Linki kopyalayıp mesaj yazdığınız yere yapıştır demeniz yeterli. Maalesef bilinçli ve araştıran bir insanım körü körüne hiç birşeye inanmam, kaldı ki beni ikna edebileceğiniz hiç bir argüman yok elinizde üzgünüm:)Link atmayı beceremedim maalesef. Ama siz zaten ikna olmak için istemiyorsunuz.
Öcalan’a “sayın “ , şehitlerimize “kelle” diyen kimdi ?Kılıçdaroğlunun partisinden terörist cenazelerine gidenler???
Teröriste hitabı nedir Kılıçdaroğlunun
Zaten yazdıklarımı yorumlamanızdan anlamıştımLinki kopyalayıp mesaj yazdığınız yere yapıştır demeniz yeterli. Maalesef bilinçli ve araştıran bir insanım körü körüne hiç birşeye inanmam, kaldı ki beni ikna edebileceğiniz hiç bir argüman yok elinizde üzgünüm:)
Keşke imf ye köle olsaydınız. enflasyon bu şekilde olmazdı paranın nereye gittiği nereden geldiği belli olurdu.imf gelse bütçe daraltilmasi yapılır faizler yükselir enflasyon düşer sizde etin kilosunu altın fiyatından yemezdiniz.. Avrupa'da neden enflasyon düştü düşüyor hiç düşündünüz mü ? çünkü onlar enflasyon ile mücadele ediyor.bizim gibi seçim kazanmak için deli gibi para basmıyor.. Erdoğan gidince de sanmayın düzelecek en az üç beş sene biz bu enflasyon ile yaşayacağız .benim derdim sizin gibi Erdoğan değil yonetemiyorsa biri gider diğeri gelir 6 masa olmuyorsa Ahmet olur Mehmet olur.kim yonetiyorsa ona veririm oy ..ben baş örtülü bir bayanım giyim kuşam karışmasına karşıyım her iki tarafında ama bunu iki tarafta yapıyor eskiden CHP yaptı aldı boyunun ölçüsünü ben sizin gibi her yaptığını doğru bulmuyorum. şimdi akp yapıyor aynısını yok konser yasaklamak kendinden olanı kayirmak ülkenin doktoruna öğretmenine neler söyledi sen ülkenin cumhur baskanisin akp nin değil..bugün bir Twitt yüzünden göz altına alınan hapis yatan insanlar var senden olmayana terörist fotocu çapulcu sürtük bile dendi herşeye ceza yazan rutuk bunu bile suç saymadi ama Ekrem İmamoğlu ahmak deyince ki soylu ahmak dedi,O zaman imf ye köle olduğumuz günleri de hatırlayın. Başörtüsüne bez parçası diyenleri, merve kavaklıyı çıkarın bu kadını dışarı diyenleri de hatırlayın.
Tam tersi olsaydı başörtülü olmayanlara okuma yasağı, memur, milletvekili olma yasağı getiren, yasakçı zihniyeti bu kadar savunurmuydunuz.
Bak ne güzel demişsiniz hazırlanın hayatınızda görmediğiniz ultra develasyan hiper enflasyon göreceksiniz bu yazımı unutmayın şimdi yalancı baharı yaşıyorsunuz :)Eskiden neredeydi bir gecede develüasyon olmuştu hatırlamadığınıza göre yaşınız küçük
O da birşey mi canim g.tumuzde yaprak elimizde mızrak geziyorduk.medeniyet gördünüz zindiklar.Oda birşey mi canım bundan 100 yıl önce araba diye bişey yoktu insanlar pis kokan atlarla yolculuk yapardı ve bu günler sürerdi
İnsanlar çok basit bir enfeksiyonlardan ölüyordu
Bir bulaşıcı hastalık geliyordu binlerce çocuk ölüyordu
Okuma yazma bilan insan çok çok azdı
Şükredin şükredin sizi şükürsüzler bugünlerin hepsi ak parti sayesinde
Size özenmiş neden kiziyorsunuzEvet ak parti sayesinde. 20 yıl geçtiği halde hala yerinde sayan ülkeler var.
Muhalefet eskiden milli idi. Şimdi kime hizmet ettikleri belli değil. Amerikan kuklası. Türkiye de akıllı insan mı kalmamış dışarıdan ithal ediyor
Hahaaa koptum buna şükür geldi de g...don gördü 20 seneO da birşey mi canim g.tumuzde yaprak elimizde mızrak geziyorduk.medeniyet gördünüz zindiklar.
