Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Eğitim seviyesi arttıkça akp’nin hitap ettiği alanın daha da daraldığını görüyoruz.taner yıldız enerji bakanı söylemişti yayında.bahsettiğim buydu rektör de desteklemiş saolsun.ikiside aynı anlama gelen farklı iki ağızdan gerçekler

Biz kuru soğa'nın tepesine vurup dörde bölüp yiyoruz ,yeterki din elden gitmesin. vatan bölünmesin bayrak inmesin.
bir taraflarimiz açıkta olsada önemli değil
Duble yollara halk ekmeği banıp yiyecekler yakında, dinin bir yere gittiği de yok din manevidir, bireyseldir. Bu vatanda karnımız doymuyorsa ne anladım o işten? İnsan doyduğu yerlidir.

şimdi bu görselden ben bakınca şunu anlıyorum. tek adam o ne derse o, karşıt görüşlerin hiçbir önemi yok. farklı düşünen bilmem neci ya da başka bilmem neci ya da daha başka bilmem bilmem neci. silivriye adres göstermeler vs.

bakın hanımefendi, ülkenin hali ahvali ortada. başka bir fikri, ortak bir fikri desteklemekten zarar gelmez. bir kaç sene daha böyle devam ederse ve siz de ben kandırılmışım vs derseniz kabul etmeyiz. okumakta araştırmakta tüm görüşleri dinlemekte fayda var. mevzular açık mikrofon un Barış Atay bölüömünü izleyebilirsiniz mesela.
belki ailenizden, arkadaşlarınızdan karşıt fikirli olanlar vardır. yahu bunlar ne demek istiyor diye bir anlamak istersiniz.

Yatmadan önce, manda yoğurdu içine kestane balı ve Medine hurması karıştırıp yiyenler kimler
a1... den surekli aldigim yogurt 34 lira olmus 1500 gr
en son 24.50 almistim

kasiyerle muhabbetim var abla tum raflara zam geldi bazi urunlere 10 lira zam geldi dedi

birak mandasini normal yogurt alamadim

Sokak röportajları traji komik zaten en kotu dönem Kılıçdaroğlu zamanında idi diyen ve ismim Salih diye iki ay askerlik yaptım diyen başka bir teyze. (daha çok varda onlara ayrı bir sinirleniyorum)Düşünüyorum bu teyzeler nasıl yaşıyorlar. Yorum yapmama hakkınız var. Sus o zaman ya. Cahillik ne zaman bu kadar tavan yaptı. Ama niye diğer cahilde bunu izleyip inanıyor. Malum haber kanalını izleyip mutlu mesut takılıyorlar. Sevgili Aysun Kayacı kulakların çınlasın.

a1... den surekli aldigim yogurt 34 lira olmus 1500 gr
en son 24.50 almistim

kasiyerle muhabbetim var abla tum raflara zam geldi bazi urunlere 10 lira zam geldi dedi

birak mandasini normal yogurt alamadim
Geçen bir kadın, adını sanını bilmiyorum ünlü müdür influencer mıdır bilmiyorum ama neyse, şöyle bir tweet atmış.

Üzerine konuşulacak çok şeyi var o ayrı. Tweet sahibinin amacı da farklı ama ben başka yerden algıladım bunu. Gençlerin oturup bir kahve, bir "su falan" içmesi bile o kadar lüks olmuş ki üzerine konuşuluyor. Dayılarımız "içmesinler???" diyor da bu insanlar nerede oturup iki sohbet edecek ya da beraber ders çalışmaları gerekiyorsa ne yapacaklar kışın ortasında parkta yere mi çömecekler bilmiyorum. Evli barklı çocuklu insanların dertleri belli, dediğin gibi bir süt (bir de market sütü) olmuş 19 TL, yoğurt olmuş 34 TL. Ama şu öğrencilere de yazık günah değil mi yahu?

Ben üniversitedeyken (burslu okudum ama özel üniversitedeydim, yemekler pahalıydı haliyle) harçlığım 20 TL miydi neydi. Bir kere param bitmiş, arkadaşlarla da okulun içinde bir kafe vardı gittik. Herkes kahvaltı söyledi falan ben tokum dedim çay aldım anca onu alabildim çünkü. Bakın o zamanın çayı 3 TL 5 TL, param yetmedi dediğim kahvaltı belki 30 TL. Ama yetmedi. Şimdi bu öğrenciler ne yiyor ne içiyor anlamıyorum ben, çocuğum da yok ama oturup düşünüyorum olsaydı ve yiyemeseydi ne yapardık diye.

Söylediğinizle alakalı değil aslında bu ama görünce aklıma geldi. Bir canım sıkıldı yine yazmak istedim

Millet ittifakına pkk sevici derken, tabiki kimse barzaniyle yanyana gelip megri megri şarkısını söylediğinı, 2018 seçiminde PKK lideri Öcalan'ın kırmızı bültenle aranan kardeşini devlet televizyonuna çıkardıklarını, 2017deki referandumda patlamalar yaşanırken beni seçin patlamalar bitsin dediğini ve buraya sığmayacak bir sürü şeyi nedense hiç dile getirmiyor.

Ben onları hiç izlemiyorum. Mazallah tansiyonum çıkar, sinirlerim bozulur diye...

Yani hayatının baharında bir lider varken neden başka seçenek arayalım En az dört çocuk deseydi dört de olurdu bu standartlarınıza göre. Devlet okullarında 22 yıl çalışıp eğitimin kalitesizliğini gördüğünüz için mi çocuklar özelde? Ev araba var da hayat bu kadar mıdır hocam? Yaşamak içln nefes almak lazım, özgürlük lazım, eğlenmek lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…