Bende umutsuzum, mucize bekliyorumBenim umutsuzluğum daha da artıyor, kazanırsak mucize olacak bence, züğürt tesellileri buluyorum kendime.
Yok canım kazanamamışızdır diyip kenara çekiliriz bankoÖyle bir şey olursa ben çok sasiririm, yani şok olurum herhalde
Okulda bir tek Nedim' in ismi geçmişti, gay olduğunu kulaktan kulağa duymuş şaşırmıştık. ( Edebiyat öğretmeniyim). Sümbülzade Vehbi' nin o yıllarda müstehcen bir üslupla yazdığı şiirini bilirdik ama bu kadarını bilmiyordum. Minyatürler, hiz oğlanları , civelek taburlariBağlanmaz firdevse gönlünü Galata’yı gören
Servi anmaz anda ol serv-i dilara gören
Bir firengi şiveli İsa gördüm anda kim
Kuccuk bir kuple....
Kendi oğlanına aşık olan şairi süren mi dersin.
Sadece osmalida mi hayır.
Yunanin temelinde zaten her türlüsü var.
Roma tam bir netfilix oksanlar kerimcanlar oyyyyy oyyyy gırla.
Zaten kardeş evliliği var.
Programı izleyince anladım ki ben bile tv lerde ki ambargo yüzünden adayımızı tam olarak tanıyamamışım. Benim gibi hisseden oldu mu bilmiyorum. Kendisine olan saygım arttı. Performasına hayran kaldım.
Bana hakkıyla kaybetmek de koyar. Dağdaki çoban değil kastettiğimiz, o öylesine bir metafor. Düşünme yetisine sahip olmayanlar, söz hakkı olmayanlar, ahlaki yönden zayıf olanlar...Bu sefer bu kadar olumlu düşünemicem, hakkıyla kaybetmek koymaz ama hileyle kazanırlarsa ülkenin ne hale geleceigini düşünmek istemiyorum korkutuyor beni
Ona şüphe yok kesinlikle, herkes kendini parçaladı kazanabilmek için, ülkenin yarısı yıllardır kendisini yöneteni hiç tanımamış, hiç mağdur olmamış ya da mağdur olduğunu anlamayacak kadar yetersiz, ne denilebilir ki. Töröröröööööğğ dendi mi akan sular duruyor gerçeği göremiyorlarKazansın ya da kaybetsin doğrusu K.K. beklenenin çok üstünde bir performans sergiledi bu süreçte. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler..
Dogru.. Haklısın :/Bana hakkıyla kaybetmek de koyar. Dağdaki çoban değil kastettiğimiz, o öylesine bir metafor. Düşünme yetisine sahip olmayanlar, söz hakkı olmayanlar, ahlaki yönden zayıf olanlar...
Bunu bile anlayamadılar.ben ilk duyduğumda ne demek istediğini anlamıştım.ama fena linçlenecek dedim.şimdi şimdi bazı insanlar anladı ama çoğu nesi varmış çobanın,sen çobana kurban ol diyorlarBana hakkıyla kaybetmek de koyar. Dağdaki çoban değil kastettiğimiz, o öylesine bir metafor. Düşünme yetisine sahip olmayanlar, söz hakkı olmayanlar, ahlaki yönden zayıf olanlar...
Yoooo, son oy sayılana kadar twiterdan bağırmaya devam edeceğim, kesinlikle susmayı düşünmüyorum. Bir 'adam kazandı' daha kaldıracak ruh sağlığına sahip değilim. Sıyırmama az kaldı, bu gün bir güzel ağladım 'allahım neden, neden göremiyorlar neden bu at gözlükleri' diye. Biz bir şekilde tekeri döndürüyoruz ama yarın adalete ihtiyacımız olursa ne yaparım, evlatlrım ne yapacak soruları yiyor beni.Yok canım kazanamamışızdır diyip kenara çekiliriz banko
Cok gerginimİktidar beka ya oynadı
Aç ta olsak bir evimiz var
Biz gidersek o evinizide sizden alacaklar
Açta bıraksak yolsuzlukta yapsak haksızlıkta yapsak en azından buradayız devleti koruruz diğerleti terörist dediler
Bunu sattılar seçmene seçmende aldı
Adil bir seçim kampanyası yürütmediler
Açarsanız beni unutmayınSecimden sonra topik mi acsak muhabbetinizi ozleyecegim seçim üzerine konusamayacaz ama olsun
Ah dostum çok eksik kalmışız edebiyatın magazini konusunda, biz bir tek nazım hikmetin ilişkileriyle ece ayhanın mahkemelik oluşunun dedikodusunu yapardık, meğersem pandoranın kutusunu ıskalamışızOkulda bir tek Nedim' in ismi geçmişti, gay olduğunu kulaktan kulağa duymuş şaşırmıştık. ( Edebiyat öğretmeniyim). Sümbülzade Vehbi' nin o yıllarda müstehcen bir üslupla yazdığı şiirini bilirdik ama bu kadarını bilmiyordum. Minyatürler, hiz oğlanları , civelek taburlari
Benide cagırın küserim yoksa cok sevdim sohbeti sjsjsjsAçarsanız beni unutmayın
Bende bugün”efendiler yarın cumhuriyeti koruyoruz”yazısını görünce tutamadım kendimiYoooo, son oy sayılana kadar twiterdan bağırmaya devam edeceğim, kesinlikle susmayı düşünmüyorum. Bir 'adam kazandı' daha kaldıracak ruh sağlığına sahip değilim. Sıyırmama az kaldı, bu gün bir güzel ağladım 'allahım neden, neden göremiyorlar neden bu at gözlükleri' diye. Biz bir şekilde tekeri döndürüyoruz ama yarın adalete ihtiyacımız olursa ne yaparım, evlatlrım ne yapacak soruları yiyor beni.
Yeğenim gelecek yıl 12. Sınıf, itü kimya müh. İstiyor, nasıl göndeririz o gayya kuyusuna, kendini nasıl korur, nasıl güvende olur. Kafayı yemek üzereyim
Bogazici itu ah ah güzelim universiteler ne haldeYoooo, son oy sayılana kadar twiterdan bağırmaya devam edeceğim, kesinlikle susmayı düşünmüyorum. Bir 'adam kazandı' daha kaldıracak ruh sağlığına sahip değilim. Sıyırmama az kaldı, bu gün bir güzel ağladım 'allahım neden, neden göremiyorlar neden bu at gözlükleri' diye. Biz bir şekilde tekeri döndürüyoruz ama yarın adalete ihtiyacımız olursa ne yaparım, evlatlrım ne yapacak soruları yiyor beni.
Yeğenim gelecek yıl 12. Sınıf, itü kimya müh. İstiyor, nasıl göndeririz o gayya kuyusuna, kendini nasıl korur, nasıl güvende olur. Kafayı yemek üzereyim
Bana uyar ama gündemi konuşamayacaksak anlamlı olur mu bilemdimSecimden sonra topik mi acsak muhabbetinizi ozleyecegim seçim üzerine konusamayacaz ama olsun
Uzak akrabadan biri eşine Erdoğan’a oy basıp telefonla çek fotosunu diyorBana hakkıyla kaybetmek de koyar. Dağdaki çoban değil kastettiğimiz, o öylesine bir metafor. Düşünme yetisine sahip olmayanlar, söz hakkı olmayanlar, ahlaki yönden zayıf olanlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?