Kim demiş vazgeçtiğimiziNe oldu hani tek adam rejimiydi,ne zaman vazgeçtiniz bu söylemden
Siyaset ciddiye alınacak bi durum heleki şuan düzen değişecekseYahu size duyan da sizin benim muhabetimiz akıbeti belirlecek sanır siyaseti ciddiye almayın tavsiyem size de iyi günler:)
Ya samimi değilsiniz ya da yıllardır mevcut hükümetin nasıl ötekileştirdiğini görmek istemiyorsunuz. Kendi gibi düşünmeyene ya Fetöcü ya Pkk'lı etiketini yapıştırıyor. Üstelik her ikisiyle de boy boy fotoğrafları olan kendileriyken.Yorumların altında ki beğen durumuna baktım da millet ittifakı diyenlerde 1 tane beğenmedim görmedim ama cumhur ittifakı diyenlerde beğenmeme tuşu maşallah coşmuş. İşte bizim farkımız bu biz herkese saygı duyuyor oyumuzu verip geçiyoruz ama milletciler kendisinden olmayan herkese karşı agresif ve oteleyici. Benim ve ailemde ki herkesin oyu Cumhur İttifakına ben kendimce tarttim ve doğrusu bu olduğuna kanaat getirdim Rabbim yanıltmasın Erdoğan a oy verdiğim için illa kazansın diyemem Ülkem için en hayırlısı kimse o gelsin inş.
Şimdi de Araplar'dan para dilenir olduk. Ne fark etti?Lütfen objektif olun.. Pandemide 1,5 sene evde oturduk sadece bizim ülkemizde değil tüm dünyada ekonomiler alt üst olmuş durumda Fransa'da ve Almanya'da enflasyon görülmemiş rakamlara ulaştı şu anda eski Türkiye olsa IMF'dren kredi dileniyor olurduk..
Keşke bazı belediyeler de ekonomi böyle zordayken onmilyonarca liralık konserler verip ideolojik algı oluşturmaya çalışmasaydı o parayı halkına hizmet olarak aktarsaydı.. Neyse... bu sıkıntılı günlerden hep birlikte çıkacağımızı ümit ediyorum..
çocuğunuz torununuz varsa sizi seçim günü eve kitlesinler, oynamayın gelecekleri ile gençlerin yazık günahtırNeden içeride annesi. Beni neden almadılar içeriye. Çocuğunu önce annesi düşünseydi ceza evine girecek işlerle uğraşmazdı
Fetönün siyasi ayağı Kemal kılıçdaroğlu. Haberiniz yok mu
Adı üstünde kabir,yaz da bilelim ne masrafı varmış?Sizin de ağzınız var
Keşke bazıları Anıtkabir masrafıyla fakir fukarayı doyursa. Haberiniz var mı Anıtkabir masrafından
Ailenizden miras kalsa iki dönüm arsa ev bıraksa kabrini mermer döşer dua edersiniz sabah akşam..,Sizin de ağzınız var
Keşke bazıları Anıtkabir masrafıyla fakir fukarayı doyursa. Haberiniz var mı Anıtkabir masrafından
Keşke öyle olsa diyanette çalışanların çoğu aynı gün işi bırakırÇok geldi madem gözünüze
anıtkabir’i de diyanet’i de vergilerden çıkaralım, bağışlar ve gönüllülerle ayakta dursunlar. bakalım hangisi önce batıyor. var mısınız?
Sen o kabirde yatan sayesinde bugün Türkçe konuşuyorsun, başka bir ülkenin boyunduruğu altında yaşamıyorsun.Keşke bazıları Anıtkabir masrafıyla fakir fukarayı doyursa. Haberiniz var mı Anıtkabir masrafından
Terbiyesizliğin hiç lüzümu yok haddinizi bilin önce,size ne benim inancımın ne olduğundan .Dua edeceğim Amin deyiniz. Allâh'ım herkesi sevdiği, oy verdikleriyle ahirette birlikte eyle
Not : Eğer dini inancınız varsa namaz kılmayan kişilerin gideceği yer cehennem buyuruyor Rabbi'miz
Peygamber efendimiz de Kişi sevdiğiyle beraberdir buyuruyor.
Dininiz İslam değilse yazdıklarım sizi bağlamaz. İslam dinine inanmayanlar lütfen dini ritüellerle gömülmemesi hakkında vasiyette bulunsun. Cami cemaatini boşuna yormanın lüzumu yok