- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımYok orası hiç belli olmuyorEllerine saglik canim gercekten mukemmel ötesi görünüyor. Sen birinci olursun bu tarifle belli oldu
Belli belli sen kesin olacaksin bu tarifle bak gör coco dediydi dersin canim benim basarilar diliyorummm.gerci ihtiyacin yok dilememe çünkü gayet basarili bir sunum ve cok istah açıcı olmusTeşekkür ederim canımYok orası hiç belli olmuyor
Tamam oylama sonrası yine konuşalımÇok teşekkür ederim canımBelli belli sen kesin olacaksin bu tarifle bak gör coco dediydi dersin canim benim basarilar diliyorummm.gerci ihtiyacin yok dilememe çünkü gayet basarili bir sunum ve cok istah açıcı olmus
Ama portakal sulu ordek te olabilir.senin tarifin gelmeden önce o olur diye düşünüyordum. Belli olmaz gerci.tamam bitanem oylamadan sonra konussalim canimsinTamam oylama sonrası yine konuşalımÇok teşekkür ederim canım
Oylama bizi her zaman şaşırtıyor canımİnan ben artık kestiremiyorum sürpriz oluyorBen uzun zamandır katılmıyordum .Fırsat bulunca yapmak ve katılmak istedimAma portakal sulu ordek te olabilir.senin tarifin gelmeden önce o olur diye düşünüyordum. Belli olmaz gerci.tamam bitanem oylamadan sonra konussalim canimsin
İyi yaptın canim benim, bakalim yarin bi tarif daha gelecekmis merakla bekliyorum onu daOylama bizi her zaman şaşırtıyor canımİnan ben artık kestiremiyorum sürpriz oluyorBen uzun zamandır katılmıyordum .Fırsat bulunca yapmak ve katılmak istedim
Canım
Hadi bakalım inşaallah20. tarifi bekliyoruzİyi yaptın canim benim, bakalim yarin bi tarif daha gelecekmis merakla bekliyorum onu da
Sağol canımAma siz beni utandırıyorsunuzBen yaparken ve eklerken bu kadar beğeneceğinizi düşünmüyordum 1.lik konusundan emin değilim bu kadar net olmayalımOylamalarımız hep sürpriz oluyorHiç ummadığımız tarif 1. olacakZevkler ve renklerVay vay vay vay....
Ben dediydimdi ama sen didim 1.olcan didim bu sefer didim
Cok guzel gorunuyor nevosum ellerine saglik
Ama oglusunun sunumu daha guzel olmus hihh
Cirak ustayi gecmis
Ee tabi boyle marifetli anneleri olunca ogrenmis çocuklar
Teşekkür ederim canımSahiden bu kategori oylama çok zor ve sürpriz olacakEllerinize sağlık müthiş ötesi görünüyor tadı da harikadır eminim :) sunumların hepsi çok güzel çok kararsız kalacak herkes hangisine versek diye eminim
Çok teşekkür ederim canımO belli olmaz oylama bşlayınca öğreneceğizNevresteeee sen ne ettin?
Valla sabah sabah canım cekti
Ellerine saglık çok güzel görünüyor, basarılar dilerim. Sanırsam 3.madalya geliyor
Teşekkür ederim canımOfff canım ya harikasın çok güzel olmuş
Bayıldımmm
Çok teşekkür ederim canım benimSenin kupa yeter bana1.belli oldu
Diyet yapıyorum vallahi tabağa dalasim geldi ama nasil
Ellerine sağlık kupani veriyorum bile
Ne kadar naifsinÇok teşekkür ederim canım benimSenin kupa yeter bana