Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Google dan arama yapın çarşaf çarşaf haberler var,2005 , 2009
ben bir iki tanesini bırakıyorum buraya. sadece CHP değil bu arada bütün muhalif partiler istedi.hepsine red cevabı geldi. araştırılsın diyenler vatan haini fotocu ilan edildi...kime oy verdiğinizi kimlere hizmet ettiğinizi bilerek araştırarak oy kullanın lütfen. ben CHP yi savunmuyorum onlarında hataları var dört dörtlük degiller HDP ile olan yakınliklari Kemal Kılıçdaroğlunun adaylık inadı hiç hoşuma gitmiyor ama iktidarın yanında devede kulak hataları ülkemin akıbeti için kötünün iyisi ne vereceğim kimi aday gösterirlerse.

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-10-01-35-53-71_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12~2.jpg
    Screenshot_2023-01-10-01-35-53-71_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12~2.jpg
    123 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_2023-01-10-01-31-07-85_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2023-01-10-01-31-07-85_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    312,2 KB · Görüntüleme: 32
Ankara da Melih Gökçek belediyesinde neler döndü
Benim kuzenim Melih Gökçek’in harfiyat işini aldı. Sadece dikmen vadisinde 90 dairesi varmış kuzenimin.
Öyle böyle yolsuzluk yapmıyorlar. Bunu kendilerine hak görüyorlar.
Ben gerçekten anlamıyorum. Böyle haram lokma yiyip yastığa yatınca nasıl uyuyabiliyorlar? Çoluğumuzdan çocuğumuzdan çıkar diye hiç mi korkmazlar?

Benim kuzenim Melih Gökçek’in harfiyat işini aldı. Sadece dikmen vadisinde 90 dairesi varmış kuzenimin.
Öyle böyle yolsuzluk yapmıyorlar. Bunu kendilerine hak görüyorlar.
Ben gerçekten anlamıyorum. Böyle haram lokma yiyip yastığa yatınca nasıl uyuyabiliyorlar? Çoluğumuzdan çocuğumuzdan çıkar diye hiç mi korkmazlar?
Zenginleşmeye gelene kadar…

Yahu çalışan memur sayısı, toplamın yarısı anca.
Rapor daya, heyet al, tayini yakın ile çıkart oradan kafa izni al, 2 sene orada görün ardından geri iste oradan taşınma izni al, geri heyet vs.
20 yıllık meslek hayatlarının 10 yılı işe gitmemişlerle dolu ortalık.
Bunlar nasıl oldu, milletin cebini doldurmayı geçtim işleyen çarkı bir denetlesek ya!

Millet ittifakına tabi ki... ben Rusyada yaşıyorum Türkiye ile Rusya arasındaki o nükleer santralin o toprağın ansıl satıldığını ve işlendiğini biliyorum. saylerinde adamlar sıcak denizlere indi, artık orası Rusların toprağı.

ailemin oyu da aynı şekilde millet ittifakına.
eskiden Mhp li olan babam ben ne yapmışım neye sebep olmuşum diye kendini yiyip bitirirken, yaşca daha genç ve algılarının açık olması gereken daha çok okuyabilecekken okumayıp ezbere hareket edebilen insanların seçimlerini kusura bakmasınlar ama anlamıyorum

Millet ittifakına tabi ki... ben Rusyada yaşıyorum Türkiye ile Rusya arasındaki o nükleer santralin o toprağın ansıl satıldığını ve işlendiğini biliyorum. saylerinde adamlar sıcak denizlere indi, artık orası Rusların toprağı.

ailemin oyu da aynı şekilde millet ittifakına.
eskiden Mhp li olan babam ben ne yapmışım neye sebep olmuşum diye kendini yiyip bitirirken, yaşca daha genç ve algılarının açık olması gereken daha çok okuyabilecekken okumayıp ezbere hareket edebilen insanların seçimlerini kusura bakmasınlar ama anlamıyorum
Rusyada yaşıyorum derken yanlış anlaşılmasın, Almanyadaki ya da diğer ülkelerdeki gibi gurbetçilerden değilim. şantiyeciyim iş neredeyse oraya gidiyoruz. bu dönem Rusyadayız bir Türk şirketi ile. yani yoksa yurt dışında kurulu düzeni ve hayatı olan insanların Türkiyede oy kullanmasına karşıyım

Son düzenleme:
Ahan da buyrun, hdp den açıklama geldi.
Adaylığa karşı çıktıkları tek isim ‘Mansur Yavaş’.

