- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
Yüzyıllardır böyle kandırıyor lar insanları. bu ikditar ne ilk ne son. şuan seçim kazanmak için uğraşanlar bile ,yaradani düşürmüyor dilinden,oyun nereden geleceğini iyi biliyor'lar, ne kadar Allah' der fakir edebiyatı yaparsan oylar o kadar artıyor çünkü.Eleştirmek yasak, yaradan değil yardakçılar çarpıyor
Basit bir antibiyotiği bile bulamayabiliyorsunuz artık, birkaç eczane gezmeniz gerekebiliyor.TÜP BEBEK İLAÇLARINI dahi bulamıyoruz.eczanelerde ilaç yok ilaç.neden ilaç bulamıyoruz???enflasyon?ekonomi=kötü yönetim.döviz kuru yüksek vergiler yüksek ilaç alınamıyor?hala savunacak olanlara da acilinden ilaca iğneye muhtaç günler dilerim.
Daha bugün gene bir sürü eczane gezdim.antibiyotik bile yok bu iğneleri bulmak imkansız dediler.Vallahi sinirimden çıldırcam ne günlere düşürdüler biziBasit bir antibiyotiği bile bulamayabiliyorsunuz artık, birkaç eczane gezmeniz gerekebiliyor.
Yetersiz beslenme ve eğitimsizlik.bize cahil halk lazım diyen ismi lazım değil bir bakan vardıTürkiye’nin ortalama zeka seviyesi (IQ) 90’dan 89’a düştü ve 100 ülke arasından 48’nci sıraya geriledi. 89 IQ zeka geriliğinin sınırı olarak biliniyor.
Bir olay nelere mal oldu böyle.Devamıni haber yapmamışlar ama yazı çok net sonuç için ip uçları veriyor, sakliyamamis lar parayı iyi tazminat la almıştır
Yetersiz beslenme ve eğitimsizlik.bize cahil halk lazım diyen ismi lazım değil bir bakan vardı
Ahhh ahhhh42 yaşındaki Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, genel seçimlerde aday olmayacağını açıkladı : "6 zorlu yıldır bu görevi sürdürüyorum. Ben de insanım ve artık bu işin hakkını verecek kadar yeterli olmadığımın farkındayım. Devam edersem, Yeni Zelanda'ya zarar vermiş olurum."
'Bize cahil nesil lazım' - Herkese Bilim Teknoloji
Ağlasak mı gülsek mi. Adam bir üniversitenin rektör yardımcılığında oturuyor. Adı Bülent Sarı. Tabii ki prof dr gibi unvanları da var. Okumuş insan, uzman yetiştiren bir kurumda yönetici. Üstelik kendisi de “okumuş”. Bir TV programında söylediklerine bakın: “Türkiye'nin okumuş kesimi...www.herkesebilimteknoloji.com
Rektördü söyleyen linkini bırakıyorum.
Evet, bu söylemi ödüllendirildi ve YÖK e atandı kendisi'Bize cahil nesil lazım' - Herkese Bilim Teknoloji
Ağlasak mı gülsek mi. Adam bir üniversitenin rektör yardımcılığında oturuyor. Adı Bülent Sarı. Tabii ki prof dr gibi unvanları da var. Okumuş insan, uzman yetiştiren bir kurumda yönetici. Üstelik kendisi de “okumuş”. Bir TV programında söylediklerine bakın: “Türkiye'nin okumuş kesimi...www.herkesebilimteknoloji.com
Rektördü söyleyen linkini bırakıyorum.
Şaşırdıkmı gene hayır.Evet, bu söylemi ödüllendirildi ve YÖK e atandı kendisi
Lüks içinde yaşayıp porsiyonlarınızı küçültün diyenlerle, okuyup bir şekilde prof. olup gerek yok okumayın cahil kalın diyen aynı kesimden.Şaşırdıkmı gene hayır.
Eğitim seviyesi arttıkça AKP nin oyları düşüyor, diyen bir AKP li Enerji bakanımız da vardı.... Kendi seçmenini bu kadar aşağılayan başka parti yoktur herhalde....Özetle " AKP ye oy verenler cahildir ! " demek istemişŞaşırdıkmı gene hayır.
tespit gibi tespitEğitim seviyesi arttıkça AKP nin oyları düşüyor, diyen bir AKP li Enerji bakanımız da vardı.... Kendi seçmenini bu kadar aşağılayan başka parti yoktur herhalde....Özetle " AKP ye oy verenler cahildir ! " demek istemiş
Başka ne beklenir ki zaten.Lüks içinde yaşayıp porsiyonlarınızı küçültün diyenlerle, okuyup bir şekilde prof. olup gerek yok okumayın cahil kalın diyen aynı kesimden.
Görüyorlar biliyorlar aslında,konu din iman olunca nedense 3 maymun oynanıyor.Eğitim seviyesi arttıkça AKP nin oyları düşüyor, diyen bir AKP li Enerji bakanımız da vardı.... Kendi seçmenini bu kadar aşağılayan başka parti yoktur herhalde....Özetle " AKP ye oy verenler cahildir ! " demek istemiş
Eğitim seviyesi arttıkça AKP nin oyları düşüyor, diyen bir AKP li Enerji bakanımız da vardı.... Kendi seçmenini bu kadar aşağılayan başka parti yoktur herhalde....Özetle " AKP ye oy verenler cahildir ! " demek istemiş