- 20 Mart 2008
- 140.444
- 210.114
- 60
Sürer bitmez bunlar.Adam yıllarca ülkesine gelemedi halada gelemiyor. bütün mal varlığına el koydular şirketlerine davaları hala sürüyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sürer bitmez bunlar.Adam yıllarca ülkesine gelemedi halada gelemiyor. bütün mal varlığına el koydular şirketlerine davaları hala sürüyor..
Hanım abla bak ne gördümNe kadar sakin burası,eskiden olsa sayfalara yetişemiyorduk neydi o günler .
En son YouTube da bir aile vardı Erdoğan'dan paraları saklayan video çekmişlerdi, hepsi hakkında dava açıldı.. Gülşen'in başına gelenler bu ülkede geldiğimiz noktanın zirvesi,Ne yazık ki korku cumhuriyeti. Dilimizin ucuna geliyor geri itiyoruz, yazdıklarımızı siliyoruz. Eskiden liderlerin karikatürleri olurdu. Plastik şov vardı hep siyaseti tiye alırdı. Artık yok.
Hanım abla bak ne gördüm
Sonuçlandımı o olaylar.En son YouTube da bir aile vardı Erdoğan'dan paraları saklayan video çekmişlerdi, hepsi hakkında dava açıldı.. Gülşen'in başına gelenler bu ülkede geldiğimiz noktanın zirvesi,
söylemi'ni asla onaylamiyorum ama hapse atılması insanin dilini lal yapıyor :)
Siz nerede yaşıyorsunuz? Almanya ve Fransadaki enflasyon oranıyla Türkiye deki enflasyon oranı arasındaki farka baktınız mı hiç? Nasıl bir tutabilirsiniz? Arada a haber dışında bir kanal izlemenizi tavsiye ederim.
Ayrıca o konserde kazanılan para Darüşşafakaya bağışlandı. Konserin hesabını yapacağınıza, sarayın günlük bilmem kaç milyon tl olan maliyetini konuşalım isterseniz.
Bende alıntıladı diye bildirim gelince güzel bir savunma yaptınız sandım, anca gülebilmişsiniz.
Sen de a haber izlesen gülerdin belkiBende alıntıladı diye bildirim gelince güzel bir savunma yaptınız sandım, anca gülebilmişsiniz.
A haber izleyenler için herşey yolunda çok şükürSen de a haber izlesen gülerdin belki
İzleyince sinirlerim bozuluyor, herşey o kadar toz pembe ki onların dünyasındaKızlar ben a haber izliyorum arada
Beyaz tv tgrt cnn vs
Akitte okurum
İzleyip okumak lazım bence
Ben de izliyorum, ne yalan söyleyeyim.Kızlar ben a haber izliyorum arada
Beyaz tv tgrt cnn vs
Akitte okurum
İzleyip okumak lazım bence
O zamanlarda dayatmalar vardi yine birileri sikayetciydi simdi oldugu gibi
[/QUOT
ABD enflasyonu %8 bizdeki enflasyon %88 oda resmi rakamlara göre hissettiğimizi saymıyorum bile %150....Bende alıntıladı diye bildirim gelince güzel bir savunma yaptınız sandım, anca gülebilmişsiniz.
Devamıni haber yapmamışlar ama yazı çok net sonuç için ip uçları veriyor, sakliyamamis lar parayı iyi tazminat la almıştırSonuçlandımı o olaylar.
Eleştirmek yasak, yaradan değil yardakçılar çarpıyorDevamıni haber yapmamışlar ama yazı çok net sonuç için ip uçları veriyor, sakliyamamis lar parayı iyi tazminat la almıştır