Eğitim seviyesi arttıkça akp’nin hitap ettiği alanın daha da daraldığını görüyoruz.taner yıldız enerji bakanı söylemişti yayında.bahsettiğim buydu rektör de desteklemiş saolsun.ikiside aynı anlama gelen farklı iki ağızdan gerçekler'Bize cahil nesil lazım' - Herkese Bilim Teknoloji
Ağlasak mı gülsek mi. Adam bir üniversitenin rektör yardımcılığında oturuyor. Adı Bülent Sarı. Tabii ki prof dr gibi unvanları da var. Okumuş insan, uzman yetiştiren bir kurumda yönetici. Üstelik kendisi de “okumuş”. Bir TV programında söylediklerine bakın: “Türkiye'nin okumuş kesimi...www.herkesebilimteknoloji.com
Rektördü söyleyen linkini bırakıyorum.
okurken fakirleştimYatmadan önce, manda yoğurdu içine kestane balı ve Medine hurması karıştırıp yiyenler kimler
Bim’den aldığım lüx dost yoğurtun içine 5kavanoz 100 lira olan organik balımı katıp,3 yıl önce hacdan gelen okunmuş hurmamla tatlandırıp yedim.pis fakirler siz düşününokurken fakirleştim
Biz kuru soğa'nın tepesine vurup dörde bölüp yiyoruz ,yeterki din elden gitmesin. vatan bölünmesin bayrak inmesin.Yatmadan önce, manda yoğurdu içine kestane balı ve Medine hurması karıştırıp yiyenler kimler
Duble yollara halk ekmeği banıp yiyecekler yakında, dinin bir yere gittiği de yok din manevidir, bireyseldir. Bu vatanda karnımız doymuyorsa ne anladım o işten? İnsan doyduğu yerlidir.Biz kuru soğa'nın tepesine vurup dörde bölüp yiyoruz ,yeterki din elden gitmesin. vatan bölünmesin bayrak inmesin.
bir taraflarimiz açıkta olsada önemli değil
şimdi bu görselden ben bakınca şunu anlıyorum. tek adam o ne derse o, karşıt görüşlerin hiçbir önemi yok. farklı düşünen bilmem neci ya da başka bilmem neci ya da daha başka bilmem bilmem neci. silivriye adres göstermeler vs.
a1... den surekli aldigim yogurt 34 lira olmus 1500 grYatmadan önce, manda yoğurdu içine kestane balı ve Medine hurması karıştırıp yiyenler kimler
Ne kadar da anlamsız bir paylaşım. Direksiyondakine söyleyin o zaman, yokuş aşağı freni patlamış kamyon gibi oraya buraya çarpa çarpa haldır huldur gidiyoruz.
Sokak röportajları traji komik zaten en kotu dönem Kılıçdaroğlu zamanında idi diyen ve ismim Salih diye iki ay askerlik yaptım diyen başka bir teyze. (daha çok varda onlara ayrı bir sinirleniyorum)Düşünüyorum bu teyzeler nasıl yaşıyorlar. Yorum yapmama hakkınız var. Sus o zaman ya. Cahillik ne zaman bu kadar tavan yaptı. Ama niye diğer cahilde bunu izleyip inanıyor. Malum haber kanalını izleyip mutlu mesut takılıyorlar. Sevgili Aysun Kayacı kulakların çınlasın.Eğitim seviyesi arttıkça AKP nin oyları düşüyor, diyen bir AKP li Enerji bakanımız da vardı.... Kendi seçmenini bu kadar aşağılayan başka parti yoktur herhalde....Özetle " AKP ye oy verenler cahildir ! " demek istemiş
Geçen bir kadın, adını sanını bilmiyorum ünlü müdür influencer mıdır bilmiyorum ama neyse, şöyle bir tweet atmış.a1... den surekli aldigim yogurt 34 lira olmus 1500 gr
en son 24.50 almistim
kasiyerle muhabbetim var abla tum raflara zam geldi bazi urunlere 10 lira zam geldi dedi
birak mandasini normal yogurt alamadim
İzledim teşekkür ederim.T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Merak edenler için Osmanlı'nın son dönemleri, Cumhuriyet'in ilk yıllarına ait videolar
Ben onları hiç izlemiyorum. Mazallah tansiyonum çıkar, sinirlerim bozulur diye...Sokak röportajları traji komik zaten en kotu dönem Kılıçdaroğlu zamanında idi diyen ve ismim Salih diye iki ay askerlik yaptım diyen başka bir teyze. (daha çok varda onlara ayrı bir sinirleniyorum)Düşünüyorum bu teyzeler nasıl yaşıyorlar. Yorum yapmama hakkınız var. Sus o zaman ya. Cahillik ne zaman bu kadar tavan yaptı. Ama niye diğer cahilde bunu izleyip inanıyor. Malum haber kanalını izleyip mutlu mesut takılıyorlar. Sevgili Aysun Kayacı kulakların çınlasın.
Yani hayatının baharında bir lider varken neden başka seçenek arayalımÇok uzadı aslında bu polemik,keşke fırsatımız olsa uzun uzun sohbet edebilsek ,diğer arkadaşların da hepsine ayrı ayrı cevap yazamadım ,şimdi tabiki Erdoğan tercihimin tüm nedenlerini burada anlatamam.Ülkede yaşanan sıkıntıların farkında olmadığımızı mı zannediyorsunuz.Hayata hiç öyle at gözlüğüyle bakmadım, elbette hayat pahalılığı var,tüm dünyada var deyip geçmiyorum,belki bizi daha çok etkilemiş olabilir onda da haklı olabilirsiniz ama sanıyor musunuz ki bizi bu durumdan Kılıçdaroğlu kurtarır ,kazansa bıraktığında 80küsur yaşında olacak,Bıden gibi burnunun ucunu göremeyecek,o mu getirecek mutluluk,huzur.Eşimle ikimizde öğretmeniz aile desteği olmadan birisi hobi bahçesi,üç ev iki arabamız var,üç çocuk var,ikisi özel okulda, kesinlikle yanlış anlamayın lütfen övünmek için söylemiyorum örnek olarak verdim.Erdoğan dan önce mümkün müydü memurların ev sahibi olması.Geçen 35yıllık bir hocamız yeminle yıllarca limon sattım ben , şimdi son model arabaya biniyorum dedi,sizin görmek istemediğiniz bu.Bugün yaşanan bu sorunları yine Erdoğan la aşacağımıza inanıyorum, üzgünüm Kılıçdaroğlu size çok parlak görünüyor olabilir ama bana değil.Tekrar sevgiler ,artık yazamam cidden .
20 yıl aynı sofor meslegi bile şoförlük değil.
Ay sorma bizim evde ya Ahaber açıktır ya HalktvKızlar ben a haber izliyorum arada
Beyaz tv tgrt cnn vs
Akitte okurum
İzleyip okumak lazım bence