- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
Açıklansında beyefendi yıpratma çalışmalarına başlasın yemezlerAday zaten belli olacak,nedir bu acele böyle..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açıklansında beyefendi yıpratma çalışmalarına başlasın yemezlerAday zaten belli olacak,nedir bu acele böyle..
Onlar oh şifa olsun, halka harcanan paraya gelince homurdanıyorlar.Sağlık giderleri var birde,turan çömez onada açıklama yaptı bu kadar olmaz diye.
Alnı secdeye değiyor ya o yeter sende bişi bilmiyon be darkcım kınadım seni şimdi ironi yapıyorum sadeceHe ya diz dize oturmuşlar fotoları var
20li yaşlarda yurt dışında beraber çekilmiş fotoları var. Bu adamları kim besledi,kim başımıza bela etti diye sorgulayan yok. Türkiyenin başına bela olsunlar diye yetiştirilmişler zamanında. Hiç birinin maddi olarak güçlü ailesi yok hep fakir fukara çocukları. Resmen proje olarak üzerinize atıldılar
Benim insanım 20li yaşlarda hem çalışıyor hem okuyor. Bunlar diz dize foto çekinip sonra kandırıldık diye sıyrılabiliyorlar.
Bu ülke için eminim ki bidon , mevcut iktidardan daha hayırlıdır .Bidona oy verecek kadar değersiz mi oyunuz hanımefendi
Bir özel hastanenin yaptığı masraftan daha çokmuş,öyle dedi.Onlar oh şifa olsun, halka harcanan paraya gelince homurdanıyorlar.
Bidon kıymetli gelincim:)))Bidona oy verecek kadar değersiz mi oyunuz hanımefendi
Mesela turşu bidonu :))Bu ülke için eminim ki bidon , mevcut iktidardan daha hayırlıdır .
Hergun bunlara bela okuya okuya gunaha giriyorum yav bi kapatilsa lokma dağıticamİktidar istediği herşeyi yapabilecek güçte,neden Hdp'yi kapatmıyor.Şu beğenmediğiniz 90'lı yıllarda bu partiler sürekli kapatılır,başka isimlerle çıkardı piyasaya.Buna cevap verecek bir AKP seçmeni var mı burada?
Ecevit titriyor,ayakta duramıyor diyorlardı ya hani,Reiz'te ilaçlarla ayakta duruyor ama Ecevit'in boğazından,halkın tek kuruşu geçmemiştir.Bir özel hastanenin yaptığı masraftan daha çokmuş,öyle dedi.
Şimdi şöyle bir şey var bu bidon iktidarın bidonuysa vah halkımın halineBu ülke için eminim ki bidon , mevcut iktidardan daha hayırlıdır .
tüh keske o 45 milyonu yurtlarında cocuklara tecavuz edilen vakıflara veya cocukların kafasının kesildigi tarikat yurtlarına veya kucuk kızların evlendirildigi dini cemaatlere aktarsaydı o zaman iciniz rahat ederdi sanırım. ne diye konser verip milleti eglendirmis ki simdi icki de icilmistir orada resmen cehenneme davetiye.Sosyalleşmek insani bir ihtiyaç da 45 milyon TL'ye sosyalleşmek algısal bir ihtiyaç anladığım kadarıyla adam fetö'cüleri dışarı çıkaracağını söyle Siz bundan rahatsızlık duymuyorsunuz kafanız güzelmiş
Kapatılsa bile gene başka isimle parti kurulur,ancak süresiz siyasi yasak gelmesi lazım ki ancak o zaman olur.Hergun bunlara bela okuya okuya gunaha giriyorum yav bi kapatilsa lokma dağıticam
Gelmiş geçmiş en dürüst siyasetçiydi Ecevit.Ecevit titriyor,ayakta duramıyor diyorlardı ya hani,Reiz'te ilaçlarla ayakta duruyor ama Ecevit'in boğazından,halkın tek kuruşu geçmemiştir.
6li masada hdp yok kiHer seyi goruyorum emin ol, ama yinede 6li masada hdp yi gormek istemiyorum. Bu adamlar benim travmam oldu çünkü. Dusundukce canim sıkılıyor. Kime oy verirsem veriyim asla icim rahat vermicem bundan eminim
Kesinlikle ayni fikirdeyim. Asla ama asla gormek istemiyorum bunlarin sıfatını.Kapatılsa bile gene başka isimle parti kurulur,ancak süresiz siyasi yasak gelmesi lazım ki ancak o zaman olur.
Hiç bie şekilde siyaset yapamamaları lzım.
Gelmiş geçmiş en dürüst siyasetçiydi Ecevit.
Sen rahat ol 6'lı masada hdp yok zaten..Her seyi goruyorum emin ol, ama yinede 6li masada hdp yi gormek istemiyorum. Bu adamlar benim travmam oldu çünkü. Dusundukce canim sıkılıyor. Kime oy verirsem veriyim asla icim rahat vermicem bundan eminim
Isim olarak olmadıklarıni biliyorum ama aksener haric diğerlerinin sempatisinin olduğunu düşünüyorum.6li masada hdp yok ki
CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi
Sayinca 6 ediyor.
Bu arada şu masadakilerden gerçekten sevdiğim,sempati duyduğum kimse yok. Hele Davutoğlu'na kıl oluyorum, bir caps vardı çok güzeldi. "Geçmişinizi bilmemne ettim,şimdi sıra geleceğinizde. Gelecek partisi" diye slogan yapmışlardı
Yani bu bir yanlış anlaşılma, HDP millet ittifakında yer almadığı gibi onun zaten kendi ittifakı var.
İsmi de emek ve özgürlük ittifakı, içindeki partiler şunlar;
Halkların Demokratik Partisi (HDP), Türkiye İşçi Partisi (TİP), Emek Partisi (EMEP), Emekçi Hareket Partisi (EHP), Toplumsal Özgürlük Partisi (TÖP) ve Sosyalist Meclisler Federasyonu (SMF)
İnsanların bunu bilmeme sebebi de onlara yer vermeyen basın bence, keşke bu ittifakın da reklamı yapılsa,konuşmaları yayınlansa da sizin gibi düşünenler onların ayrı bir ittifak olduğunu farketse
99 doğumluyum. Ben de bu dediğiniz konulardan haberdarım. Kimlerle el ele kol kola dolaştılar hepsini gördüm biliyorum. Onları ülkeye tanıtan kendileri değilmiş gibi aldatıldık,kandırıldık dediler sıyrıldılar işin içinden.Kardeşim fetöcü dediklerinize ülkeyi emanet edenler kimlerdi? Yaşınız kaç bilmiyorum ama ben 84 doğumluyum,ben ilkokuldayken her yer Fethullah Gülenin okulu ,dersanesi,yükseköğrenim yurdu doluydu. Oralarda yetişenler bugünün hakimleri,savcıları,milletvekilleri,öğretmenleri, siyaset bilimcileri işte. Dünyada ne kadar adı duyulmamış ülke varsa hepsinde Fethullahın okulları vardı,Samanyolu Tv bunların propagandasını yapardı. Şimdi vaktiyle bunları yapanlar kimlerdi haberiniz yok mu? Kalkıp bu adamları senelerce beslediler,yaptıklarına göz yumdular da şimdi mi uyandılar? Siz buna inanıyor musunuz gerçekten?