- 9 Şubat 2010
- 17.778
- 39.563
AAy biz size ispat yapmak zorunda mıyız ya, röportaj mı veriyoruz. Siz makam araçlarının korkunç sayıları için bize mantıklı bir açıklama yapar mısınız, biraz da biz bilgilenelim.Bana Mansur Yavaş in hizmetlerinden bahseder misiniz ?
Yahu daha az önce denk geldim habere.AAy biz size ispat yapmak zorunda mıyız ya, röportaj mı veriyoruz. Siz makam araçlarının korkunç sayıları için bize mantıklı bir açıklama yapar mısınız, biraz da biz bilgilenelim.
Profinizdeki yazınin altına imzamı atarım sizde yazdığınız o yazıya uyun tavsiyem şükürler olsun her halimize vesselam..Kaybedince değeri bilenecek bişey görmüyorum şuan
Önce iyi olmak adına elimizden geleni yapıp sonrasında şükür ve hamd etmek gerektiğine inanarak büyüdüm benProfinizdeki yazınin altına imzamı atarım sizde yazdığınız o yazıya uyun tavsiyem şükürler olsun her halimize vesselam..
Daha neler olacak bakalımİçişleri Bakanlığı'nın ihbarı üzerine İBB Başkanı İmamoğlu hakkında 'ihaleye fesat karıştırma' suçlamasıyla dava açıldı.
8 sene önceki olaymış buda.İçişleri Bakanlığı'nın ihbarı üzerine İBB Başkanı İmamoğlu hakkında 'ihaleye fesat karıştırma' suçlamasıyla dava açıldı.
İçişleri Bakanlığı'nın ihbarı üzerine İBB Başkanı İmamoğlu hakkında 'ihaleye fesat karıştırma' suçlamasıyla dava açıldı.
Vahdettin iki'yi izliyoruz resmenTarih kitaplarında yazan "halk yoksulluk ve sefalet içinde ağır vergiler altında ezilirken, saray lüks ve şatafat içinde yaşıyordu." cümlesini bizzat deneyimlemek de bize nasip oldu.
Senin yaş benle yakın hatırlarsın aynısıni cem uzana yapmıştı yıllar önce adamin ciddi oy oranı vardı anketler deİmamoğlu'na yeni dava: Avukatı SÖZCÜ'ye konuştu
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında ihaleye fesat karıştırma suçlamasıyla dava açıldığı öğrenildi. SÖZCÜ'ye konuşan İmamoğlu'nun avukatı "Danıştay’ın Ekrem başkanın ihale süreçleriyle ilgili olarak dahli, talimatı, yönlendirmesi, yetkisi, imzası vb. bulunmadığını tespit etmesine rağmen...www.sozcu.com.tr
Ben daha yaşlıyım senden:)) adamın siyaset hayatı bitti resmen.Senin yaş benle yakın hatırlarsın aynısıni cem uzana yapmıştı yıllar önce adamin ciddi oy oranı vardı anketler de
Ben çok iyi biliyorum. Star gazetesi vardı. Hergun bir kirli çamaşırıni çıkarırdi offf offf şimdi sıkıysa yapsınlar böyle haberler.daldan dala atlayacağım da aklıma geldi birden 128 milyon dolara en son ne oldu hala haber yok değil mi?Senin yaş benle yakın hatırlarsın aynısıni cem uzana yapmıştı yıllar önce adamin ciddi oy oranı vardı anketler de
Kimleri kütür kütür yedi ya bu adamBen daha yaşlıyım senden:)) adamın siyaset hayatı bitti resmen.
Sonuçta rakipsen yerler ham yaparlar misali.Kimleri kütür kütür yedi ya bu adam
Öylede lakin bu işlerinde bir usülü prensibi varSonuçta rakipsen yerler ham yaparlar misali.