Sarayın bir aylık masrafı nedir baktınız mı? Elektrik ısınma ve personel giderlerine.Sosyalleşmek insani bir ihtiyaç da 45 milyon TL'ye sosyalleşmek algısal bir ihtiyaç anladığım kadarıyla adam fetö'cüleri dışarı çıkaracağını söyle Siz bundan rahatsızlık duymuyorsunuz kafanız güzelmiş
Fetöcüler kovalasın seniSosyalleşmek insani bir ihtiyaç da 45 milyon TL'ye sosyalleşmek algısal bir ihtiyaç anladığım kadarıyla adam fetö'cüleri dışarı çıkaracağını söyle Siz bundan rahatsızlık duymuyorsunuz kafanız güzelmiş
Üşenmedim baktım. Sadece elektrik faturası 21 milyonmuş bir aylık. Bu kadar da ısınma olsa. Aylık sadece saray bu miktarı harcıyor.Sosyalleşmek insani bir ihtiyaç da 45 milyon TL'ye sosyalleşmek algısal bir ihtiyaç anladığım kadarıyla adam fetö'cüleri dışarı çıkaracağını söyle Siz bundan rahatsızlık duymuyorsunuz kafanız güzelmiş
İnsanlar bu kadar saf olmasınlar diye beklersincok haklısınız. su an cumhur ittifakının "onlar hdpye yakın" söylemi dısında millet ittifakını karalayıp elinde kendine oy toplayacak tezi yok. zaten burada yazan yorumlardan da anlasılıyor
Kardeşim fetöcü dediklerinize ülkeyi emanet edenler kimlerdi? Yaşınız kaç bilmiyorum ama ben 84 doğumluyum,ben ilkokuldayken her yer Fethullah Gülenin okulu ,dersanesi,yükseköğrenim yurdu doluydu. Oralarda yetişenler bugünün hakimleri,savcıları,milletvekilleri,öğretmenleri, siyaset bilimcileri işte. Dünyada ne kadar adı duyulmamış ülke varsa hepsinde Fethullahın okulları vardı,Samanyolu Tv bunların propagandasını yapardı. Şimdi vaktiyle bunları yapanlar kimlerdi haberiniz yok mu? Kalkıp bu adamları senelerce beslediler,yaptıklarına göz yumdular da şimdi mi uyandılar? Siz buna inanıyor musunuz gerçekten?Sosyalleşmek insani bir ihtiyaç da 45 milyon TL'ye sosyalleşmek algısal bir ihtiyaç anladığım kadarıyla adam fetö'cüleri dışarı çıkaracağını söyle Siz bundan rahatsızlık duymuyorsunuz kafanız güzelmiş
Cok sanslisin, bu ekonomi , alacagimi alamamak, gideceğim yerlere gidememek, bize başvurusunda bile alınıp alinmayacagim yarı yarıya olan ülkelere dört bin vize parasi odemek, bugün x 'e aldigima yarın 2x vermek, yaşam standartimin eksilere düşmesi,işsizlik, umutsuzluk benim gibi güleç insanın bile yüzünü soldurdu.İşte bu çok komik geliyor bana. Kahkaha atmak geliyor içimden.
Tebrikler keşke sizin gibi düşünselerde refaha erebilsek toplumca.bir akpli olarak söylüyorum troll değilim oyumu bu sefer millet itifakından yana kullanacağım çünkü gerçekten bıktık
Evet bizde zammın adı duyulur sonra daha cebe girmeden her şeye zam yapılır. Keşke ne zam olsa ne de maaşta artış. Sadece paranın değeri olsa ,alım gücü olsa yetecek.Nevresim takimi alayim gittigim yerlerde bunu kullanirim diye girdigim heryerde euro hesabi 30 ,ben burdan max 25 euro aliyorum ikea veya turkiyeden gelen urun.
Elektrik gaz buradada uctu sadece gecen yil icin 2000 euro odedim. 2022 yili icin 3 kati olacak deniliyo bakalim gelir yakinda fatura (bizimki yillik hesaplaniyo,ayda odedigimiz bi avans oluyo)
Sunada deginmek istiyorum, benim gozemledigim bu tabiki yanlis anlasilmasin. Maaslara zam geliyo ama daha zam yururluge girmeden market kasap kira araba hersey maasi solluyo diye gozemliyorum yanlissam duzeltin
Burada mesela ben kizimla tek yasarken aldigim maas 1650 euroydu ev kirasi 550 euro civarindaydi. Simdi maas oldu 1750 ev kirasi 950. ne yuruyusler yapiliyo maasa zam diye, gecen ay 24 euro zam geldi grev protesto derken 50ye anlastilar
Fetö diye mantı yapan teyzeyi bile içeri aldılar ama siyasi ayağı nerede bu yapının bilen yokKardeşim fetöcü dediklerinize ülkeyi emanet edenler kimlerdi? Yaşınız kaç bilmiyorum ama ben 84 doğumluyum,ben ilkokuldayken her yer Fethullah Gülenin okulu ,dersanesi,yükseköğrenim yurdu doluydu. Oralarda yetişenler bugünün hakimleri,savcıları,milletvekilleri,öğretmenleri, siyaset bilimcileri işte. Dünyada ne kadar adı duyulmamış ülke varsa hepsinde Fethullahın okulları vardı,Samanyolu Tv bunların propagandasını yapardı. Şimdi vaktiyle bunları yapanlar kimlerdi haberiniz yok mu? Kalkıp bu adamları senelerce beslediler,yaptıklarına göz yumdular da şimdi mi uyandılar? Siz buna inanıyor musunuz gerçekten?
Siyasi ayağı bizzat kendileri çünkü.Fetö diye mantı yapan teyzeyi bile içeri aldılar ama siyasi ayağı nerede bu yapının bilen yok
Kadri gürsel ya adamın fetönün tehlikeli yapılanması diye haberleri varSiyasi ayağı bizzat kendileri çünkü.
Ben hiçbir sol görüşlüyü “geri dön hocaefendi” diye iki gözü iki çeşme ağlarken görmedim.
El etekte öpen görmedik yaeabbim çok şükür:))Siyasi ayağı bizzat kendileri çünkü.
Ben hiçbir sol görüşlüyü “geri dön hocaefendi” diye iki gözü iki çeşme ağlarken görmedim.
Her kesimin iyisi kötüsü var malesf.. Bende bir polisin, bir halkın iradesiyle seçilen HDP li bir vekile attığı Tokat'ta buz kesmiştim.Ve geçen bir tanesi polisi tehdit etti, hesap vereceksin çok yakında diye … ben buz tuttum .
Bidona oy verecek kadar değersiz mi oyunuz hanımefendiİşte bu çok komik geliyor bana. Kahkaha atmak geliyor içimden.
He ya diz dize oturmuşlar fotoları varEl etekte öpen görmedik yaeabbim çok şükür:))
Sağlık giderleri var birde,turan çömez onada açıklama yaptı bu kadar olmaz diye.Üşenmedim baktım. Sadece elektrik faturası 21 milyonmuş bir aylık. Bu kadar da ısınma olsa. Aylık sadece saray bu miktarı harcıyor.