Tam doğru olmasa da iyi yaptı bence.O masada oturuyor diye kızıyordum ona. Ortak ne paydada buluşabilirsin saadet ile gelecek ile deva ile diye. Bugün çok rahatladım. Nereye baktıysam Akşener'in kararını destekleyenlerin çoğunlukta olduğunu görüyorum. Ben de doğru yaptığını düşünüyorum.
Kk aday olacakmış. Akşener masadan ayrıldı.N'oldu yine tozu dumana katmışlar.
Bu ne ya
Çıkara çıkara bu adayı mı çıkarmışlarOlmayacak Kemal Kılıçdaroğlu aday olacak.
Daha önceden planlanmışKemal Kılıçdaroğlu Ankara'ya Mansur Yavaş ile görüşmeye gitmiş. Bir gözdağı ya da uyarı için mi acaba?
Yavaş bence kazanırdı seçimi ama inceyi daha önceki seçimden gördük ne yazikkiÇıkara çıkara bu adayı mı çıkarmışlar
Muharrem İnce, Mansur Yavaş'tan çok umitliydim ben...
o halde hayırlı olsun seçim sonucu belli diyelim mi ?Kk aday olacakmış. Akşener masadan ayrıldı.
Evet haklısın aslında, ama şans yine verilmeli diye düşünüyorum canım.. Oğuzhan Uğur'un programına katılmıştı, izlemeni tavsiye ederim kendini çok güzel ifade ediyor..Yavaş bence kazanırdı seçimi ama inceyi daha önceki seçimden gördük ne yazikki
Ben öyle düşünmüyorum. 2'den fazla seçeneğimiz var. Bunlara mecbur değiliz.o halde hayırlı olsun seçim sonucu belli diyelim mi ?
Peeeh ya
Kendisine parti kurdu ya ince canım o yüzden altılı masadan aday olmazdı zaten.Evet haklısın aslında, ama şans yine verilmeli diye düşünüyorum canım.. Oğuzhan Uğur'un programına katılmıştı, izlemeni tavsiye ederim kendini çok güzel ifade ediyor..
İnce'nin suçu değildi. Kendisine gölge istemeyen genel başkan engelledi veri akışını.Yavaş bence kazanırdı seçimi ama inceyi daha önceki seçimden gördük ne yazikki
Pamuk başka kim aday çıkartacak kızBen öyle düşünmüyorum. 2'den fazla seçeneğimiz var. Bunlara mecbur değiliz.
İnce ve Özdağ Kurtuluş İttifakı kurdular. Özdağ İnce'nin adaylığını desteklediğini söyledi. İnce'nin oy potansiyeli anketlerdeki gibi %1 değil.Pamuk başka kim aday çıkartacak kız
İnce kendi partisinden aday olur.
Meral bir ihtimal ya ince ya Özdağ olile görüşür.
Ama iyi partide iç kaos çıktı orası sikintili.
İktidar adayı ve Kılıçdaroğlu var.
HDP kapanma mevzusu tam seçime denk getirilir.
Başka aday ben bilmiyorum
Muharrem İnce kendi partisini kurdu. Özdağ ile ittifak yapacaklar. Çok büyük ihtimalle akşener de onları destekleyecek. Muharrem İnce'den hala umutlu olabilirsin.Çıkara çıkara bu adayı mı çıkarmışlar
Muharrem İnce, Mansur Yavaş'tan çok umitliydim ben...
İnsAllah canım, bende öyle düşünüyorum. Çünkü artık birseylerin değişmesi lazımMuharrem İnce kendi partisini kurdu. Özdağ ile ittifak yapacaklar. Çok büyük ihtimalle akşener de onları destekleyecek. Muharrem İnce'den hala umutlu olabilirsin.
Şimdi aksenerde destekler inceyi diyelim.İnce ve Özdağ Kurtuluş İttifakı kurdular. Özdağ İnce'nin adaylığını desteklediğini söyledi. İnce'nin oy potansiyeli anketlerdeki gibi %1 değil.
Bak bu tweetteki oranlara
Mansur Yavaş aday olsaydı şansı yoktu, ama şuan yine kazanacak bende öyle düşünüyorumŞimdi aksenerde destekler inceyi diyelim.
%1 değil tabi ama yine faydası olmayacak.
Cumhurbaşkanı
Kılıçdaroğlu
İnce
seçime girdi diye düşünelim.
Bu durumda ne yazikki kazanan yine belli.
Bende onu diyorum.Mansur Yavaş aday olsaydı şansı yoktu, ama şuan yine kazanacak bende öyle düşünüyorum