- 9 Nisan 2017
- 6.183
- 7.670
Kandırıldığımızı hatırlamıyorsun sanırım ilahi sendeFetöye ne diyorsunuz?
Onunla kadim dostluk götürenlere?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kandırıldığımızı hatırlamıyorsun sanırım ilahi sendeFetöye ne diyorsunuz?
Onunla kadim dostluk götürenlere?
Bizinkiler o esnada 3G bağlantısı ile oturdugu yerden yayın açıp halkı sokaklara davet ediyordu bacımBekir Bozdağ fetöcü değil aksine fetöcülerin (özellikle hakim ve savcıların) korktuğu bir adam. Çünkü acıması yok. 15 temmuzda bombalanan mecliste sığınaklara kaçmaya çalışanlara bize yakışan burada ölmektir diyen bir adam. Sizinkilerden böyle bir teklif geldide bizmi bilmiyoruz.
Ya kediler elektrikleri keserseKazanamaz
Doğuda %90 millet
Karadeniz %50 millet
Kıyı kesimler %90 millet
İçanadolu biraz daha yüksek olabilir cumhur ittifakı lakin kararsızlar çok önemli burada
Cumhur itifakının oy oranı %25 geçmez
O konu muallak araştirmalarımız sürmekte lakin halâ muallakAbi nasıl ya? Urfalı arkafaşım da diyor ki aslen Urfalı. Sen diyorsun ki Trabzon Çaykara. @Margaret Hale sen diyorsunki hemşehrin. Nereli dvlt bhçl?
Hayret bişi,kimse kabul etmiyo.O konu muallak araştirmalarımız sürmekte lakin halâ muallak
Atilla taş hala Twitter da kök söktürüyor helal olsunSesimizi çıkarabildiğimiz bir tek twiter var. Ne hikmetse onda verilen tepkilere yaptırım uygulamıyorlar henüz. Sonradan gelen ve geleceği söylenen maaş zamları twiterden yağan tepkiler yüzünden. Eleştiri yaptığı için göz altına alınanların sayısı kayıp. Atilla taşı hatırlarsınız, fırıncılar odası başkanı... Daha çok örnek var sesi kısılan
Diğer videoyu gördünüz mü siz, aynı çağrıyı bir bina kapısından gayet sakin bir şekilde yaptığı bir videosu da mevcuttu sonra silindi o video. Ben gözümle gördümBizinkiler o esnada 3G bağlantısı ile oturdugu yerden yayın açıp halkı sokaklara davet ediyordu bacım
Neredeydi ?Durmadı mı? Muhalefet partilerinin vekilleri meclise gitti biz buradayız buyrun dedi ama ülkenin bakanları neredeydi bilin bakalım
Peki bu dediğiniz yani kanitlanabilir mi gerçekten araştırılması için CHP mi teklif sunmuşZamanında çok söyledi Rahmetli kamer genç bu föto başınıza bele olacak yapmayın bunlarla iş tutmayın diye.
sen hocamıza nasıl laf edersin diye adamı linç etmedikleri kaldı,keşke biraz siyasetten anlasaydiniz da kulakdan dolma laflarla savunmasaniz. Defalarca 15 temmuz gecesi araştırılsın denildiğinde mecliste cph tarafından, bilin bakalım kim red oyu kullandı
akp MHP, bu ülkede 60 yıldır sağcılar yönetiyor ama hep suçlu CHP siz sağcılarin gözünde,
kEsecekYa kediler elektrikleri keserse
Ben biliyorum, hatta 7. C.B. yi de bana teklif ettiler de uğraşamam.. daha mühim işlerim var kardeşim benim6 Cumhurbaşkanı teklifi mi varmış
Vallahi masada değildim ben bilmiyorum bu teklifi
Kpss: benden sana yar olmaz, peşimi bırak:) Bu iyiydi telefonumun tuşları iyi basmıyor ekranıni gorseniz Çarşamba pazarı gibi 10 senedir memur olmak için kpss denilen sınav varta ona uğraşıyorum ozellikle bu sene gece gunduz iki küçük cocugu ihmal etme pahasina çalıştım hala atanamadim şimdi bende suçu kimde arayayım suçlu iktidar mi sınava şike karıştıran muhalefet mi yoksa Suriyeliler mi :)
Ben sadece canlı yayın yaptı diye hatırlıyorum ama nerden o net degil aklımdaDiğer videoyu gördünüz mü siz, aynı çağrıyı bir bina kapısından gayet sakin bir şekilde yaptığı bir videosu da mevcuttu sonra silindi o video. Ben gözümle gördüm
Kız dinazorlar trafoya nasıl sıgsın sende.. kedidir o kedikEsecek
Dinozorlar bile çıkabilir
Melih gökçeğin dinozorları
Umut fakirin ekmeği be gulumKpss: benden sana yar olmaz, peşimi bırak
Bence bırak.. zorla güzellik olmaz.. 10 sene nedir yahu
Haa yanılıyorsun aksine merak ettiğim siyasi konu varsa önce sağcı yapan sonra solcu yayın yapan kanalı izlerim ben ama CHP genel başkanı hep kendi ile çeliştiği için güven vermiyor çıkarlar söz konusu olduğunda yanar döner olunmasinda sikinti yok ama bana Cumhurbaşkanımızın kendi ile çeliştiği bir. Video atabilir misinEdiyor, takip etmediğinizden, sadece yandaş medyayı izlediğinizden haberiniz olmuyor. İşte o takip etmeden yaşayanlar yüzünden ülke bu halde. Ben de futboldan anlamam ama galatasaraylıyım. Sizin siyasete bakış açınız da aynen bu
başka söze gerek yokHaa yanılıyorsun aksine merak ettiğim siyasi konu varsa önce sağcı yapan sonra solcu yayın yapan kanalı izlerim ben ama CHP genel başkanı hep kendi ile çeliştiği için güven vermiyor çıkarlar söz konusu olduğunda yanar döner olunmasinda sikinti yok ama bana Cumhurbaşkanımızın kendi ile çeliştiği bir. Video atabilir misin
Yolsuzluk konusunda millet ittifalının bir sürü belediye başkanı tutuklandı, terör konusunda danışmanları, çalışanları fetöcü, pkklı çıkanlar millet ittifakı, terör kanallarına çıkıp Ülkeyi kötüleyenler millet ittifakı, Fetöcüleri ceza evlerinden çıkaracağız diyenler millet ittifakı, Özerklik (Bölünme) isteyenler millet ittifakı, pkk cenazelerine katılanlar millet ittifakı, belediyelerde pkklılara iş verenler millet ittifakı, Yunanistan televizyonlarına çıkıp ülkeyi kötüleyenler millet ittifakı, 20 senedir tıkır tıkır çalışan belediyeleri artık borç alamaz hale getirenler millet ittifakı. Başka sayayım mı?
Google dan arama yapın çarşaf çarşaf haberler var,2005 , 2009Peki bu dediğiniz yani kanitlanabilir mi gerçekten araştırılması için CHP mi teklif sunmuş