Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Link atmayı beceremedim maalesef. Ama siz zaten ikna olmak için istemiyorsunuz.
Linki kopyalayıp mesaj yazdığınız yere yapıştır demeniz yeterli. Maalesef bilinçli ve araştıran bir insanım körü körüne hiç birşeye inanmam, kaldı ki beni ikna edebileceğiniz hiç bir argüman yok elinizde üzgünüm:)

Zaten yazdıklarımı yorumlamanızdan anlamıştım
Ne diyelim Sizi sevdiğiniz oy verdiklerinizle Rabbim ahirette cem eylesin

Keşke imf ye köle olsaydınız. enflasyon bu şekilde olmazdı paranın nereye gittiği nereden geldiği belli olurdu.imf gelse bütçe daraltilmasi yapılır faizler yükselir enflasyon düşer sizde etin kilosunu altın fiyatından yemezdiniz.. Avrupa'da neden enflasyon düştü düşüyor hiç düşündünüz mü ? çünkü onlar enflasyon ile mücadele ediyor.bizim gibi seçim kazanmak için deli gibi para basmıyor.. Erdoğan gidince de sanmayın düzelecek en az üç beş sene biz bu enflasyon ile yaşayacağız .benim derdim sizin gibi Erdoğan değil yonetemiyorsa biri gider diğeri gelir 6 masa olmuyorsa Ahmet olur Mehmet olur.kim yonetiyorsa ona veririm oy ..ben baş örtülü bir bayanım giyim kuşam karışmasına karşıyım her iki tarafında ama bunu iki tarafta yapıyor eskiden CHP yaptı aldı boyunun ölçüsünü ben sizin gibi her yaptığını doğru bulmuyorum. şimdi akp yapıyor aynısını yok konser yasaklamak kendinden olanı kayirmak ülkenin doktoruna öğretmenine neler söyledi sen ülkenin cumhur baskanisin akp nin değil..bugün bir Twitt yüzünden göz altına alınan hapis yatan insanlar var senden olmayana terörist fotocu çapulcu sürtük bile dendi herşeye ceza yazan rutuk bunu bile suç saymadi ama Ekrem İmamoğlu ahmak deyince ki soylu ahmak dedi,
Ekrem imam oğlu lafını soyluya iade etti, ama ne oldu ceza aldı tüh birde hiç haberleri yokmuş oysa ki olanlardan:) daha önceki davaya bakan hakim teee Anadolunun ücra bir köşesine tayini cikivermis masal bu kadar yersen....
beğenmediğiniz CHP den ne farkı var AKP'nin? Soruyorum bir vatandaş olarak çok mu memnunsunuz ev kiralarindan faturalardan bugün üç kişilik bir aile dışarı çıktığımızda insan gibi bir yemek yediğimizde iki yer gezdiğimizde en az 500 TL ..
unutmayın bugün arkasında durmadiginiz adelet bir gün sizede lazım olacak...

O da birşey mi canim g.tumuzde yaprak elimizde mızrak geziyorduk.medeniyet gördünüz zindiklar.

Size özenmiş neden kiziyorsunuz samana buğdaya kadar uretmeyip ithal eden sizsiniz ama kötü haber et krizi kapıda ithal etmek çok pahalı olduğu için et krizi yaşanacak buzlugununuzu doldurmaya bakın yakında et kara borsa ..

Ya samimi değilsiniz ya da yıllardır mevcut hükümetin nasıl ötekileştirdiğini görmek istemiyorsunuz. Kendi gibi düşünmeyene ya Fetöcü ya Pkk'lı etiketini yapıştırıyor. Üstelik her ikisiyle de boy boy fotoğrafları olan kendileriyken.

Şimdi de Araplar'dan para dilenir olduk. Ne fark etti?
Fransa, Almanya enflasyon oranları da bizdekiyle aynı mı?
Keşke o sarayın günlük mutfak maliyeti için de aynı şeyleri yazabilseniz. Biliyor musunuz 128 milyar dolara Ukrayna yani bir ülke yeniden canlanıp, kurulabiliyormuş.

Neden içeride annesi. Beni neden almadılar içeriye. Çocuğunu önce annesi düşünseydi ceza evine girecek işlerle uğraşmazdı
Fetönün siyasi ayağı Kemal kılıçdaroğlu. Haberiniz yok mu
çocuğunuz torununuz varsa sizi seçim günü eve kitlesinler, oynamayın gelecekleri ile gençlerin yazık günahtır

Sizin de ağzınız var

Keşke bazıları Anıtkabir masrafıyla fakir fukarayı doyursa. Haberiniz var mı Anıtkabir masrafından
Adı üstünde kabir,yaz da bilelim ne masrafı varmış?
1101 odalı çeşmelerine kadar altın varaklı sarayın, mersedeslerle gidilen cuma namazı konvoylarınin harcamarini da yaz karşılaştıralım sonuçlari var mısın ?

Sizin de ağzınız var

Keşke bazıları Anıtkabir masrafıyla fakir fukarayı doyursa. Haberiniz var mı Anıtkabir masrafından
Ailenizden miras kalsa iki dönüm arsa ev bıraksa kabrini mermer döşer dua edersiniz sabah akşam..,
vatanı Kurtaran hayatını halki için cephede savaşarak geçiren,
Kadına seçme ve seçilme hakkı veren bugün atam olmasaydı o çok sevdiğiniz Cumhur ittifakına zor verirdiniz oy.
iki gündür yol yaptı diye öve öve bitiremediniz akp yi'
Atatürk sayesinde özgürce yaşadığınız topraklarda anıt kabirimi çok gördünüz ?

Çok geldi madem gözünüze
anıtkabir’i de diyanet’i de vergilerden çıkaralım, bağışlar ve gönüllülerle ayakta dursunlar. bakalım hangisi önce batıyor. var mısınız?

Sen o kabirde yatan sayesinde bugün Türkçe konuşuyorsun, başka bir ülkenin boyunduruğu altında yaşamıyorsun.
Adam bir cumhuriyet kurmuş. Şu dediklerinize bakın. Yazık

Terbiyesizliğin hiç lüzümu yok haddinizi bilin önce,size ne benim inancımın ne olduğundan .
Siz kimsiniz hanımefend,bir sizler müslümansınız değilmi doğru haklısınız en iyisini en doğrusunu szler bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…