Niye bilmiyorlarmış? İban atsınlar hallederiz bizCumhurbaşkanı Erdoğan: “George kim ya, Helga kim ya? Onlar kendi ülkelerinin kaderini belirleyemiyor. Fransa'da, İngiltere'de, Almanya'da millet sokakta, aç açık, ne yapacaklarını bilmiyorlar.”
Yaa çok ilginç.Cumhurbaşkanı Erdoğan: “George kim ya, Helga kim ya? Onlar kendi ülkelerinin kaderini belirleyemiyor. Fransa'da, İngiltere'de, Almanya'da millet sokakta, aç açık, ne yapacaklarını bilmiyorlar.”
Gün görmeden yaşlanıyoruzYaa çok ilginç.
Dün alman bir arkadaşım bana şöyle bir mesaj attı Eki Görüntüle 3195097
Okuldan arkadaşlarıyla 3 günde 3 ülke yolculuğuna çıkmışlar. Üç ülke de birbirine çok yakın olmayan,uçakla gidilen ülkeler,onu da söyleyeyim.
Bu arkadaşım üstelik öğrenci , part-time olarak beden gerektiren bir işte çalışıyor, ailesinden uzakta yaşıyor. Yani aileden zengin biri falan kesinlikle değil. Sadece para birimi değerli...
Daha gecen ay tanıştık biz de, bir Arap ülkesine tatile gelmiş,oradan benim şehrime uğramıştı...
Yani benim bildiğim George Helga krallar gibi yaşıyorama kızı oğlu KYK yurdunda 8 kişilik odalarda sürünen , ara tatillerde memlekete gelecek durumu olmayan insanlar bu laflara inanıyor. Çok ilginç
Doğru yalnız bu ortalama. Zihinsel yetersizlik sınırı 80di sanırım. Türkiyede özel eğitime alınacak öğrenci sayısını düşürmek için 70e çektiler. Zeki insanlar bakabileceği kadar doğurduğundan ortalama sürekli düşüş eğiliminde.Ne kadar doğru bilemeyeceğim
Her zamanki gibi sayın şengör abartıyor olabilir
Son 89 gördük
Aman be şimdi biz gerizekalı mıyız
Rica ederim :) Ben henüz vakit bulup izleyemedim ama yer imlerine kaydettimİzledim teşekkür ederim.
Sonuna kadar izledim ben o bölümü sorsan herkez terörist sevici der adama ama düşünceleri savunduğu adalet duygusu herkeze lazım .. sözcükleri sera katı,da öyle mecliste çok güzel konuşuyor biraz dinleseler aydınlanacak lar ama uyanmaktan korkuyorlar.şimdi bu görselden ben bakınca şunu anlıyorum. tek adam o ne derse o, karşıt görüşlerin hiçbir önemi yok. farklı düşünen bilmem neci ya da başka bilmem neci ya da daha başka bilmem bilmem neci. silivriye adres göstermeler vs.
bakın hanımefendi, ülkenin hali ahvali ortada. başka bir fikri, ortak bir fikri desteklemekten zarar gelmez. bir kaç sene daha böyle devam ederse ve siz de ben kandırılmışım vs derseniz kabul etmeyiz. okumakta araştırmakta tüm görüşleri dinlemekte fayda var. mevzular açık mikrofon un Barış Atay bölüömünü izleyebilirsiniz mesela.
belki ailenizden, arkadaşlarınızdan karşıt fikirli olanlar vardır. yahu bunlar ne demek istiyor diye bir anlamak istersiniz.
Hayatları boyunca kendileri ve torunları soğan ekmeğe ya da çok sevdikleri (!) bu bayrağa, vatana muhtaç olmayacak kadar dünyalık yapanlar; vatan millet edebiyatıyla karnı aç olanların ruhunu doyuruyor. Afiyet olsun, ne diyelim.Taktikleri mükemmel, halkın yarısını vatan, millet, sakarya, din, devlet demagojisiyle kandır, şükretmelerini öğütle, sefâlete mahkum et, sonra kafasına çay fırlat, iki erzak dağıt; seni Allah’ı sansın. Kendi emeklisine açlık sınırı altını revâ gören, eti hediye olarak isteyen ilkokul çocuklarını bile hedef yapan bu kötülükle hiçbir zaman aynı safta olmamanın gururuylayım. Üzerindeki çocuklar bu devirde açsa ne anlamı var? Vatan bir kara parçasından başka bir şey değildir, onu vatan yapan bizleriz. İnsan doyduğu yerlidir.
Kaynak ?Mansur Yavaş, Kılıçdaroğlu'nun aday olacağını açıklamış.
Bana uyar, güvenilir en azından ama keşke mansur yavaş olsaydıMansur Yavaş, Kılıçdaroğlu'nun aday olacağını açıklamış.
Ben hiç inanmıyor olacağına …Bana uyar, güvenilir en azından ama keşke mansur yavaş olsaydı
İzleyeceğiz bakalım. Resmi takvim açıklanmadan gerçek adayı kesinlikle çıkarmayacaklar. O zamana kadar benim bile adım söylenebilirBen hiç inanmıyor olacağına …
İzleyeceğiz bakalım. Resmi takvim açıklanmadan gerçek adayı kesinlikle çıkarmayacaklar. O zamana kadar benim bile adım söylenebilir
Bu resmi açıklama sayılmaz bence ya, ama temennisine amin diyebilirim.Mansur Yavaş’tan Kemal Kılıçdaroğlu’na 'Cumhurbaşkanı' göndermesi: Ayakta alkışlandı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, park temel atma törenine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığını desteklediğini resmen açıkladı. Yavaş, Kılıçdaroğlu'na 'İnşallah bu parkın açılışına Cumhurbaşkanı olarak teşrif edersiniz' ifadeleri ile seslendi...www.cumhuriyet.com.tr
Bir saat önce haber girmiş …