Mansur başkanım tüm siyasileri rahatsız ediyor sağı solu farketmeksizin.
Herkes biliyor çünkü o adamın karşısında durulamayacağını, onun biat etmeyeceğini…
Ankarada fahiş fahiş fiyatlar

Peki bu dediğiniz yani kanitlanabilir mi gerçekten araştırılması için CHP mi teklif sunmuş
Google serch ⏩ Tbmm'de reddedilen tasarı ve teklifler ⏩ enter
Eyt yi defalarca gündeme getirdi muhalefet, sma hastası bebekler, baş örtüsü serbestliği, çalınan sorular araştırma komisyonu....
Onu da tek tek biz yazmayalım artık
Haa yanılıyorsun aksine merak ettiğim siyasi konu varsa önce sağcı yapan sonra solcu yayın yapan kanalı izlerim ben ama CHP genel başkanı hep kendi ile çeliştiği için güven vermiyor çıkarlar söz konusu olduğunda yanar döner olunmasinda sikinti yok ama bana Cumhurbaşkanımızın kendi ile çeliştiği bir. Video atabilir misin
Ayyyy youtunda geyik videosu gibi önüne düşüyor o videolar. Öğrenmek istersen kendin bulursun, hangi birini atalım biz.

Zenginleşmeye gelene kadar…

Yahu çalışan memur sayısı, toplamın yarısı anca.
Rapor daya, heyet al, tayini yakın ile çıkart oradan kafa izni al, 2 sene orada görün ardından geri iste oradan taşınma izni al, geri heyet vs.
20 yıllık meslek hayatlarının 10 yılı işe gitmemişlerle dolu ortalık.
Bunlar nasıl oldu, milletin cebini doldurmayı geçtim işleyen çarkı bir denetlesek ya!
Rehber öğretmen olarak mebde çalışan eski belediye başkanı yeniden seçilemeyince öğretmenliğe geri döndü ama şu an hiçbir yerde çalışmıyor. Bir ara eşimin olduğu kuruma görevlendirdiler adam bir çay içimlik uğradı gidiş o gidiş. Kadrosu ilde kendisi de ilde ama nerede çalıştığını bilen yok, maaşı tıkır tıkır yatıyor. Karısını da yakın bir ilçeye görevlendirmeyle çektiler. Gül gibi geçinip gidiyorlar 😡 bunun daha çooook örneği var.

Fiyatlar sadece ankarada mı fahiş. Benim yaşadığım şehirde belediye otobüsü 9tl oldu. Üstelik büyük şehir falan değil burası. Akaryakıta gelen zam, personel maaşları, araç bakımları... Bunlar masraf değil mi? Ayrıca belediyeler bu işten biraz kâr elde edecek ki getirisi olmayan iş kollarına sosyal yardım ve etkinlik çalışmalarına para aktaracak. Kendilerinden olmayan belediyelerin ödeneğini bile kısan bir yönetim var ortada, nasıl döndürsünler bu çarkı, ceplerinden mi verecekler

Haa yanılıyorsun aksine merak ettiğim siyasi konu varsa önce sağcı yapan sonra solcu yayın yapan kanalı izlerim ben ama CHP genel başkanı hep kendi ile çeliştiği için güven vermiyor çıkarlar söz konusu olduğunda yanar döner olunmasinda sikinti yok ama bana Cumhurbaşkanımızın kendi ile çeliştiği bir. Video atabilir misin
Hem kendi ile hem tüm dünya ile çelişiyor
Hayatı çelişki 🤣

