Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Ben kendi zannımca muhalefet yaptı diyorum onlarda kendi düşüncelerini söyluyor kimse kimseyi ikna etmekle mükellef değil ki özgürlük böyle bişey benim zannimi uygun bulmayip deli sacmasi bulan cevap da vermeyebilir kendi düşüncelerini de ifade edebi
Bölümümüz ne peki?

Ben kendi zannımca muhalefet yaptı diyorum onlarda kendi düşüncelerini söyluyor kimse kimseyi ikna etmekle mükellef değil ki özgürlük böyle bişey benim zannimi uygun bulmayip deli sacmasi bulan cevap da vermeyebilir kendi düşüncelerini de ifade edebilir
Zan ne demek biliyoruz değil mi?
Emin olmadığınız şey hakkında kesin gibi yazdınız o mesajınızda.
Şimdi zannımca diyorsunuz o zaman belirtin zannımca diye.
Çok çelişiyorsunuz.
Cevap vermiyorum da zaten soru soruyorum nasıl yapmış öğrenelim hepimiz diye ama “zan”mış.

Bu ülkenin ne olduğunu sende bende biliyoruz
İdeolojik bir taraf tutma seninkisi
Yoksa yolsuzlukları haksızlıkları hırsızlıkları çok iyi biliyorsunuz
Sizinkisi sadece laf kalabalığı
Şunu deseniz herşeyin farkındayım lakin bana uyan bu ideolojidir
İnanın daha çok hem kendinize olan saygınız hemde insanların size olan bakışı biraz daha düzelir
Ülkenin bu halini savunan ya kördür ya cahildir yada yalancıdır
Yok genelde savunanlar ülkenin bu hâlinden,en çok nemalananlar :) parti sayesinde işe giren sosyal yardım alan ucundan kıyından payını alanlar.

ikiside değil hdp hiç değil.
ikinci turda adaya göre ülkemiz için iyi olacağını düşündüğüm kişiye veririm oyumu

Bu adam kendilerinden biri ya
Kim bilir kaç genç siyaset denen bu kirli oyun içerisinde dost kurşunuyla gitti. Ben kimler tarafından ayağının kaydırıldığını tahmin edebiliyorum; ama neden katledildiğinin cevabını vermek çok zor. Susan muktedirlere ve ailesinin başlarda yaptığı açıklamalara bakıldığında, bizim gibi sadece dışarıdan olayları izleyebilenlerin verebileceği cevap, bunun bir siyasi cinayet olduğu ve içinden pis kokular geldiğidir. Tetikçilerin isimleri verilir de gerçek failler öğrenilemez.

Ulan çift taraflı çalışıyorum şu an, evde de annem babamla tartışıyoruz. İki tarafta da zerre ikna olma ihtimali yok. Babama en son çocuklarımın geleceğini rahat bırakın diye çemkirdim. Hasta olacağım seçim olup bitene kadar

1 asgari ücrete yapılan zam her zaman esnafın yapacağı zam olmak zorundadır, o para gökten yağmıyor. Devlet memuruna zam yapacak ki üretici para kazanabilsin, çünkü emek üreten insanın harcayacağı para ekonomiyi harekete geçirir. Bu dengeyi bozan kişiler değil hükümetlerdir

Muhalefetin verdiği yasa tasarılarını dinlemeden reddediyorlar, hatta baş örtüsü serbestliğinin gereken bütün kanunlara eklenmesi için yönerge verdiler iktidar onu bile reddetti. Kimseye iş yaptırmıyorlar. Muhalif kanada yakın sendikalara randevu bile vermiyorlar ki sendika bu yani, hak savunucusu, kim olursa olsun bir kitleyi tensil ediyor. Sen bu ülkenin bakanı ya da vekiliysen sendikayı görmezden gelemezsin.
Ülkede grev bile yapma hakkin yok artık engelliyorlar. zamanın da yazar kasa firlatanlar hükümete, şimdi araba konvoylarınin arkasından bile bakamıyor,iktidar'la halkın arasında uçurum oluştu malesef..

