'ım sen akıl fikir ver ya rabbim.Eki Görüntüle 3253867
Sonra gerizekalı diyince banlaniyoruz bugün bide starbuckslar kapalıydı (niyeyse hiç anlamadım her kahveci açıkken) önünde koltuklarla oturduk kapıda yazıda var kapalı gelen giden tüm gücüyle kapıyı bi zorluyor ki ulan kapalı işte manyak mısınız

Geçen seçimde sandıkta 319 geçerli oy vardı sanırım bir de geçersiz.
Bugün bir olmamıştı gittiğim oy kullanırken sandıkta görevli birinin 222 oldu oyunu kullanan dediğini duydum.
Katılım iyi diye düşünmek istiyorum işaret kabul ettim duyduğumu:)

Biz de gittik saat 3 gibi kapıdan döndük.
Sonra arabicaya gittik yakındaki açıktı ne alaka çözemedik. Ne farkları var yani? Sen biliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…