Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Ne yazık ki korku cumhuriyeti. Dilimizin ucuna geliyor geri itiyoruz, yazdıklarımızı siliyoruz. Eskiden liderlerin karikatürleri olurdu. Plastik şov vardı hep siyaseti tiye alırdı. Artık yok.
En son YouTube da bir aile vardı Erdoğan'dan paraları saklayan video çekmişlerdi, hepsi hakkında dava açıldı.. Gülşen'in başına gelenler bu ülkede geldiğimiz noktanın zirvesi,
söylemi'ni asla onaylamiyorum ama hapse atılması insanin dilini lal yapıyor :)

Siz nerede yaşıyorsunuz? Almanya ve Fransadaki enflasyon oranıyla Türkiye deki enflasyon oranı arasındaki farka baktınız mı hiç? Nasıl bir tutabilirsiniz? Arada a haber dışında bir kanal izlemenizi tavsiye ederim.
Ayrıca o konserde kazanılan para Darüşşafakaya bağışlandı. Konserin hesabını yapacağınıza, sarayın günlük bilmem kaç milyon tl olan maliyetini konuşalım isterseniz.
🤣🤣🤣

Kızlar ben a haber izliyorum arada
Beyaz tv tgrt cnn vs
Akitte okurum
İzleyip okumak lazım bence
Ben de izliyorum, ne yalan söyleyeyim.
Merak ediyorum çünkü oralardan nasıl görünüyoruz diye ama başka gezegenden bahsediliyor, ona kanaat getirdim.
Böyle deşarj olmak, kafamı boşaltmak adına açıp açıp izliyorum, hayal dünyasına dalıyorum.

Bende alıntıladı diye bildirim gelince güzel bir savunma yaptınız sandım, anca gülebilmişsiniz.
ABD enflasyonu %8 bizdeki enflasyon %88 oda resmi rakamlara göre hissettiğimizi saymıyorum bile %150....
Bu farkın oluşmasındaki neden İse bay ekonomist diger adıyla nas😁 aradaki farkı bilmek için çok değil Google amcama neden enflasyon olur diye yazsan söyler. sana ..ama bizim işimize gelmez Ahmet'i suclariz Mehmet'i pandemi deriz savaş deriz dış minnaklar deriz'de deriz.
sen olmayan uretuminle durmadan para basar seçim için ülkenin dinamikleriyle oynarsan böyle patlarsin işte, ABD dagil ülkeler karşılıksiz para bastığı için şuan enflasyon oluyor,ama bunun hesabını halklarına veremedikleri için pandemi mazeretleri savaş mazeretlerin arkasına sığınıyor lar. Hadi onlar üreten ülke bir şekilde toparlarlar,buğdayın çöpü, samanı bile yurt dışından ithal eden biz ?
et süt hepsini dolar bazında alıyoruz ama savaşta olan Ukrayna'dan buğday yağ koludoru açtık diye, Rusya bizim ülkemizi kullanıp Avrupa'ya paravan yoldan petrol satti diye dünya lideri oluruz.. ülkede neden araba yok sıfır araba hiç araştırip
düşündünüz mü? alacak döviz para yok çünkü.bir gece ansızın geliriz dediğimiz kaç nüfuslu Yunanistan'dan pirinç ithal ediyoruz şuan, böyle sorduklarında sırıtıyoruz işte verecek cevabımız yok .. adamlar boşuna demiyor uzaya dört şeritli yol yapacağız desek inanacak kitleye sahibiz diye 😁

açın kombileri diyen bir cigirgan vardı doğal gaz bedava diye,. Sayi
açabiliyormusun doğal gazı ?
ben ege,'deyim bahar gibi havalarda 850 geldi faturam 😡 soğuk yerdeki insanları düşünemiyorum bile..

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-18-07-41-27-38_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12~2.jpg
    Screenshot_2023-01-18-07-41-27-38_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12~2.jpg
    129,7 KB · Görüntüleme: 30
X