Kim bilir kaç genç siyaset denen bu kirli oyun içerisinde dost kurşunuyla gitti. Ben kimler tarafından ayağının kaydırıldığını tahmin edebiliyorum; ama neden katledildiğinin cevabını vermek çok zor. Susan muktedirlere ve ailesinin başlarda yaptığı açıklamalara bakıldığında, bizim gibi sadece dışarıdan olayları izleyebilenlerin verebileceği cevap, bunun bir siyasi cinayet olduğu ve içinden pis kokular geldiğidir. Tetikçilerin isimleri verilir de gerçek failler öğrenilemez.
Onlarda belli ama her doğru her yerde maalesef söylenmiyor

Kim bilir kaç genç siyaset denen bu kirli oyun içerisinde dost kurşunuyla gitti. Ben kimler tarafından ayağının kaydırıldığını tahmin edebiliyorum; ama neden katledildiğinin cevabını vermek çok zor. Susan muktedirlere ve ailesinin başlarda yaptığı açıklamalara bakıldığında, bizim gibi sadece dışarıdan olayları izleyebilenlerin verebileceği cevap, bunun bir siyasi cinayet olduğu ve içinden pis kokular geldiğidir. İsimler verilir de gerçek failler öğrenilemez.
sİyasilerin pazarladığı ideolojiler vardır ama altta yatan menfaattir
Menfaatler söz konusu ise kimseye acımayacaklarını biliyoruz
mİllet dindar deyip vatansever deyip oy veriyor güveniyor görmüyor/görmek istemiyor

sİyasilerin pazarladığı ideolojiler vardır ama altta yatan menfaattir
Menfaatler söz konusu ise kimseye acımayacaklarını biliyoruz
mİllet dindar deyip vatansever deyip oy veriyor güveniyor görmüyor/görmek istemiyor
Vatan böyle sevilmez. Halkı aç yaşarken ese kulak tıkayan vatan sever değildir

Vatan böyle sevilmez. Halkı aç yaşarken ese kulak tıkayan vatan sever değildir
Halk hesap soracak
Benim hakkımı kim yiyor diyecek
Benim evladım neden suriyede pisi pisine ölüyor diyecek
Tek canın bike hesabını soracak
NEden bana tehdit olan dışarda geziyorken sana tehdit olanı yargılayıp hapse tıkıyorsun diyecek
Neden medyaya senin kusurlarını söylemiyor sen bu kadar kusursuz olamazsın diyecek
O zaman bizden korkarlar ülkeyi istedikleri gibi yönetemezler
Hesap soran bilinçli bir toplum
Devlette biziz güçte biziz birlikte beraberlikte bize bağlı

Brezilya'da ABD'ye kaçan eski Cumhurbaşkanı Bolsonaro'nun destekçileri yenilgiyi kabul edemedikleri için Kongre ve Yüksek Mahkemeye baskın düzenledi ve başkanlık sarayını kuşattı. Bu filmin benzerinin yakında bizde gösterime girme ihtimali çok yüksek…

İkisi aynı oranda yükselicek.altınin iki bacağı var biri Fed yani ABD kaynaklı yükselecek faizler düşünce, dolarda iç piyasada yükselicek iktidar tutmayı bıraktığı zaman😁 altinada yarayacak bu yükseliş
aman bi yerden biriktiriyoruz obur yerden enflasyona yenik dusup tekrar bozup yiyecegiz 😂

1 asgari ücrete yapılan zam her zaman esnafın yapacağı zam olmak zorundadır, o para gökten yağmıyor. Devlet memuruna zam yapacak ki üretici para kazanabilsin, çünkü emek üreten insanın harcayacağı para ekonomiyi harekete geçirir. Bu dengeyi bozan kişiler değil hükümetlerdir

Muhalefetin verdiği yasa tasarılarını dinlemeden reddediyorlar, hatta baş örtüsü serbestliğinin gereken bütün kanunlara eklenmesi için yönerge verdiler iktidar onu bile reddetti. Kimseye iş yaptırmıyorlar. Muhalif kanada yakın sendikalara randevu bile vermiyorlar ki sendika bu yani, hak savunucusu, kim olursa olsun bir kitleyi tensil ediyor. Sen bu ülkenin bakanı ya da vekiliysen sendikayı görmezden gelemezsin.
Şimdi bu konuda gerçekten bilgim yok siyaset çok takip etmem ama muhalefet neden yaptıkları icraatlarin sunumunu halka arz edip iktidar bu önerimizi kabul etmedi diye ifşa etmiyor ?

X