- 11 Kasım 2019
- 1.272
- 6.836
İktidarın zaten istediği bu, istediğini verdilerBende onu diyorum.
Yine Kılıçdaroğlu aday olurdu ama masadan yavaş da aday cikartilabilirdi
Yine ince ve Özdağ anlaşıp ince aday olurdu
Birde cumhurbaşkani olurdu.
En azından 4 aday olur ikinci tura kalabilirdi seçim.
Bu durumda akşener ayrıldı zaten oylar bir şekilde bölünecek bu iktidarın işine yarar.
İlk turda %51 alınmadığı sürece seçim 2 tur olacak. Ikinci turda kim olursa olsun oy vereceğiz zaten. Ama en başindan bu çaresizliğe düşmek yanlış. Çaremiz yok buna mecburuz KK tek kurtuluşumuz gibi gösteriliyor. Bu sebeple hiç oy kullanmak istemeyenler bile var. Buna teslim olmak yerine, uydurulan yalanlara inanmak yerine Atatürk'e, cumhuriyete sahip çıkan Muharrem İnce'ye inanmalıyız. Oldu ki bu seçimde ikinci tura kalamadı. KK kalmış olsa İnce bile ona oy vereceğini söyledi.Şimdi aksenerde destekler inceyi diyelim.
%1 değil tabi ama yine faydası olmayacak.
Cumhurbaşkanı
Kılıçdaroğlu
İnce
seçime girdi diye düşünelim.
Bu durumda ne yazikki kazanan yine belli.
Ya tarih yazacağız ya tarih olacağız dedi Akşener. Bu değerlendirilmesini beklemek demek mi?İYİP İstanbul Milletvekili Yavuz Aliağıroğlu ise "Masadan kalkmadık, biz aday önerimizi Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş olarak sunduk. Bunu kamuoyuna açıkladık ve bunun değerlendirilmesini bekliyoruz" dedi.... Bir duş alıp geleyim bakalım geldiğimde neler değişmiş olacak
İYİP İstanbul Milletvekili Yavuz Aliağıroğlu ise "Masadan kalkmadık, biz aday önerimizi Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş olarak sunduk. Bunu kamuoyuna açıkladık ve bunun değerlendirilmesini bekliyoruz" dedi.... Bir duş alıp geleyim bakalım geldiğimde neler değişmiş olacak
Pazartesi masa toplantısı var.Ya tarih yazacağız ya tarih olacağız dedi Akşener. Bu değerlendirilmesini beklemek demek mi?
İMf borç alanlar akıl edememiş devlete ait kurumları özelleştirip satmayí yabancılara topraklarımızı peşkeş çekmeyi vatandaşlíğı parayla satíşa çıkarmayı saymakla bitmez . Kendi vatanını savunmaktan aciz nankörleri ülkemize sokup kendi halkını mülteci konumuna dúşúrenlerden kurtulmanin sözünü veriyor bu bile yeterli millet ittifakína oy vermek içinLütfen objektif olun.. Pandemide 1,5 sene evde oturduk sadece bizim ülkemizde değil tüm dünyada ekonomiler alt üst olmuş durumda Fransa'da ve Almanya'da enflasyon görülmemiş rakamlara ulaştı şu anda eski Türkiye olsa IMF'dren kredi dileniyor olurduk..
Keşke bazı belediyeler de ekonomi böyle zordayken onmilyonarca liralık konserler verip ideolojik algı oluşturmaya çalışmasaydı o parayı halkına hizmet olarak aktarsaydı.. Neyse... bu sıkıntılı günlerden hep birlikte çıkacağımızı ümit ediyorum..
Öyle çaresiz bırakıyorlar ki bizleri sinirimden kendi kendimi yiyorum.
1: 27 : 13- 1: 28 : 26
transkriptini de ekleyeyim:
Eki Görüntüle 3212909
Eki Görüntüle 3212908
Eki Görüntüle 3212910
Gerçekten ben de adayları belli ve bu bilinçte bir aradalar diye düşünüyordum
Meğer Yanmışız zaten
Vallahi ya, benim derdim bana yeter, ülkemin derdi içler acısı. Gelmiş bir de neyle uğraşıyoruz..tek gündemimiz deprem olması gerekirkenÖyle çaresiz bırakıyorlar ki bizleri sinirimden kendi kendimi yiyorum.
Ben şaşırmadım hiç. Bekliyordum zatenÖyle çaresiz bırakıyorlar ki bizleri sinirimden kendi kendimi yiyorum.
Keşke Ümit Özdağ ı da etiketleselerdi. Başkası için miting organize ediyordu en son