Teşekkür ederim PinkomAnasının oğlu görselliğe bak maşallah
Eline emeğine sağlık çoook güzel olmuş, tarife kayıtsız kalamayıp nohutumu suya koydum yarın bende yapcam
Ben zaten portakal sulu ördeğe diyorum sunumu Betül'e yaptır diyeTeşekkür ederim Pinkom
Oğlumda alışmış sunum yapmaya
Harbi ile Portaklı ördek örnek alsınlar
Neyse bir sonraki kategoride inşaallahBen zaten portakal sulu ördeğe diyorum sunumu Betül'e yaptır diyeOğlundan da gördüğümüz üzere çocuklar daha estetik
Teşekkür ederim Aus'cumNevom ellerine sağlık güzelliğim ...
Çok iştah açıcı bir pilav , et nohut pilav üçlüsü ..ıhhhmmm daha ne olsun
ama itiraf ediyorum en güzel sunum tabii ki de paşanın
Teşekkür ederim Aus'cum
Buna katılıyorum
Ekleyeceğime söz verdim.Birde konuyu açarken kontrol etti
Bundan sonra havaya girip sunumlarıma müdahale edebilir
Emin değilimyorumları da okursa kesin müdahale eder bence de
Ellerine sağlık canım nevrestemTeşekkür ederim Pinkom
Oğlumda alışmış sunum yapmaya
Harbi ile Portaklı ördek örnek alsınlar
Ben zaten portakal sulu ördeğe diyorum sunumu Betül'e yaptır diyeOğlundan da gördüğümüz üzere çocuklar daha estetik
Seni anmadan olmuyorEllerine sağlık canım nevrestemenfes görünüyor. Annemin yanındayım bugün yaptık nohutlu pilav.. mis mis
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım nevrestemenfes görünüyor. Annemin yanındayım bugün yaptık nohutlu pilav.. mis mis
Bize yollasınSeni anmadan olmuyorAllah aşkına bir dene ya, yarın yapacağın yemeğin sunumunu Betül'e yaptır bana yolla
Teşekkür ederim canımEnfes,muhteşem olmuş ellerine sağlık..Çok iştah çekici olmuş sunumun.Kimse hayır diyemez bu masaya ,başarılar dilerim.
Evet çocuk sunumdan anlıyormuş.Oğlunun sunumuna da ayrıca bayıldım.Anasına bak oğlunu al
Teşekkür ederim canımNevrestecim Harika görünüyor eline sağlık başarılar dilerim
Sağol hemşomHayin hemsooo agzim sulandieline saglik nevos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?