Annemde babamda memur emeklisiydi. 30 sene önce emekli olduklarında ıkısıde kazandıklarıyla 2 ev alabıldı. Cocuklıgumda evımızde oyle cok yıyecek vardıkı suanda grlırım var ama o yedıklerımın hepsını bugun gıdıp aynı anda asla ama asla alamam. Bende kılıcdar fanı degılım. Ama bu ulke suanda hıc olmadıgı kadar kotu bır batagın ıcınde. Olayı kılıcdar o bu dıye etıketlememek gerek. Ikı tarafında yol harıtası yok. Mıllet kazansa ne yapacak bellı degıl cumhur kazanssa bu enkaz daha da buyurmu bellı degıl. Bır dusunun emeklı tek maaslı bır karı koca nasıl yasayabılıyor 5500-6000 maasla. Bugun bır astsubay emeklısı 6200 maas alıyormus. Bu resmen aclık. Ne olur oy verırken empatı yapalım ben bugun 5500tl maas alsam ne yaparım bılmıyorum. Hemde tek kısı yasıyorum. Alan kısılerın nasıl yasayacagını dusundukce nefesım kesılıyor. Yenı ınsanlar yenı lıderler lazım. Artık bu ınsanların sıyasetten cekılmesı lazım. Yol harıtası olan ınsanların derdını bılen 12 saat calısan adamın emegıne karsılıgını veren adamlar lazım bu ulkeye. Artık konusmayalım demek cozum degıl konusalım tartısalım. Bu ulkeyı bız kırtarabılırız belkı patron bızız ama anlayamıyoruz bır turlu

Her şey normal de zamlar durduk yere mi?
Eleştiriyorsak her şeyi.
Ankara’da grev vardı yakın zamanda ulaşım konusunda mesela, iş bıraktılar zararına çalıştığını söyleyerek dolmuş ve özel halk otobüsleri.
Halde de grev vardı, satmadı ürünleri.
Bu insanlarla çarkı döndürmek için ortak bir yol bulmak gerekiyor.
Ayrıca büyükşehir, ülkenin başkenti.
Ankara her zaman her konuda pahalı idi, memur şehri ve üretim de üretici de yok.

Rehber öğretmen olarak mebde çalışan eski belediye başkanı yeniden seçilemeyince öğretmenliğe geri döndü ama şu an hiçbir yerde çalışmıyor. Bir ara eşimin olduğu kuruma görevlendirdiler adam bir çay içimlik uğradı gidiş o gidiş. Kadrosu ilde kendisi de ilde ama nerede çalıştığını bilen yok, maaşı tıkır tıkır yatıyor. Karısını da yakın bir ilçeye görevlendirmeyle çektiler. Gül gibi geçinip gidiyorlar 😡 bunun daha çooook örneği var.
Öyle çok ki bu örnekler.
Devletin her kurumunda mevcut.
Arkadaşlarına kart verip giriş okutanlar, müdürleri kaale almıyor diye sadece giriş çıkış yapanlar, doktor tanıdıkları var diye raporu çakanlar.

Devletin malı deniz, yemeyen keriz!
Şu memuriyetin kaldırılması gerekiyor yahu, polis asker dışında memur bırakmayacaksın ülkede.
Görürüm o zaman 4 de çıkıp giden, sabah 10 olmuş işe başlamamış uzmanları…

Her şey normal de zamlar durduk yere mi?
Eleştiriyorsak her şeyi.
Ankara’da grev vardı yakın zamanda ulaşım konusunda mesela, iş bıraktılar zararına çalıştığını söyleyerek dolmuş ve özel halk otobüsleri.
Halde de grev vardı, satmadı ürünleri.
Bu insanlarla çarkı döndürmek için ortak bir yol bulmak gerekiyor.
Ayrıca büyükşehir, ülkenin başkenti.
Ankara her zaman her konuda pahalı idi, memur şehri ve üretim de üretici de yok.
Bana Mansur Yavaş in hizmetlerinden bahseder misiniz ?

X